Paperdee

Äntligen har jag fått tag i en vit Paperdee! Ringde runt till varenda återförsäljare i Sverige. Efter ett tips från Annika, hörde jag av mig till Rörshoppen i Göteborg. Där fanns den! Tyvärr ville de ha 200 kronor för att skicka den! Hutlöst dyrt. Men som tur är, så har jag världens snällaste lillasyster (& svåger såklart!!!!) - de åkte dit & köpte den åt mig! Jippi!!! Så nu har jag den på köksbordet & den är så snygg! Tyvärr har jag inte lyckats få bort klistret från prislappen som satt längst ner i ena hörnet - ni ser det på fotot. Har försökt med hett vatten & massor med diskmedel... Någon som har något bra förslag på hur jag kan få bort det? Känns inte som att det är vanligt klister...




Det har tydligen varit strul med undersökningen som ska finnas här i högerspalten på min blogg. Jag hoppas nu att den kommer att fungera igen! Tusen tack än en gång för att ni svarar på den!

Kommentarer:

1 Anna:

fett löser fett, funkar nästan alltid. pröva med olja på det där limkletet och gnugga lite med fingrarna ellr disksvamp.

2 fru Sätterlund:

Vilken tur du har som har snälla syskon. Det var ju hutlöst dyrt att skicka den!! Den är fin iaf, är den praktisk också?

Kraaam Therese

3 Mrs. b:

Vilken tur att du fick tag på en! Nu när du skriver det inser jag att jag fortfarande inte försökt få bort klisterlappen på min Paperdee. Det måste jag prova, ska se om Mr. b kan komma på nåt fiffigt sätt att få bort det.

4 Linda:

Jag brukar ta olja på hemska prislappar...



Och NU funkade undersökningen även i Firefox. så nu har jag gjort den!

6 JohannaDesign:

Jag brukar använda nagelborttagningsmedel utan aceton om inget annat funkar.... men jag vet ej om det fungerar på plast... det kanske tar bort lystern... ? kRAM johanna

7 Proforma:

Munvatten kan funka! ... jag skojar inte, det brukar ta bort klistret. Hemska tanke, vad sköljer folk munnen med egentligen :)

8 Sofia:

Åh så snygg den är! Jag brukar använda T-Röd....det funkar i alla fall på glasögon!

9 Annika:

Vad kul att du fick tag i en!

Självklart är det ok att du länkar till min blogg, det är ju det en blogg är till för.. ;)

10 Eva:

Bensin kan funka! Vet inte vad den kallas som går att köpa i vanliga matbutiker...

11 Mari:

Nu kan du pusta ut då efter allt letande, att den ska vara så svår att få tag i.

Vilket hutlöst pris för att skicka den, tur du har kontakter. Testa med matolja kan ju gå.



Kram och ha en bra dag!!

12 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Va skönt att du fick tag på den tillslut! Den är så fin! Kramar!

13 Livet i byn:

Vilken himla tur att du fick tag i den, så snygg!



~Livet i byn

14 Mari:

Jodå, det har handlats en del men inget dyrt. Rummet gick bara på 350 kr att fixa till, 200 kr för färgen och 150 kr för tapeterna, det kallar jag budgetrenovering, det blev lite pengar över så det fick bli krukor och lite till. Stod ju på loppis oxå och fick in 1900 så dessa har jag satt sprätt på nu. Perfekta x-tra pengar. Är sällan ute och förlustar mej så de pengarna lägger jag på fix här hemma.



Kram!

15 Linda Ericsson:

Jag skulle nog också testa T-röd eller lacknafta. Lycka till/Linda

16 Sofia:

Om du inte fått bort klistret än så testa miljösvampen, säljs på bla DUKA. Det brukar jag använda när kunder vill ha glas inslaget och klistret från prislappen sitter som berg (vill ju inte skicka med en present som ser halvdassig ut av den förbaskade prislappen) Det är kanon till mycket annat också!

17 Carina - inspirera:

Den är attas snygg paperdee´n! Kanske det blir en sån även för mig...

Kramen.

Kommentera här: