TÄVLING - vinn silversmycke från Cathis Design!!

OBS!!! Uppdatering 080915!!! Tävlingen är avslutad! Får in nya bidrag till tävlingen varje dag... Lycklig vinnare är Designtjejen.

Det här känns jättespännande! Nu har jag min första tävling här på min blogg! Det är supersnälla Cathis som har Cathis Design som skänker ett silversmycke! Besök gärna hennes websida & titta på alla jättefina smycken som hon har.


Smycket som man kan vinna är ett handgjort silversmycke med text på. Du kan välja ett - tre namn eller ord. Det är ett hjärta eller en stjärna på själva silverbrickan. Här finns flera förslag på hur dessa namnsmycken kan se ut. Du kan även välja ett av barnsmyckena eller herrsmycket nedan. Vill ni se bilderna större, så titta på Cathis Designs websida.

Hur går tävlingen till? Jo, skriv en kommentar till detta inlägg om vilken variant du vill ha & vilken text du vill ska stå på smycket. Nu är det bara fantasin som sätter stopp... Tänk bara på att orden inte kan var för långa. Självklart kan alla som vill vara med!  Har du ingen blogg, så skriver du bara in din mailadress (mailadressen syns ej här på bloggen, det är bara jag som ser den). Om du vill få en extra röst i tävlingen, så kan du skriva ett inlägg på din blogg & hänvisa hit. Glöm inte att skriva det i din kommentar i så fall. Självklart får du använda bilden eller bilderna i detta inlägg på din blogg. Kom ihåg att skriva era mailadresser, så att jag enkelt kan ta kontakt med er om ni har vunnit tävlingen!  

Tävlingen avslutas TORSDAGEN DEN 11 SEPTEMBER kl. 22.00.

LYCKA TILL!!!

Kommentarer:

1 Bella:

Åh, vad kul med tävling! Följer bloggen dagligen, klart jag är med och verkar vara först ut oxå :)

Skulle önska mig ett med våra 3 barns namn på och ett hjärta naturligtvis då dem är mina små.

Tack för fin blogg!

2 Annika:

Självklart vill jag vara med om utlottning av ett så underbart smycke!

Hm.. <b>Om</b> jag vinner väljer jag ett Hjärta med 'Ex animo' på. :)Jag har även skrivit ett inlägg i min blogg, där jag länkar till tävlingen och till designerns hemsida. (se bloggadressen)3 Mari:

Det var allt lite strul igår med att lägga upp bilder.Klart jag vill vara med och tävla!Jag gillar smycket det står EGO på.Kram på dej!!

4 Nina:

Fin blogg. Den var ny för mig. Hjärta smycke med mina pojkars namn: Jim och Frank vore fint. Snygga smycken. Ha det bra.

5 Ellas Inspiration:

Men vilken rolig tävling! Jag skulle gärna vilka ha ett smycke där namnet på mina barn står, Elias & Ella.Ang. smörgåstårtan så önskar jag att jag kunde ta åt mig äran men den är köpt. Helt underbar kan jag lova!! Men tårtan är mitt verk iallafall...Kram Karin

6 Mrs. b:

Äntligen tävlingsdags! :-)

Jag skulle gärna vinna ett smycke med mina barns namn!

(Oj, nu måste jag nog jobba och inte blogga... men var för nyfiken så jag var tvungen att kika in här :-)

7 Maarit:

Jag vill vara med och tävla om dessa vackra smycken. Lägger in en länk och kommentar på min blogg för att ha en större chans.Önskar ett damsmycke med texten JEMTHAGEN, är det för långt så går det att dela upp på JEMT och HAGEN.

8 Emelie:

Åhh jag vill också vara med. Vilka otroligt fina smycken :)Jag önskar mig ett smycke med ett hjärta och ordet "hopp" på, för att komma ihåg att aldrig sluta hoppas, om jag vinner.Jag länkar senare idag.

Kram!

9 josahananon:

åh va fina! Barnsmycket med foten va jättesöt, men kan se mig om i himlen efter att sätta på Lina ett sådant... kanske i 2 sekunder... (fast idag hade hon LACKSKOR på sig till dagis!!). Nä, skulle nog vilja ha ett med båda mina barns namn på. Lina. Ludvig. Och ha "L-et" gemensamt, det va en läcker detalj. Ha en bra dag önskar en som inser att det finns en helt ny värld bland alla bloggisar!! Kram j.

