Jag har hittat dem!!!

Jag fick tips via kommentarerna i gårdagens inlägg & har nu hittat en bild på salt- & pepparkvarnarna jag letade efter! Visst är de fina!! TACK för hjälpen kära bloggvänner! Peugeot NANCY är det som finns i mina drömmar :-)!

Här är ett eget kollage av bilder från Kryddlagret. Dessa heter Peugeot Nancy Peppar & Saltkvarn, 12cm. Tyvärr finns ingen prisuppgift & ingen webshop. Företaget håller till i Kristianstad, så det blir ju lite långt att åka dit...

Fick sedan även ett tips om att de fanns i webshoppen Verner & Verner. Hittade dem där också & de kostar 349 kr/st! Så nu finns även dessa på min önskelista. Synd att det är så långt till födelsedagen bara... ;-)

Hittade även ett par liknande - men jag tycker nog att de på översta bilden (Nancy) är lite finare.

Dessa heter Peugeot Vittel Saltkvarn respektive Vittel Pepparkvarn, 16 cm i akryl. De finns hos Axel´s kitchen & kostar 299 kr per styck. Snygga de med, lite högre än modellen Nancy.

Kommentarer:

1 Fattybom:

Hehe jo de är fina :] Finns hos Josefsson :]

2 J o h a n n a - Inredning och pyssel:

Bloggen är verkligen bra för att få tipd på saker man letar efter. Ha en bra dag! Kramar

3 InneoUte-Malin:

Nancy är finast. :-)

4 Bokmalen:

Dom är ju jättefina!! Kul att du fick tag på dom!! ;)

Kramen, Maria

5 Proforma - Irene:

Då blev det en fullträff då! Verner & Verner har det mesta inom kök! Nancy är fin!

Kram

6 isabels värld:

Riktigt fina! Ha en trevlig kväll! kram Pernilla

7 Therése:

Jo, men dom var ju jättefina!!

Ha en skön kväll!

Kram Therése

8 Maria:

Visst är de snygga! Jag älskar mina Peugeotkvarnar, som dock är i ljust respektive mörkt trä. Det bästa är ju att de funkar som de ska, vilket man tyvärr inte kan säga om många billiga peppar- och saltkvarnar. Men de är ju tyvärr lite dyra ...

9 fru Sätterlund:

Vad bra när man får hjälp av sina bloggvänner - det är kanon!! Jag har varit lite frånvarande några dagar, jag har haft mycket för mig men läser ikapp lite nu :) Det har ju varit kanonväder i helgen och jag har njutit av varje sekund :)

Tur det blev lite regn idag så man fick lite gjort inne också ;)



Hoppas allt är bra med er, hur går det med armen?

Kramar Therese

10 Linda:

Nu vet jag inte riktigt om någon annan kanske har tipsat dig redan. Men Åhlens har också fina salt och pepparkvarnar, ser ut som de från Peugeot. Finns i tre olika storlekar. Köpte den mellersta storleken (20,5 cm hög) till min syster och fick betala 129 kr/st.

11 Malin:

Visst är det väl bra att ha människor runt omkring sig som har samma intresse som en själv! Hoppas din önskan slår in snart :)

Kommentera här: