Nya sittsäckar

I april kom jag tvåa i en tävling hos EM Möbler & vann ett presentkort. Jag hade faktiskt glömt bort det, tills vi var hemma hos vänner förra veckan & såg deras sons nyinköpta sittsäckar. Barnen blev lyriska & då kom jag på presentkortet!! Så i lördags innan vi fick besök, åkte vi & köpte två sittsäckar. Supersköna! Mannen & jag drömmer ju om två Buggle-up Fatboys (outdoor), men det verkar förbli en dröm. De är ju inte direkt gratis. Tills vidare njuter vi i Seven Comfort Sittsäck.

En liten fjärrkontrollficka eller drickahållare på sidan av sittsäcken. Sittsäckarna ser lite skrynkliga ut på bilderna, men det är inget man upplever i verkligheten. Sköna är de att sitta i iallafall!

 

Mello-dukning

Igår kväll var det sista deltävlingen i Melodifestivalen. Vi laddade med en middag tillsammans med andra "Mello-vänner"! Eftersom det annars är fotboll, fotboll & lite annan sport som gäller för min övriga familj, så känns det kul att Melodifestivalen förenar oss under några lördagar!! Dukningen gick i rosa, blått & kronor. Kronor som i Mello-loggan!


Barnen gjorde placeringskort av Mello-loggan. Otroligt kul att duka tillsammans med dem.Servettvikning blev en krona - såklart ;-)! Kan ju inte frångå temat...


Blåa & silvriga stjärnor ligger spridda på bordet! Barnen hade varsin Pez som "förrätt"! Det var såklart barnens önskemål. Och är det Mello-middag så är det!!Ljusstaken, från Design House Stockholm, var en bröllopspresent. Kronskålarna hittade barnen i ett skåp & de fick naturligtvis vara med & fyllas med snacks, tillsammans med den stora rosa skålen. Middagen var riktigt trevlig & allt prat runtomkring, men startfältet i gårdagens Melodifestival var ingen höjdare. Jag står fast vi att jag inte tycker att en vinnarlåt ska innehålla ordet diskmaskin... Det är varken glamoröst eller Melodifestival för mig! Skivan är idag inköpt & den går varm här hemma. Så vi fortsätter att ladda inför Andra Chansen nästa vecka.

H&M Home

Den 15 april öppnar en H&M Home butik i Norrköping! Detta blir den andra butiken i Sverige & det känns riktigt spännande med lite mer inredning i hemstaden. Kul att de satsar på Norrköping. Den första H&M Home butiken öppnades på Drottninggatan 58 i Stockholm i september 2009. Det finns även H&M Home butiker i Köpenhamn, Helsingfors, Amsterdam & London. Jag har lakan & handdukar från H&M Home som jag är riktigt nöjd med.

Bilden är lånad från NT.se.


Här & här hittar ni bilder på mina handdukar från H&M Home.