Allrum - nya detaljer

Dagens IKEA-besök resulterade i en ny färg i vårt allrum. Vi light-renoverade detta rum i somras, då vi köpte lite nya möbler, hissgardiner & matta. Tanken var att barnen ska använda detta rum för tv-tittande, spela spel & tv-spel & umgås med kompisar. Men sedan vi gjorde om, har vi dock nästan bara använt detta rum. Vardagsrummet är alldeles ensamt på kvällarna nu för tiden...  Nya färgen är orange. Som ni ser så har vi fortfarande inte hittat något soffbord. Sedan skolan började igen, så har tiden bara flugit iväg... Har inte haft någon tid att åka runt & titta på bord. Vill nog helst ha ett svart soffbord. Letar även efter en lampa till tv-bänken. Denna lilla vita lampa fick flytta hit istället för den turkosa, för att det inte skulle bli så mörkt. Har funderingar på SMÄRT-lampan, men har som vanligt beslutsångest vilken jag ska välja. I soffan ligger en orange tygbit, som köptes på IKEA idag. Det ska bli två nya kuddfodral av det! Pläden heter RITVA.





Tyg GUNILLA från IKEA. Ska sy två kuddfodral av detta tyg. Får visa resultatet senare! Uppdatering: Här finns de färdiga kuddarna! :-)

Dessa SKIMMER ljusstakar har jag klämt & känt på många gånger, men inte rikitgt kunnat unna mig. IDAG gjorde jag det! Så fina de är - tycker jag iallafall! De orange ljusen köptes också i den blå-gula affären!

Nu har mannen springit i mål på Stockholm Halvmarathon. Kul att kunna följa med både på webben & via sms vilka tider han ligger på. Sluttiden blev iallafall 1.36 timmar, i hans första halvmara. Målet han hade var att springa under 1.45, så det slog han med "råge". KUL! Nu längtar jag bara efter att få höra hur han känner sig.


HÄR tävlar du i min tävling om att vinna ett superfint silversmycke med namn från Cathis Design.

Kommentarer:

1 Lis:

Väldigt fint! Gillar mattan på bild ett :)

2 Mari:

Skitsnygg rent ut sagt! Har börjat att gilla orange mer och mer!

Ljusstakarna har har dottern 4 st av försöker att fjäska till mej två men har inte lyckats, ska bearbeta lite till, inte fasen behöver hon 4:a st men det kanske hon behöver iofs. Äsch får väl köpa mej egna annars.



Ha en underbar helg!!



Kram

3 Härligheter enligt Erika:

Hej =)

Så fint det blir! Gillar den oranga accentfärgen! Ha en HÄRLIG kväll så se vi på fototrissen imorgon. Förresten är du septemberutmanad!!! ;)

Ha det gott!

Erika

4 Mallaco:

A.sså, jag har också klämt och känt på dessa fina ljusstakar..Säkert en miljon gånger..=)

Har ingen plats för dem så jag lämnar de alltid vid kassan när jag ska ut..haha!

5 Proforma:

Snyggt!... blev det! Tänk att det kan göra så mycket när en färg kommer med i bilden, orange blir riktigt häftigt!

6 Monkan:

Det blev läckert med orange och tyget var supersnyggt. Smärt lampa har jag också funderat på, den är så fin. Men jag ska i så fall ha den i fönstret och undrar om det kanske skulle bli för rangligt.



Aha, en fyra till jul :-) I rad eller kvadrat? Med två tomtemanschetter + två andra kanske? Jag har redan planer på att köpa mer :-) En ”etta” för den manschett som blir över t.ex, att ha ihop med min Smyckakruka, som ska få ett Calathea-löv som matchar manschetterna. Shit vad knäpp man är! Men det är roligt knäppt :-)



Gula manschetter hittar jag inte i nån av de tre webbutiker jag känner till, men det finns ju i sortimentet. Kanske bara säljs till påsk? Jag har inte tänkt på om de finns i ”min” lilla butik, annars kan hon säkert ha dem på lagret, butiken är så väldans liten. Dessvärre har hon stängt söndagar så det är ingen idé att skicka dit mannen om han är kvar i stan.



Bra jobbat av mannen i loppet. Men stackarn, verkligen inget kul väder här idag.

7 Livet i byn:

Nog är det roligt att kunna byta accentfärger så där ibland. Skimmer ljusstakarna köpte jag förra gången jag var på IKEA. De är så fina.



~Livet i byn

8 Jo:

Men åh, vad fint Gunillatyget var!! Jag vill ha! Var på Ikea igår, men inte fanns det tyget där? Hmm.. får bli en ny tur snart.. :)

9 Mia:

Åh me like! Jag har alltid varit svag för orange... Passar ju perfekt nu på hösten också..:)



Kram Mia

10 Sofia:

Vilket läckert tyg! Det har jag helt missat! Skulle kanske passa i vår svarta soffa? :P

11 jenny:

Fint ni piffat till det. Gunillatyget spanade jag efter när vi var på ikea men det var nog för nytt för det hade inte kommit in än. Det är verkligen jättefint. Kram/jenny

12 Mirka:

Vilken tillfällighet att vi båda hade ögonen på tyget samtidigt:) Det orangea var verkligen snyggt och jag har funderat på att ha orange detaljer i vardagsrummet nu till hösten. Fint att du visar det, för jag har inte sett tyget IRL. Får se hur det blir, får överlägga lite med sambon om saken.



Hoppas du haft en fin söndag!



kram

13 Mrs. b:

Åh vad fint - den orangea färgen passade jättebra! Och vad fint Gunilla-tyget såg ut att vara - roligt att se resultatet sen!

14 mamma russin:

vilken trevlig blogg du har... ramlade hit från isabels värld... måste bara säja att du har ett super trevligt tvrum.. jag gillar det oranga, har själv det i mitt kök nu.. tycker det blir en varm känsla av den färgen nu på hösten..

ha en trevlig kväll :)

15 Dessi:

så snyggt! orange är verkligen en snygg och läcker höstfärg! vi kör mycket på lila här hemma nu, men vill gärna ha orange i vardagsrummet...

Kommentera här: