Köksbord beställt :-)!

NU är det äntligen bestämt & beställt med köksbord! Lycka! En kär vän erbjöd sig att ha barnen på eftermiddagen, så att mannen & jag kunde åka iväg tillsammans & spana in borden jag hittat. TACK Lotta för att barnen fick vara hos dig & TACK för underbart goda muffins :-)! Efter ytterligare prat med en bra försäljare på Nordik, bestämde vi oss för det lite dyrare bordet. Då kommer det hem till oss inom två veckor. Jippi! Det blir ett bord från Bitc som heter Light. Vill man kan man även köpa till en extra skiva för att förlänga bordet, men då sätter man till som en klaff på sidan & slipper därmed en skåra mitt på bordet. Det kommer att blir superbra med de svarta Gilbertstolarna till detta bord! Kanske inte exakt som drömmen var från början, men efter mycket letande & prat med flera möbelexperter är detta definitivt det jag vill ha just nu! Nice!



Bordet på bilden är 140 x 90 cm. Det vi har beställt är 180 x 90 cm. Som det nedan, fast utan stolar. Vi har ju istället köpt Gilbertstolar.

 

När jag pratade med Ikeas kundtjänst idag angående de skeva stolsbenen till två stolar, så lovade de att skicka nya ben till dessa stolar. Så nu känns allt frid & fröjd :-)! Om någon vecka eller två har vi ett helt nytt möblemang i köket! Härligt!


Imorgon slutar tävlingen här på min blogg. Du kan vinna en kanonfin kolsyremaskin Aqvia från AGA. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingsinlägget. LYCKA TILL!





Kommentarer:

1 Anna:

Supersnyggt! Det kommer att bli så snyggt ihop med Gilbert :-) Vilken snäll vän som bidrog till att ni kunde kika i lugn och ro. KRAMISAR

2 Designtjejen/Emmelie:

Vad fint!!!

Kramar

3 Bokmalen:

Supersnyggt!!! Ska bli kul att få se hur det blir tillsammans med stolarna. ;)

Å, extra trevligt att ni hittade ett bord som ni är nöjda med. Jag ville ha ett högblankt soffbord men fick oxå rådet att inte köpa det för det blir så repigt. Är jättenöjd med det vi köpte. ;)

Kramen, Maria

4 Lotta:

Inga problem att ta hand om dina (era) killar - trevliga, väluppfostrade och snälla. Vet ej om muffinsarna var så goda snabb bakat..... Har nu varit på yoga och varvat ner som du sa. Kul med utmaningen som väntar... Kram på dig

5 Proforma - Irene:

Slutet gott, allting gott! Det kommer att bli jättesnyggt! Det kan du känna dig nöjd med!

Kram

6 Carina - inspirera:

Så skönt det är när man äntligen har bestämt och beställt...när man kan släppa alla funderingar.

Det kommer bli riktigt tjusigt...

Kramen.

7 Fia:

Kul att ni hittade ett bord som ni blev nöjda med!

Kommer bli super duper!



Kommentera här: