Hallen - före & efter!

Nu är det något så när klart i hallen. Saknar en snygg stol, ett väggord, en snygg dörrmatta samt något på en vägg. Här kommer lite före- & efterbilder ändå, trots att jag önskar till lite!...

Furumöblerna, den ljusblå tapeten, det mörka trätaket & det beigebruna golvet är numera väck (hoppas att furutrappan också snart är väck & är vit istället...)! Nu är det svart tarkettgolv, Dandelionstapet från Byracka Design samt ett vitmålat tak. Önskar en Thayla stol från Kartell här där lyktan står. En transparent!

Klädträdet från Westroth lyser upp fint mot den gråa väggen med dess bakgrundsbelysning.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på denna vägg (där den blå tavlan satt tidigare)! Vill ha något, gärna så att accentfärgen rosa kommer in!

Väggen in mot nuvarande lekrummet - som i nästa renoveringsomgång ska bli arbetsrum/gästrum - har fått skoskåpet SKÄR från Ikea på väggen. Ville få in någon slags förvaring. Denna hall använder vi endast när vi får gäster. Dock är det ju ett rum vi går igenom till alla rum & för att komma upp till sovrummen på övervåningen. Så detta rum används mycket, även om själva ingången bara används av oss på sommarhalvåret samt när vi får gäster.

Passagen förbi byrån var ganska trång innan, så nu känns hallen verkligen luftig! Härligt!



Tar tacksamt emot tips på vad man kan ha i den lilla hyllan ovanför de tre skoskåpen. Det går ju inte att ha ljuslyktor där, eftersom hyllan bara är 14 cm på höjden. Ovanpå skoskåpet står det fina &-tecknet i gips jag fick när jag fyllde år, med alla familjens namn på samt några ljuslyktor. Snart kommer det att stå tre rosa Kivi-lyktor istället... Funderar på ett Välkommen väggord på väggen ovanför skoskåpet. Den väggen ser man ju direkt när man kommer in.

Angående barnens rum så har målaren varit här & fixat lite idag. Imorgon hoppas han kunna slutföra målningen. Han kommer att måla om hela den svarta väggen, men en lite blankare svart färg. Han hade hört av sig till färgleverantören & det var fel från den. Så nu fixar han till detta. Skönt! Men nu vill jag ha klart det på än gång! Den som väntar på något gott...

Kommentarer:

1 Martina:

Va fint! Himla snyggt med det svarta golvet och vita taket! :)



Kram!

2 Inspirera Mera:

Åh så fint du har gjort det!

Kram Sandra

3 Mrs. b:

Vad fint ni fått det i hallen! Förstår att du är nöjd (även fast du har ett par önskemål till).

Det är så roligt med förändring när det är något man tänkt på ett bra tag.

Själv står vår hallförändring still... men det kunde jag nog ana, att så fort "utesäsongen" sätter igång så kommer det mesta hemma hos oss att stå still inomhus. Om man ändå bara hade lite mer tid... :-)

4 Nettan:

Himmel så fint det vart !

Kul med för/-efterbilder.

Ska oxå måla om min, så det är kul & se andras ideer & färgval.



Ha en skön Helg !

Kram Nettan





5 Marie:

Skitsnyggt verkligen! Vilken skillnad! Bra gjort!



Varför inte canvasen Africa från byracka på väggen? Har lite smått med rosa i sig också! =)

id=100" rel="nofollow">http://byracka.com/products-page/?productid=100



Ha en fin helg!

6 Anna:

Åh vad jag är imponerad av er "nya" hall! Tapeten är verkligen supersnygg och klädträdet gör verkligen sitt till hallen. Så snyggt alltihop!



Det låter superhärligt med sommarvärme hos er i dag :-) Här är det ganska bra väder, men någon sommarvärme är det inte tal om tyvärr. Skönt att det verkar lösa sig relativt snabbt med den felaktiga färgen ändå. Så typiskt att ni skulle behöva drabbas av den :-(



Nu ska jag strax ha svenska med mina nior och sen två sjuor i svenska. Efter det kan jag också ta helg! Må så gott och njut av dagen! Lycka till med deklarationen också! KRAMISAR I MASSOR

7 Karin/Rosa maränger:

Oj vad snyggt. Tapeten är hur läcker som helst, skulle gärna se den här hemma också =)



Trevlig helg på dig!

8 InneoUte-Malin:

Vilken skillnad! Otroligt bra jobbat!

9 Livet i byn:

Oh så himla fint det blev :0)



~Livet i byn

10 Carina - inspirera:

Det är så otroligt smakfullt och supersnyggt!

Tapeten gör ju liksom hela väggen till ett smycke och trädet är kanon!

Ser fram emot fler bilder på de sista detaljerna!

Kramen.

11 fru Sätterlund:

Vilken skillnad det blev i hallen. Det blev så mycket bättre. Det kommer bli kanon med en vit trapp där också sen :)

Trevlig helg!

Kram

12 Helena-hem ljuva hem:

Vad fint det blev i hallen! Det är så roligt att se före- och efter bilder.

Ha en riktigt skön helg! Kramis.

13 Åsa:

Så underbart fint det blev

Kram Åsa

14 Mari:

Snyggt vännen!! Village har härliga mattor men de är rätt små...och med lite mindre barn kanske det behövs rejälare saker.

Taskigt det där med färgen men hoppas det löser sej!



Fotade lite fint i trädgården igår, så himla kul!



Kram och ha det så gott!!

15 HUSnrNIO:

Vad fint ni har gjort. Det är verkligen underbart med vitmålade tak. Försöker att driva samma projekt så sakteliga här hemma. Ett tak då och då kan väl inte vara så tungt... Kul att få se bilderna. Ha en trevlig helg.

16 K:

Vad jättefint ni har gjort!!

Verkligen läckert med klädträdet.

Ha en skön söndag!

kram!

17 Petra:

Så supersnygg er hall är.

Blev kanoners med den tapeten, golvet, ja allt är såå snyggt.

Trädet är ju oxa bara såååååå.......

mm, snyggt jobbat.

18 Susanne:

Åh det där gillar jag, gud vad snyggt det blev! Stor skillnad mot tidigare, Byracka har många snygga fondtapeter. Väldigt fräscht med vitt också. Mitt tips är att lägga några små söta betongfigurer på hyllan, rosor, hjärtan eller nåt sånt. Kör på ordet Välkommen ovanför, det blir nog fint! Lycka till!





19 Evelina:

Jag skylle tycka att det vore fränt med två-tre minihyllplan i stil med ikeas lack, fast typ kortare. I vitt så att de tar upp blommorna, sen sätta något helt onödigt på dem, med lite färg som tar upp tex det rosa från andra sidan hallen. Annars skulle det vara fint med en sån gammeldags café-klappstol i vitt trä, som släppt lite i färgen. Svårt att förklara vad jag menar, men de är ju rätt små så skulle inte ta för mycket utrymme från blomman.

20 Helene Langborg:

Så snyggt det blev!

Har missat detta inlägg när jag tittat in tidigare.

Jag vet faktiskt inte var det finns Seholt grejer i stan, handlade på Carro o Nilla förr.

Hoppas det kommer hit!!



Kram Helene

Kommentera här: