Våra presenter :-)!

Kom på att jag inte har visat de superfina presenterna vi fick på vår tennbröllopsfest. Ska jag vara ärlig, så hade jag faktiskt inte ens tänkt tanken på att gästerna skulle ha med sig presenter. När min syster frågade var presentbordet var, skrattade jag bara. Sedan hade ju alla med sig något! TUSEN TACK alla kära vänner för de fina sakerna! Ni alla förgyllde vår fest.

En Peugeot pepparkvarn! Kan lova att pepparen man maler med denna är extra god ;-)!!! Den står kanonsnyggt tillsammans med min Paperdee på köksbordet!

Kolla in här vilken otroligt fin karaff med grön kyla/värme + två fina glas. Eva Solo - min favorit! :-) Jag tror att vattnet smakar extra gott från denna karaff & i dessa glas. Vad tror ni ;-)?!?!

Detta rabarberblad har en av gästerna gjort själv! Kanonsnyggt! Jag har inget i betong i trädgården, så det var verkligen superkul att vi fick två saker. Nu bara lääääängtar jag efter varma sommarkvällar med lite skymning, så vi kan få tända den snygga betonglyktan. Med dessa fina betongsaker kom även varsin flaska vin - så vi ska nog kunna njuta gott utomhus av både vin & betongpresenter :-)!

Det är alltid lika kul att få sådana här cellofanpresenter. Så mycker roligt i dem. De färska jordgubbarna i ena paket var gudomligt goda! Faktiskt bland de godaste jag ätit! Sommarservis, härliga skorpor, te, godis, servetter, massagegrej, hjärtskål... Många favoriter var det!

Vår Cult-"samling" utökades också :-)! Fick denna underbara ljuslykta som det stod kärleksbudskap på, ett på varje sida. Även salt - & pepparkar. Står fint på ett träfat på köksbänken nu!

Vi fick flera fina blomsterarrangemang. Inneblommorna är fortfarande lika fina & pryder vårt köksbord. Uteblommorna står på vår veranda & förgyller den. Blir glad så fort jag ser blommorna! De lyser verkligen upp i detta gråväder!



Vi blev alldeles bortskämda med alla dessa fina presenter :-)! Förhoppningsvis kan jag glädja två av er läsare här på bloggen, med fina Eva Solo-presenter på torsdag. Då är det dragning av två vinnare till de fina priserna från Anna Doll. Klicka på bilden nedan, så kommer ni direkt till tävlingen! Lycka till!




Kommentarer:

1 Proforma - Irene:

Det var fantastiskt så fina presenter ni fick! Ock kryddkvarnen också...:)

Håller tummarna inför torsdagen!

Kram

2 caroline:

åh så mycket fint ni fick :)

3 Livet i byn:

Oh vad mycket fina saker, vilken överraskning för er!



~Livet i byn

4 InneoUte-Malin:

Vilka fina presenter ni fick. Några som haft koll på att du gillar Peugot-kvarnar. :-)

5 Therese - Lurans blogg:

Vilka fina presenter! Blir mer och mer sugen på betong själv, får nog försöka mig på att gjuta ett fågelbad av rabarberbladen senare i sommar...

6 Therése:

Så himla mycket fint ni fått!

Alltid kul att bli lite uppvaktad med presenter ;-)

Och jag tror absolut att vattnet smakar mycket bättre i din Eva Solo :-)

Kram Therése

7 MissStorm:

Oj, så många fina presenter! Trevlig fest med alla man tycker om och dessutom paket! Blir knappast bättre va? :)



Kram

MissStorm

8 fru Sätterlund:

Oj, vad mycket fina presenter ni har fått! Vilka gulliga vänner ni har :)

Gratulerar på bröllopsdagen i efterskott :)

Kramar Therese

9 Karin/Rosa maränger:

Vilka fina presenter. Kul när man inte alls förväntar sig heller.

Kommentera här: