Manhattan i köket

En kaffeburk, en bordslöpare & en tablett. Det kanske inte gör ett helt kök, men det kan tillföra Manhattandrömmar till ett litet kök hemma i Sverige. Åhléns har just dessa tre produkter med motiv från just Manhattan. Jag har även en termosmugg sedan tidigare med liknande motiv. En kökshandduk vore ett bra komplement också!  
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Åhléns.
 
 

Torsdagslyx...

Det är det där lilla extra i vardagen som gör det... Min torsdagskväll bestod av ett superjobbigt Spinning Puls Intervall pass, där maxpulsen var nära. Nu är ju jag en person som älskar detta, så det var en grym start på kvällen. Sedan blev det grillat (premiär för mig i år!), vin & gott tilltugg. Kvällen avslutades med nästan två timmar i rykande bubbelbad utomhus med rosa bubbel i glaset & bubbligt värre mellan oss fyra tjejer. Energiboost hela kvällen & så var det "bara" en helt vanlig torsdag!! Livskvalitet!!
 
 
 
 

Plockmat i favoritbokstaven

Fina vita bokstäver, Ceramic Letter Dishes, designade av Ivy Lane. De är ca 15 x 15 cm i storlek & perfekta för lite plockmat till en välkomstdryck eller för lite tilltugg efter maten. Det kan ju även vara effektfullt att ha dem framme bara som de är, men med lite innehåll gör de sig bäst tycker jag.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Amazon, Ivy Lane Design & Iron Accents.