10 Isabels värld:

Åh, vad fint!! Jag vill vinna! I så fall vill jag ha barnens namn om det får plats, Ella Eddie LeonHa en fin dag! Kram Pernilla

11 Annas tävlingsblogg:

Åh vilka fina. Jag skulle vilja vinna Bricka med 3 namn, då vill jag ha min älskade familjs namn där dvs Anna, Melvin och Niklas.Länkar i min tävlingsblogg som du gärna får tipsa om framtida tävlingarhttp://molnboanna.blogg.se/2008/september/vinn-smycke-2.html

12 Sofia:

Helt underbara smycken! Självklart måste man vara med och jag har även tipsat på min blogg:

http://fiaslivsblogg.blogspot.com/2008/09/smyckestvling.htmlJag skulle vilja ha den variant med ett hjärta med min underbara sambos namn på , Robert. Vi har precis firat att vi varit förlovade 1 år och han har just nu fullt upp med att ta hand om mig som är brakförkyld :)

13 Anna:

Vilka underbara smycken hon gör!Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en bricka som ser ut som "Mamma mormor" men med texten "livfull" på högerkanten med en svartläderrem på 2mm.Kämpar för att bli frisk från min anorexi, min högsta önskan är att bli frisk och få tillbaka livet & livsglädjen. Vill vara en tjej de strålar livfullhet från & inte vara en bottenlös brunn.Blir 20 år nu i september så detta smycke skulle göra mig överlycklig & påminna mig om att fortsätta kämpa!Kram Anna

14 IZZA:

Jag är med och tävlar! :)

Jag vill ha en bricka med ett hjärta som det står "I'm Yours" på :)

15 bitte:

åh va fint skulle vilja ha ett halsband med mitt å mitt pojkväns namn. Mett ett hjärta påbitte0007@hotmail.com

16 Trebarnsmamman:

Jag är med och tävlar! Vill vinna ett barnsmycke "min fot" med texten Elvira. Min länkning hittar du här; http://blogg.trebarnsmamman.se/?p=1167

17 Erika:

va svårt de va att välja ord. Men jag skulle vilja vinna herrsmycket iaf. Jag länkar dej oxå. och hoppas nu på vinnst!

18 Linda:

Hej. Jag är gärna med och tävlar om brickan som det står kärlek på med ett hjärta. Det behöver jag och min man nu när allt är kaos i vårat liv. Mycket som händer. Men trots alla hemska saker så händer så står vi här tillsammans, enade och kärleksfulla.mvh linda

19 Isabelle Strömberg:

Jag vill ha bricka med 1 namn och vill att det ska stå Isabelle

20 Malin B:

Wow! Så fina.

Jag blev lite "kär" i smycket med hjärta och tre namn! ;) Det passar ju perfekt med min man och barns namn på.

21 Vännen M:

De är så fina och jag har inte fått mitt Miss Dee ännu, så jag vill såklart ha ett hjärta med barnens namn. Att bara ha en förstabokstav som någon annan föreslog var ju super.

Hoppas hoppas hoppas jag vinner.....

Kramis

22 Helena:

Jag vill åxå vara med och tävla:)

Skulle bli en perfekt födelsedagsgåva till mig själv då jag nyligen fått en andra chans i livet:)

Om jag vinner skulle jag vilja att det var ett halsband med ett hjärta och ordet LIFE

Har länkat på alla möjliga sätt och vis här=

http://helu76.blogg.se/2008/september/tavling.html

23 Junitjej:

Vilken underbar tävling!! Jag vill vinna ett namnsmycke med ett hjärta på. Det ska stå Karin, Mattias och Yambo på. Hoppas jag vinner!

24 Lisa:

Jag älskar Cathis smycken! ler Pratat med henne precis! :D Finns ett armband jag vill ha, ett av de nya som jag nog ska beställa. fast skulle jag mot allförmodan ha tur att vinna vill ja gärna ha ett halsband med hjärta.

25 Nat0:

Namnsmycket med "Nathalie"Helt underbart smycket som jag önskar att få tävla om :D

26 Annette:

Kul med en tävling!Underbara smycken, har inte känt till dessa innan.Om jag vinner vill jag ha ett namnsmycke med ett hjärta på. Det skulle vara två namn, mitt och min älskade makes. De skulle "smälta samman" där vi har samma bokstav. Skulle bli mycket snyggt. :-)Kram AnnettePS Jag länkar från min blogg också.

27 ejmis:

Jag är med =)http://ejmis.blogg.se/2008/september/tavling-5.html#comment

28 ejmis:

Glömde skriva att jag gärna vill ha ett hjärta med texten ex anime.

29 Anna Olsson:

Åh vilka fina smycken ! Om jag vinner så vill jag ha smycket med hjärta och tre namn på, Anders, Simon, Linnea. Vilken mysig blogg du har, det var superkul att läsa. Kram Anna

30 Linda:

Jag skulle vilja vinna en bricka med hjärtat på och vid sidan skall det stå "För Evigt"

31 Hem och Lycka:

Vilka vackra smycken! Jag skulle gärna vilja vinna ett hjärtsmycke med texten ex anime. Länkar till tävlingen i högerkanten på min blogg.

32 Malin Inspiration & design:

Åh vad gullig du är! TACK! Har fått några till sedan dess också. :D Mallig!. ;)Flåt att jag inte är så flitig på att kommentera. Har inte mått så väl den senaste veckan. I dag har jag haft/har migrän. Sov litegrann innan. släppte lite men har fortfarande huvudvärk.Hoppas allt e bra med tjejen! Kramisar!!!

