Fototriss - Något kärt, något tryggt, något varmt!

Denna vecka ska Fototrissen bestå av tre olika delar! Kul! Temat är Något kärt, något tryggt, något varmt! Jag vill ännu inte ha med några nytagna bilder på min familj här på bloggen, men annars skulle ju mannen & barnen vara givna föremål i detta tema. Dock tar jag denna vecka foton från mitt arkiv - då jag känner att mina barn är det som absolut stämmer in bäst på alla dessa tre ord. Eftersom jag försöker ta nytagna foton för det mesta här i Fototrissen, så tycker jag att det är OK med arkivbilder idag :-)! Så här kommer mitt bidrag:


Bild 1 - Något kärt. Mina två söner är det mest kära jag har (och mannen...). Bild 2 - Något tryggt. Nallen är en ständig följeslagare för minsta sonen & är en stor trygghet för honom. Nallen har kommit att bli en del av hela vår familj & den är en symbol för trygghet för oss alla! Bild 3 - Något varmt. Varm kärlek mellan två bröder. Oftast är faktiskt värmen så här mellan bröderna. Otroligt sällan de är ovänner & oftast skrattar de tillsammans :-)! Alla dessa tre bilder är dessutom LYCKA för mig!


Klicka HÄR för att se alla andras bidrag på detta tema! Hoppas att ni alla får en solig & härlig söndag! KRAM!

FEM-klöver!

Förmiddagen tillbringades vid sidan av fotbollsplanen i en brassestol med en kopp kaffe, en kamera & goda vänner runt omkring. Stora sonen spelade sammandrag & det är alltid lika trevligt att titta på när killarna spelar & att umgås med de andra föräldrarna. Idag spelade sonen tre matcher & gjorde fyra mål! Lyckan var total. Dessutom stod han i mål i en av matcherna & höll nollan! Modern var mycket stolt över sin stora son! Efter dryga två timmar i solen & orutinerat nog utan solskydd, var halva kroppen knallröd! Hoppas att detta snart övergår till en fin brun färg - dock måste jag jobba på högra halvan av kroppen.... ;-).

Titta vad jag hittade i vår trädgård idag! En FEM-KLÖVER! Det har jag aldrig sett förut!
Betyder det något med en femklöver? Hoppas att ni alla har haft en solig, varm & skön lördag. Vi ska nu grilla & sedan blir det finalen av Robinson. KRAM!

PaXLuX - nystartad webshop!

Jag kom i kontakt med PaXLuX via Tradera. Sökte på väggord & hittade flera riktigt fina väggdekorer! Eftersom jag har blivit riktigt frälst i dessa vinylprodukter, som man enkelt kan fästa på väggen - la jag naturligtvis bud på några olika saker. Bland annat har jag nu köpt ett kinesiskt tecken för ♥Kärlek♥. Tänkte att det skulle passa nu när vi har varit i Kina & dessutom firar 10-årig bröllopsdag nästa fredag! Jag har beställt en svart! PaXLuX är en nystartad webshop som säljer produkter som är gjorda i flyttbar vinyl av högsta kvalitet. Man kan beställa alla deras väggdekorer i olika färger!


Jag har dessutom beställt två fotbollsspelare! Barnen fick själva bestämma vilken färg de ville ha på dem.  Så stora sonen valde en röd som övriga accentfärgen är i hans rum. Minsta sonen valde grönt. Bilder kommer när de är uppsatta på väggen.

Visst är fotbollsspelaren cool! Den kommer passa superbra ihop med övriga fotbollsdetaljer i barnens nya rum! Gå gärna in på PaxLuX websida & kolla på alla andra fina väggdekorer & väggord!