Nyvunnen kärlek...

Hortensia har vunnit mitt hjärta! Jag har tyvärr inga gröna fingrar & har faktiskt aldrig haft en Hortensia hemma. Men när huset är färdigmålat & vi kan börja möblera altanen för sommaren, då ska jag köpa mig några Hortensia som ska får förgylla tillvaron i sommar. Det finns verkligen otroligt mycket vackra blommor. Jag önskar så en trädgårdsarkitekt, som kan hjälpa mig att göra en överblick över vår framtida trädgård. Just nu behöver allt göras... Här kommer lite Hortensiainspiration som alla kommer från Pinterest. Kolla gärna in min profil där.Denna stora rosa Horetensia är helt underbar!!! Love! 


Bilder från Pinterest & kollage gjorda av mig.


Just nu pågår en finfin tävling här på bloggen. Den avslutas på självaste nationaldagen. Vinsten är två Garden krukor i två olika storlekar i valfri färg från Cult Design. Lycka till!!

 

Vinn en stor & en liten Garden Kruka!

Juni närmar sig med stormsteg & en av de riktiga sommarmånaderna är snart här! Det måste ju firas med en finfin tävling. Vinsten är två krukor - en stor & en liten Garden Kruka från Cult Design! Jag älskar dessa krukor & bara längtar tills målningen av vårt hus är klart, så att jag kan börja inreda på altanen inför sommaren. I år blir det förvånande nog  ;-) cerisa blommor i mina Garden Krukor! Tävlingen pågår under en vecka, 30 maj - 6 juni. Krukorna finns i vitt eller grått. Vinnaren får välja vilken färg de vill ha.

Det finns fler produkter i Outdoor serien. En nyhet för våren är Urban Garden. Med Urban Garden kan alla ha en alldeles egen liten odling. Den passar lika bra på balkongen, som i trädgården eller altanen. Andra snygga & stilrena produkter är Garden Eld kub, Change Garden samt några fler varianter på krukor.


Så här enkelt är det att tävla:

Tävlingen går ut på att du svarar på nedstående frågor. Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ditt svar till dahlarna@hotmail.com.

1. Vilka är måtten på den lilla Garden Krukan?
2. Vad ska du plantera i dina två krukor om du vinner?
 
Vill du hjälpa till att sprida tävlingen så får du mycket gärna göra det. Det är självklart tillåtet att använda bilden ovan. Det spelar alltså ingen roll om du har en blogg eller inte - alla är naturligtvis lika välkomna att tävla! Gå gärna in & "Gilla" Dahlarna Blogg & Cult Design på Facebook. Då missar du inga nyheter!!  

Var noga med att fylla i namn & din mailadress (den ser endast jag), så att du kan kontaktas om du vinner! Tävlingen pågår till onsdagen den 6 juni kl. 22.00.

VARMT LYCKA TILL!

 

Ikea - Union Jack

I sommar är det OS i London. Kanske är det anledningen till att Ikea lanserar en begränsad upplaga av serien Union Jack på Ikea i England. Tänk om de skulle släppa liknande produkter i blått & gult!?! Sveriges flagga har inget speciellt namn vad jag vet, så serien kanske får heta Blågul! Varför har inte vi ett namn på vår flagga? Jag har egentligen inte tänkt så mycket på mönstret i engelska flaggan tidigare. Det är mest den amerikanska som fått min uppmärksamhet. Men jag måste säga att jag gillar detta mönster.
Burkarna heter Onödig.
Kuddarna heter Brakved & dessa gillar jag skarpt! Snygga!
En Klippansoffa med tyget Degerbyn.
Bricka Bärbar & Porslin Jumbo kopp & fat Benfisk.
Kökshandduk Sandlosta.

Bilderna kommer från inredningsbloggen Var dags rum samt Ikea.com.


Imorgon börjar en finfin tävling här på bloggen!
Ledtråd: Det är något snyggt & stilrent som kan stå ute...