33 Lilla-syster:

Hej syster!

Först tänkte jag önska mig ett smycke med ditt namn på! Inte bara för att jag är monarkist utan eftersom det skulle vara din förtjänst att få ett så fint smycke... Hi hi, men jag skulle säkert åka dit för fjäsk, så jag väljer att tävla med en text som är "NU". Jag behöver nämligen bli mer påmind om att leva i NUet och vara glad för allt lyckligt jag har. Det är bara dumt att förstöra dagen för att man har munsår eller inget att ha på sig :-)

34 Jenny:

jag vill ha en bricka med ett hjärta där det ska stå "dansare"

http://zipzo.blogg.se/2008/september/entry-16865124.html#comment

35 Moje:

Klart jag vill tävla. Skulle jag vinna så vill jag ha dopsmycket med kronan och namnet "Neo" på. Jag länkar från min blog. //moje

36 Helena:

Gud så snyggt. Verkligen. Något nytt.

Jag vill jättegärna vara med och tävla om ett smycke.

Jag brukar hoppa över tävlingar annars, men det här är verkligen något som jag skulle vilja bära med stolthet.

Om jag vinner så vill jag ha ett hjärta med två namn

"Helena, Ingemar"

Jag lägger ut bilder och hänvisar till tävlingen i min blogg.

http://solgudinna.blogg.se/2008/september/tavling.html

37 Ahnna:

Jag vill också vara med och tävla. Jag vill tävla om stjänsmycket och det ska står Draken. Hade tänkte först barnensnamn och hjärta men nä..nu ska det vara mitt./ahnna

38 Åsa.S:

Jag länkar i min blogg...

http://glansigyta.blogg.se/2008/september/mera-tavlingar.html

Vill gärna vinna det översta, med "Kärlek"

39 Bodil:

Kul med tävling med fint pris i botten. Om jag vann skulle jag vilja ha ett herrsmycke med välvd bricka med texten "Melker" eftersom det är namnet på vår son. Kram, kram.

40 Ann-kristin S:

Å så fina smycken ,klart jag vill vara med och skulle jag nu ha en så tur att inna så vill jag ha med Hjärta och två namn Nadja och Kevin

41 ida:

Om jag vann skulle jag vilja ha ett smycke med ett hjärta och tre namn (som i exemplet "Bricka med tre namn"). Det ska i så fall stå "ida" överst vågrätt, "kärlek" i mitten lodrätt och "joel" längst ner vågrätt :)

42 Lissen:

Ja tack, skulle bli så glad om jag vann!!!

Så fina allihop, så jag kunde inte bestämma vilken som jag tycker bäst om!!!

Aftonbladet eller Expressen....

Ha det gott

43 Rebecka:

Oj vad bra att du påminde mig om att tävla, höll nästan på att missa det!

Som sagt vill jag jätte gärna va med och tävla om ett så fint smycke =)Jag gillade ju herrsmycket och jag vill att det ska stå min pojkväns namn på det, GORM.

Kram Rebecka

44 Anna:

Tack för krya-på-önskningarna! Jag hoppas vi kryar på oss snabbt, men nu i kväll känner jag mig frusen och har stick i näsan så det bådar inte gott för min del...I morgon ska jag lägga upp länken och vara med i din tävling ;-) Smyckena verkar superfina! Du har verkligen hittat ett bra pris! Nu ska jag sova... har suttit uppe allt för länge och fastnat på ikeas hemsida. Det resulterade visserligen i en trevlig beställning av en låg sexlådors Malmbyrå till "Emmys hall". Nu ska här bli ännu mer ordning!Hoppas ni mår bra allihop!

KRAM KRAM

45 VintageRetroPrinsessa:

I hemlighet vill jag överraska med något vackert något unikt då min man fyller år i oktober

ett smycke med mitt och våran dotters namn på precis somhan har önskat.Dvs det ska stå : Jessica på ena och Bambi på det andra ;)

Kärlek Respekt mamma J

46 Sandra/Vit design:

Vilka fina priser! Om jag skulle ha sån tur att jag vinner så skulle jag vilja ha herrsmycket med Tommys namn på det. Kram på dig

47 Monnah:

Vilka härliga smycken... Jag skulle gärna ge ett till min mamma som det skulle stå just "mamma" på (det är svårt att få in sju namn på ett smycke). Jag har länkat till din tävling i min blogg!

48 Carola:

Åååå klart man är med:)jag skulle välja en bricka med ett hjärta på och texten skall va "Mamma x 4" Jag har fyra barn och alla namnen kan ju inte få plats:)men fiffigt ändå tycker jag:)Jag lägger ut tävlingen på min blogg//Tack för att man får vara med:)

49 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Vilka underbara smycken! Och en rikigt rolig tävling! Självklart vill jag vara med och tävla. Har skrivit ett inlägg om tävlingen här: http://inredning.webblogg.se/2008/september/silversmyckestavling.html

Om jag har turen att vinna så vill jag ha ett smycke med ett hjärta på och texten kärlek. KRAMAR!!

