Efterrätt i kopp

En tung & genomförkyld dag, som ändå avslutades i glädje! Idag har jag haft besöksrekord här på bloggen! Jippi vad kul! Varmt välkomna alla nya besökare & underbart att ni andra fortsätter att komma tillbaka! Tack för att ni förgyller min vardag!!

Efterrätter är alltid gott. En espressokopp passar utmärkt att ha till uppläggning för en god & smarrig efterrätt. Varför inte en chokladpudding med en biscotti?! Jag tackar gärna ja till det!


Bilderna kommer från Hostess with the mostess.


Just nu pågår en finfin tävling här på bloggen. Vinsten är en vit TASSIMO T20 + ett startkit med T DISCS! En perfekt kapselmaskin som kan göra kaffe i olika varianter, choklad & te. Perfekt för hela familjen alltså! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen! 

Kreta - Almirida Bay

Idag kommer del två från vår Kreta-resa. Häromdagen skrev jag om stranden. Hotellet vi bodde på heter Almirida Bay & ligger strax öster om Chania. Vi var alla otroligt nöjda med hela området. Den mesta tiden tillbringade vi vid poolen. Barnen ville aldrig komma upp på torra land. Båda sönerna utvecklade sin simning & vattenvana otroligt mycket under denna vecka. Härligt att se deras framsteg & deras glädje i vattnet. Havet var faktiskt snäppet varmare, men barnen föredrog poolen, då de kunde hoppa & dyka där. Personalen på Almirida Bay var helt fantastisk. Vi var ett stort sällskap på 11 personer & de fixade hela tiden så att vi fick sitta tillsammans under måltiderna. Otroligt trevliga & serviceminded! 


Det tog 45 minuter med buss från flygplatsen i Chania till hotellet Almirida Bay.En del av hotellet.Utsikt från vårt hotellrum! Inga fel alls med den vyn!!!Vyn från hotellrummet åt höger. Det fanns otroligt mycket vackra rosor i alla möjliga färger & sorter på hotellområdet. Det kommer ett eget inlägg om dem senare!Häftiga träd, som jag tyvärr inte vet vad de heter, utanför vår uteplats.


Poolen i förgrunden & havet i bakgrunden. Båda turkosa & härliga.Poolen åt ena hållet ovan & åt andra hållet nedan. Bakom poolbaren ligger restaurangen, med möjlighet att sitta inomhus, ute under tak eller ute i det fria. Härligt att själv få välja vart man ville sitta!Poolen hade en djup del & en barndel. Otroligt smidigt & bra uppdelat. Kusinerna är mellan 1 - 10 år & poolen passade utmärkt för alla, även för oss vuxna såklart. Till & med för en badkruka som mig! 


Många bilder blir det, men vackert & bra var det...


Poolen i kvällssolen!Palmen speglar sig i vinglaset i poolbaren. Kvällarna var ljumma & inte ens en tröja behövdes. Som sagt, många foton blev det. Och ändå har jag sållat bort massor!! Fler bilder kommer senare under vecka på andra saker som fångade mitt kameraöga under vår härliga vecka! Alla foton är tagna av mig. Hotell Almirida Bay finns på Facebook.


Just nu pågår en finfin tävling här på bloggen. Vinsten är en vit TASSIMO T20 + ett startkit med T DISCS! En perfekt kapselmaskin som kan göra kaffe i olika varianter, choklad & te. Perfekt för hela familjen alltså! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen!

Morsdagtävling - Vinn TASSIMO T20!

Idag är det morsdag! På eftermiddagen fick vi lite värmande sol & kunde sitta ute på altanen & fika! Härligt! Naturligtvis blev det en god kopp Cappuccino från Tassimo kapselmaskin! För att fira morsdag lite extra, så har jag nu en finfin tävling här på bloggen där vinsten är en alldeles ny vit kapselmaskin TASSIMO T20. Naturligtvis kommer även ett startkit med T DISCS medskickat. T20 är en lite nättare variant än föregångaren T40. Ännu en nyhet med T20 är att man kan byta ut fronter i olika färger för att förnya & förändra sin kapselmaskin! Jag skrev om nya Tassimo T20 tidigare. Det inlägget hittar ni härSå här enkelt tävlar du:

1. Hur många olika kaffevarianter finns det av Gevalia till kapselmaskinen Tassimo & vilka är de?
2. Motivera med max 30 ord varför en Tassimo T20 ska flytta hem till dig.

Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ett mail till dahlarna@hotmail.com. Glöm inte att skriva din e-mailadress, så att jag enkelt kan kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren. Det är endast jag som ser din e-mailadress.

Vill du hjälpa till att sprida tävlingen via din blogg, e-mail eller facebook, så får du mycket gärna göra det. Det är självklart tillåtet att använda bilden ovan. Det spelar alltså ingen roll om du har en blogg eller inte - alla är naturligtvis lika välkomna att tävla!!

Tävlingen pågår till söndagen den 5 juni 2011 kl. 22.00. Varmt LYCKA TILL!