Words...

Lördag. Sol. Ledigt. Sommardofter. Fågelkvitter. Livet är bra härligt! 
 
 
 
Bilden kommer från @fitmotivation på Instagram.
 

Lugnet efter stormen...

Efter en storhandling, müslifixande & tacoätande var köket smått kaotiskt stökigt! Det känns otroligt skönt när allt är undanplockat, uppdiskat & iordningställt! Nu är det fredagsfint & soffhäng med film lockar. Go helg på er alla!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna med iPhone 5s. 
 

♥ Fyra år har gått ♥

Idag är det fyra år sedan grannflickan Wera blev en liten ängel i himlen. Lila var hennes favoritfärg, så kanske är hon en lila ängel nu. Wera blev bara 7 år!
 
Den 28 maj 2010 startade jag en insamling hos Barncancerfonden till minne av Wera. Den startades i en liten tanke & ändrades efter några dagar efter familjens önskemål. Idag har Wera Isakssons sparbössa samlat in hela 211.300 kr. Pengarna går såklart direkt till Barncancerfonden & används till forskning, information & familjestöd. Kan jag vara med & bidra till att världen blir till en lite bättre värld så gör jag gärna det. Alla kan vara med & bidra på sitt sätt & Barncancerfonden är en sak jag vill stödja & hjälpa till med.
 
♥ Inget bidrag är för litet & inget är för stort ♥
Tillsammans kan vi hjälpa världen att förhoppningsvis bli en lite bättre värld!  
 
Känner du som läser detta att du vill vara med & hjälpa till, klicka då på bilden nedan så kommer du direkt till insamlingen. Man kan naturligtvis skänka pengar till vilken egna insamling som helst. Det viktiga är bara att Barncancerfonden får in pengar, så att forskningen kan fortskrida & att de hittar ett botemedel.