50 Lina:

Jag är inte sämre än att ta chansen och tävla jag med. :) Tack för tipset på min blogg, jag har nu också upptäckt din fina blogg.Om jag, mot förmodan skulle vinna skulle jag önska ett smycke med mina tre barns namn på - Filip, Fanny och Nelly. Har länge sneglat på olika namnsmycken, men ännu aldrig hittat rätt. Gillar dessa mycket, så även om jag inte vinner...Kram kram

51 Mia Wärnevall:

Hejsan! Jag skulle vilja vinna ett smycke. Om jag vann skulle jag vilja få en bricka med hjärta och texten ex amino på.Hej då!

52 Maria Svensson:

Men vilka fina smycken!!!

Vinner jag vill jag ha ett med hjärta och mina barns namn: David & Hanna

Har länge letat efter en fin present till min man, nu ska jag göra en beställning...

53 Camilla:

Jättefina smycken! Skulle välja ett smycke med hjärta och ordet LOVE.

54 Annika:

Jag vill gärna vara med och tävla.

Om jag skulle vinna så vill jag ha en bricka med ett hjärta och mitt barns namn ANDRÈ på.

Jag länkar även i min blogg:-)

Ha det bra.

55 Anna:

Nu är jag redo att tävla! Återigen - vilket superfint pris du ordnat :-) Om jag skulle vinna skulle jag välja en bricka med ett hjärta och mina älsklingars namn (Emmy, Ebba, Mathias). Skulle det bli för mycket med alla tre namnen får jag nöja mig med flickornas namn, alltså Emmy och Ebba. Jag länkar också på min blogg.MÅNGA KRAMAR

56 My:

Jag länkar i min blogg! http://myilivet.blogg.se/2008/september/tavlar.html

Och vill gärna vinna ett med hjärta på, och det ska stå KÄRLEK.

57 Malin:

Jag vill också ha.... Hjärta med texten Johan, Julia, JennieKul och rolig sida. Här kommer jag titta in fler gånger.

58 Emma:

OJ! här var det många kommentarer minsann! jag skulle vilja ha ett smycke med "kärlek" eller "ängel" på. Detta för att kärleken är störst av allt och alltid segrar, det som berövar oss på allt ont. och änglar har vi runt omkring oss överallt. Min mormor var en sann ängel, och då är hon med mig genom smycket varje sekund....Kramar Emma59 Anna S:

Åh jösses vilka vackra smycken!! Jag skulle bli jätteglad om jag vann ett.Skulle jag ha sådan fantastisk tur vill jag ha en bricka med ett hjärta samt mitt och min sambos namn på. håller tummarna

60 lollo:

Hej!Vilken bra tävling. Jag vill ha silverrektangeln med ett hjärta där det står dalo på ena sidan och ATF på andra. Ska vara som den bild som har detta namn: cathis-namnsmycken-kollage_16280581.jpg.

61 matilda andersson:

Min pojkvän räddade mig. Jag var djupt nere. Jag träffade honom den 15 mars 2008. Vi har inte varit ifrån varandra mer än 2 dagar sedan dess. Vi flyttade tillsammans efter 2 månader. Jag sa upp min läghenhet direkt pga jag vet att han är den rätta. Han öppnade sig för mig och jag för honom. Vi bor nu tillsammans och jag vet att han är den rätta för mig. Ett vackers smycke från Cathis silver skulle förgylla min hals med hans och mitt namn, när vi är ifrån varandra. Jag älskar honom. Jag skulle gärna vilja ha ett halsband med våra namn på, dvs mitt namn Matilda och hans namn som är Rhobin. Om detta inte är möjligt så vill jag ha hans namn nära mitt hjärta, Rhobin.Tack!Jag länkar!

62 jenny:

åh så fina. Ett sånt vill man ju gärna ha. Svårt bara att bestämma vilken men om jag vinner så skulle jag vilja ha ett smycke med ett hjärta på. Har länkat på min blogg:-) Kram/jenny

63 Anna:

Åh detta vore en jättefin present till min syster som fyller år här i slutet av september. Jag vill ha bricka med hjärta och 2 namn.

Har länkat på min blogg // anna

64 Anna:

ops, glömde att skriva in min bloggadress :) //anna65 Anna-Lena/Hönan:

Vilka vackra smycken. Jag vill så klart avra med och tävla!

Jag skulle vilja ha ett hjärta med mina barns namn så klar, för de är ju viktigaste i mitt liv. JA hjärtat får väl stå för maken och oss tillsammans då, nu när inte hans namn få plats.Jag länkar även från min blogg;-)

66 Michaela:

Min älskade mamma fyller år om en månad och skulle bli såå glad över halsbandet där det står Mamma och Mormor tillsammans med ett hjärta.

