Färska blommor...

Fredag, den bästa dagen på hela veckan. Vi är nog värsta "Svensson-familjen" på fredagar - tacos & Idol!! Någon mer som har ätit & tittat på samma som oss?? ;-)

Just nu förgyller två härliga färska blombuketter vårt hem! Varför unnar man sig inte själv färska blommor oftare?

TREVLIG HELG!


Triple vs. Flower Mono

Jag har länge önskat mig ett Flower Mono bord från Swedese. Idag när jag läste i senaste numret av Plaza Interör såg jag Puulons bord för första gången. Bordkollektionen heter Triple & är designade av Tapio Anttila. Swedeses bord är designade av Christine Schwarzer. Triple är kanonsnygga bord, men är de inte skrämmande lika Flower Mono?! Triples soffbord finns i två olika storlekar samt i en mindre & högre variant som sidobord.

Bilder ovan kommer från puulon.fi samt tapioanttila.com.


Här nedan är Flower Mono i två färger & två storlekar.


Bilden kommer från Swedese. 


Gör eget bubbel i färgad flaska

I mitt hem är det mest vitt & svart som bas & sedan har jag accentfärger för att göra det hemtrevligt & få in saker som jag & min familj mår bra av. Ja, några av sakerna kanske delar av familjen tycker är lite onödiga ;-). Typ alla ljuslyktor & ljusstakar samt att det är mycket kuddar. Men när ljusen väl är tända & vi tittar på film i soffan, så uppskattas både kuddarna & ljusen... Accentfärgerna ändras med jämna mellanrum, men finns i alla rum. Färgen som oftast finns någonstans är rosa. Om någon nu har missat att det är min favvofärg!? En nyhet från Aga är att man nu kan se till att matcha även flaskan till bubbelvattnet. Vi har en Aqvia som står på köksbänken & till den kan man köpa färgade flaskor. De finns i färgerna Pastel Pink, Lime Green, Pale Blue & Feather Grey. Den rosa hamnar på önskelistan såklart! Det ser verkligen läckert & fräscht ut. I like!


Bilderna kommer från Aqvia & danskdesign.