Jag har länkat i min blogg den 3 september.

67 Linda:

Åhhh, jag vill vara med. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha hjärtat på med namnet Mathias på (fästmannen) om jag inte hade han i mitt liv så hade jag förmodlingen inte varit vid liv, så jag skule vilja vinna då med hans namn på. För han är min räddare och min livskärlek. Puss ♥

68 Monica:

Hej!

Såklart man vill vara med och försöka vinna ett av dina fina halsband.

Skulle isåfall vilja ha ett hjärta med Lycka på.

Kram Monica

69 matilda andersson:

Ja nu får vi hålla tummarna för mig och Rhobin med;)Ja de kanske är "enklast" och stilrenast!? Hmm de finns på http://www.have2have.se HELT UNDERBAR SIDA! Billig frakt med. Gud jag måste bara ha dom skorna! ;)Hah okej då får man börja leta reda på dom skålarna då. Var de dyra?Mvh Matilda

70 Hannah:

Hej!

Skulle gärna vilja vinna ett halsband till min underbara mamma,hon finns alltid när man behöver henne.

Ett hjärta med Underbara mamma.

Kram Hannah 16år

71 Lotta:

Hej, kolla gärna in min tävling på bloggen=)

http://brunkulla.blogg.se/2008/august/tavling-for-alla-bloggare.html

72 Atena:

Jag skulle vilja vinna namnbrickan med hjärtat på och ha mina barnbarns namn på (Molly, Leon, Nadia)Då skulle jag kunna bära dom nära mitt hjärta jämt, dessa älskade ungar!

73 Elin, elinphoto.se:

Jag vill gärna vara med och tävla. Länkar även till din sida :-))!OM jag skulle vinna så vill jag ha mina barns namn och ett hjärta (Neo, Milo, Luna).Kram // Elin

74 Carola:

Nu finns din länk i min blogg:)

75 lena:

Hlälp vad fina!! gärna det första ska stå mormor hoppas på tur kram lena.

76 Sofie:

Jag vill gärna vara med och tävla, vinner jag så skulle jag gärna vilja få en namnbricka med hjärta på och mina barns namn, Philip och Johanna.77 Cissi:

Hej!

Klart att man vill vara med i tävlingen!

Länkar naturligtvis!

Jag vill ha 2 namn, Izabelle och Niklas

Vill ha ett hjärtaMå gott!//Cissi

78 Bettina:

Vilken rolig tävling! Och vilka vackra smycken!Ifall jag vinner vill jag gärna ha ett smycke där det står "respekt - kommunikation - kärlek".Kram, Bettina.

79 Bettina:

Glömde ju mejladressen. Länkar också till dig i bloggen. :)

80 Karin:

ÅÅh vilka fina smycken... och roligt att man själv får välja vad som skall stå där. Jag vill gärna vara med och tävla. Jag länkar dig på kin sida oxå.http://myhomeiswheremyheartis.blogspot.com/Om jag vinner vill jag att det skall vara ett hjärta och att det skall stå KarinHoppas hoppas!Kram k.

81 Mia:

Åh jag vill gärna vara med och tävla om detta jättefina pris :-) var in på hennes sida nu och gu så fina smycken. Om jag nu skulle vinna vill jag ha ett halsband med hjärta där det ska stå Kärlek. /Mia.

82 Millan:

Hej!

Klart att jag vill vara med i tävlingen!!!

Länkar såklart!

Jag vill ha 2 namn, Maja & Hilda

Vill ha ett hjärta

Kram Millan

83 K:

Självklart vill lilla jag vara med och tävla.

Jag kan inte riktigt bestämma mig , men jag vill nog ha ett med ett hjärta där det står Urban .

Ha en jättebra dag!

Och tack för dina alltid så rara kommentarer.

Kraaam på dej!

84 Annika:

Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla om ett vackert smycke! Jag skulle vilja vinna ett herrsmycke åt min man. Med två namn på; Annika & Isak! Nu håller jag tummarna! ;)

85 Berit:

Hej jag vill att det ska stå 080808 för den dagen gifte jag mej

86 caroline:

Om jag vann så skulle jag vilja ha smycket med hjärta där det står kärlek.

87 Dessi:

ååh jag vill gärna vara med o tävla! vill gärna vinna det som det står "ex animo" på! dom är kanonsnygga, har varit inne där flera gånger o tänkt beställa!

88 Betti:

Så otroligt vackra smycken, och så många tankar man kan väva in i sitt smycke. Jag skulle gärna bära ett smycke med ett hjärta och med texten Amor vincit omnia". ("Kärleken övervinner allt")För så är det evrkligen och det blir något att hålla fast vid och tro på i svåra dagar. Att kärleken bär en och att om man tror på kärleken så öevrvinner den - allt..//Betti

89 Jenny:

Vilka fina smycken. Valet är självklart, ett hjärta med mina pojkars namn på. Gustav och David.

Hoppas på tur!

90 Anonym:

jag är gärna med och tävlar Vinner jag så vill jag ha ett Hjärta med min dotters namn på "THEA" heter hon.. fin blogg du har =)Liisa

91 Svedalan:

Vilka fina! Jag kan tänka mig bära en smycke med stjärna och orden "Våga släppa taget" eller kanske energi, mod & kärlek? Finns så många bra ord.

92 Jonna:

Om jag vann skulle jag vilja ha halsbandet med hjärtat och ordet kärlek. Det symboliserar så mycket och betyder allt!

93 Helen:

Vilken fin tävling. Om jag vinner vill jag ha ett smycke med hjärtat och namnen på mina två barn: Anton och Alexander

94 Malin:

Vilken rolig tävling. Jag skulle vilja vinna ett smycke med ett hjärta och texten love.

95 Anna:

Så galet snygga så man smälter...ett hjärta med texten: Angel Det är vad jag skulle önska...suck...så fint.Kram från Anna

96 nallebrum:

vilka underbara smycken, klart jag vill vara med och tävla och klart jag skulle vilja vinna ett sådant fint halsband med mina barns namn på , jag skulle välja det som det står mamma och mormor på med hjärta i mitten fast med Ludvig och Molly som text istället!!

97 Maggan:

Vill gärna vinna ett smycke med mina barnbarns namn på, men förresten de är 6 st.....blir nog lite konstigt,nöjer mig med mormor. /Maggan.

98 Johanna:

Vill jättegärna vinna ett smycke med mina barns namn på. Tim och Felix...

Superfina.. Har en tävling också men inte alls med lika vackra saker...

99 Evalinda:

Å, vad fina dom är!! skulle gärna vilja ha ett med hjärta och ordet kärlek på

100 Jenny Johansson:

Vilka underbara smycken! Vill gärna vinna ett halsband med min son namn, Oskar. Nu håller jag tummarna....

101 sara:

Åh vad underbart fina.

Om jag vann skulle jag ha valt herrsmycket till min underbara sambo med texten: Sara och Villgott.

Sara är då jag, (såklart =)) och Villgott vårat nya tillskott i familjen, 8 veckors bebis.

På så sätt är vi alltid nära hans hjärta.Ha det underbart!!!

102 Ulrika:

Om jag vinner vill jag ha ett herrsmycke med namnen, Malin och Annika.

103 Lindilej:

Vilka ljuvliga smycken, klart jag vill försöka vinna. Skulle vilja ha mina barns namn på men jag har ju 4, så det gick ju inte. Mamma eller kärlek skulle jag nog välja då istället.

104 Malin:

Hjärtat med texten LEV LIVETUnderbart vackra, kul med något unikt som passar just en själv.Tack för en fin blogg :) Malin.

105 Pernilla:

Så fina! Om jag vinner skulle jag vilja ha ett halsband med hjärta och mina barns namn, Vilhelm och Alva. Hoppas på tur!

106 Designtjejen:

åHHH vad fina!

Jag drömmer om ett med en hjärta och så texten mormor på. Så har jag alltid min mormor nära hjärtat även om hon inte lever längre.. :-)

Jaaaaaaaaaaaaaaa jag ska till NY!!!!! Jag vill GÄRNA ha tips!!!!!!! Kakformsbutik... det kan ju inte bli bättre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nu blir jag tokig här) hahahhaha.. Jag ska åka dit i november så det är ett tag kvar. Du får gärna tipsa om massa bra ställen.. om du vet??!!!

Kramar i massor

107 Erica:

Skulle mer än gärna vilja vinna ett hjärta med min makes och barns namn på :) Länkar på bloggen !

108 Elina:

Jag skulle vilja vinan ett halsband med två namn på med ett hjärta. Mitt och min systers namn. "Elina" & "Malin är namnen som skulle stå på. Jag (Elina) är äldst om det ska hamna överst eller längst till vänster eller ngt sådant. Halsbandet skulle jag ge till min mamma, hon har alltid funnits till för oss!

Har självklart länkat till tävlingen, vill ju så gärna vinna detta så jag kan ge det till mamma.

http://finaelina.blogg.se/tavlingar/2008/september/halsband-1.html

109 Anna:

Ja jag vill också vara med o tävla! JAg vill vinna ett damsmycke med ett hjärta på o två namn, Isak o Axel. Det är namnen på mina barn som alltid finns i mitt hjärta!Jag länkar direkt!

110 Åsa:

fina smycken som också jag vill ha...

gillar de med hjärtat bäst. antingen ska det stå kärlek eller Stefan och David..

åsa

111 Petra:

Ett smycke med ett hjärta och namnet Emil är allt jag behöver :-)

112 stina:

å va skoj..ja e jätte gärna med.vill att d ska stå stina och markus ifall jag vinner:)

113 Caroline:

ÅÅÅÅh, så ljuvliga!!!

Skulle sååå gärna vilja ha ett med hjärta och namnen Ebba och Thitus på. =)

114 Madeleine:

Hej hopp! Vilka urfina smycken. Hjärtat är finast, speciellt med namnen Caroline, Andreas och Linus.:o)

115 Hanna:

Jag skulle bli så glad om jag vann ett smycke med ett hjärta och namnet Benjamin på (alt om Benjamin är för långt så smeknamnet Bemi). Givetvis länkar jag på min blogg för dessa smycken var ju så enormt fina så jag vill ju att fler ska få upp ögonen för dem.

116 Qornelia:

Självklart vill jag vara med och länkar hit =) Önskar om jag vinner hjärtat med ordet Kärlek

117 Ulrica:

Självklart vill jag vara med. Om jag vinner vill jag haen bricka med hjärta och namnen Sebbe, Alex.

118 Lilla huset på prärien:

Ja - jag vill vara med och tävla. Önskar mig ett herrsmycke om jag vinner. Det får gärna stå Kärlek & Vänskap på!Mvh Jenny

119 Nina:

Åh, vilket fint pris! =)

Om jag skulle vinna så skulle jag nog vilja ha ett hjärta som det stod Nina på.

Finns ju så mycket fina ord =)

Kram / Nina

120 Nina:

Nu har jag länkat ;)http://volvos60.blogg.se/2008/september/tavling-1.html

121 caroline:

Åh, vad fint :) Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en stjärna som det stod Caroline på :) Jag har länkat också. http://applebloom.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-fint-silversmycke.html

122 caroline:

Åh, vilken fin. Om jag vinner skulle jag vilja ha en stjärna som det stod Caroline på :) Jag har länkat också. http://applebloom.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-fint-silversmycke.html

123 Linnea:

Om jag skulle vinna ett jättefint halsband så skulle jag ville ha ett med hjärta där det stod Linnea. Jättefin blogg:)

124 Junitjej:

Jag har redan talat om att jag deltar i tävlingen (vill vinna ett namnsmycke med ett hjärta på. Det ska stå Karin, Mattias och Yambo på), men nu har jag även länkat till tävlingen här:

http://junitjejen.se/2008/september/vinn-ett-silversmycke.aspx

125 Maria:

Jag vill åxå vara med... ett hjärta med MARIA på =)

126 Linda:

Jag skulle gärna vilja ha det med ett hjärta och att det står Linda på, dom är verkligen superfina!!!

127 Anna Eng:

Åhh vilka fina smycken, vinner gärna en bricka med ett hjärta med texten Prima Facie på (vid första ögonkastet).Jättefina!

128 Becka:

Fina smycken :)

och jätte fin blogg,har du designat den själv ?

129 Becka:

Okej :)Tack tack!

kram

130 Marie:

Klart man är med o tävlar.

Jag lagt upp om din tävling på min blogg.

Jag skulle vilja vinna ett där det stor Erik med en barnfotavtryck på. Han är ju mitt allt så klart man vill bära ett sånt fint halssmycke!

131 Madde:

gud vilka underbara smycken!om jag vinner vill jag ha med ett hjärta och två namn; Robban och Madde.

132 Minigrisen:

Javisst vill man vara med & tävla! Skulle vilja ett smycke där det står: mihmet credo = jag tror på mig själv. Kan vara bra att påminna sig själv ibland;)

133 Alde:

Nu har jag fixat o trixa så länkar och allt funkar! Och om jag får önska -och det ska man ju- så vill jag ha ett sånt där fint hjärthalsband till min dotter i julklapp.

En riktig rasta-tjej på sexton år... så det ska såklart stå: RASTA

(med hjärtat så blir det rastalove, skulle passa så perfekt bra ;)

Nu håller jag tummarna!

134 susihus:

Superfina, vinner jag så vill jag ha med ett hjärta och ordet kärlek. Nu håller jag tummarna=)

135 Monika:

Hejhej! Jag jooinar :] om det går så vill jag ha med ett fotspår och namnet akinoM (:Första gången jag länkar hit, men nu kommer jag göra det dagligen! :)136 Cinsaga:

Oj - många som tävlar ... Men vem vet, ibland har man tur !Har länkat hit, men fick inte till bilden (tyvärr )Vinner jag så vill jag ha ett smycke mer hjärta och namnen : OLLE THEA PELLE

137 Number nine on Melon Lane:

Vilken underbar tävling! Självklart vill jag vara med och ha chans att vinna ett silversmycke med hjärta och min dotters namn, Wilma, på och min blivande sons namn (beräknad födelse 16/9), Malte, på. Jag har länkat på min blogg. Trevlig kväll!

138 Nina:

Oh vilka fina smycken! Vill vara med å tävla!

Om jag vinner skulle jag vilja ha smycket i högra kolumnen med namnen Felix å max, men jag vill ha med min sons fina namn, Jordan, & min makes namn: Stefan.Tävlingen slutar på min å makens 10årsjubileumsdag, vore den perfekta presenten =))

139 Titti:

Självklart vill jag vara med & tävla. Men jag skulle vilja ha ett smycke med plats för alla mina 4 barns namn:-) går det ifall jag vinner.?

140 Linken:

Klart jag vill tävla!Herrsmycke med texterna: CHOCKO + HOLIChttp://linkens.blogg.se/2008/september/vinn-smycke.html

141 © K A T T A:

Haha, här har man nog ingen chans att vinna.

Många som deltar, hihi ^^

142 Lizaloop:

Men så fina, såklart jag vill vinna!!!!!!!!

143 challis:

Å så fint, ett barnsmycke skulle passa bra!

144 Peter K:

Sambon tvingar mig att tävla...

HON vill ha ett!

145 Ice:

Å så fina, ett med mannens namn och ett med dotterns skulle vara fint!

146 Petra:

Självklart vill jag vara med i tävlingen :)Skulle vilja ha något smycke med mitt namn på!Ha en skön fredag/Petra

147 Sara:

Jag vill vara med och tävla och skulle då vilja vinna ett herrsmycke med min sons namn på för att ge till min sambo :-)

148 Härligheter enligt Erika:

Självklart vill jag vara med... Väljer ett herrsmycke med namnet amor vincit omniaHa det gott!

Erika

Länkar idag!!!

149 Erika:

Ett hjärta med texten Kärlek

150 Johanna:

Hej :) Jag vill vara med och tävla. Har jag turen att bli dragen vill jag vinna herrmodellsmycket med texten; Sapere AudeJag har länkat till er båda i min blogg :)

http://johannadesign.blogspot.com/2008/09/tvling-hos-dahlarna.html

151 Lotten:

Jag vill vara med och tävla!Jag skulle vilja ha herrsmycket med mina barns namn: Arvid och Herman

152 Kicki:

Instämmer mad alla andra...gud så fina smycken. Jag vill oxå gärna vara med och tävla!Om jag vinner så vill jag ha en bricka med ett hjärta och 3 namn på. Jag vill att det ska stå mina 2 pojkars namn, Jacob och Max, men även ordet Mirakel. Dessa 2 underbara pojkar är verkligen mina mirakel. Äldsta pojken blev till mot alla odds och jag ångrar inte en sekund att jag behöll honom. Minsta pojken fick en kämpig start i livet då han föddes i vecka 30+6, men nu mår han bara bra. De är verkligen mina mirakel.Jag länkar till er båda i min blogg.Kramar

153 Sofia:

Jättefina smycken, jag vill verkligen ha ett sånt namnsmycke med barnens namn på, Edwn och Gustav. De är ju det finaste man har så det vill man ju bära med sig ständigt.

Självklart länkar jag till tävlingen i min blogg.

154 Mirka:

Jag är med nu!

Jag vill ju så gärna ha en sån där till lilla Sigrid, ett barnsmycke alltså, en sån som det står hennes namn och ett hjärta!Länkat hos mig såklart!155 Angelica:

Om jag skulle vinna, då skulle jag välja ett herrsmycke där det står "Angelica" på ena brickan och "6/9 -07". Den skulle jag ge min sambo, då vi nu den 6:e september varit förlovade i ett år :-)

Har länkat till tävlingen på min blogg!

Många kramar,

Angelica

156 Sandra:

Ett namn smycke med namnet "Sandra". En perfekt gåva till sig själv!! =) Det är man värd!!

KRAMAR SANDRA

157 Helen:

åh vilken mysig tävling, självklart vill jag vara med.. vill ha en bricka med hjärta å två namn. det ska stå Leo vågrätt och Thea lodrätt

Det är mina underbara ungar

Ska länka i min blogg nu

kram Helen

158 Titti:

Glömde tala om att jag länkar till tävlingen i min blogg =)

159 Mia:

Älskar namnsmycken och har önskat mig ett länge! Så nu får man väl ta chansen. Lägger även en länk på min sida. Jag skulle vilja ha ett med ett hjärta och texten Ella. Vilken underbar tävling och vilken fin blogg!

160 Emma:

Hej! Jag skulle gärna vilja vara med i din tävling! Jag skulle vilja ha ett hänge med hjärta där det står Lycka.

161 annica:

Jag vill jättegärna vinna ett smycke!!! Jag skulle vilja ha ett smycke där namnet på mina barn står, Oscar & Lucas och gärna ett litet hjärta!

162 caroline:

Så nu är det fixat:) tack för att du kollade

163 Nina:

Jag vill vinna ett smycke med hjärta på och datumen som betyder mest för mig (24.11.2004 & 24.05.2006). Om det inte går att göra datum så vill jag ha våra namn (Nina & Jonas) samt ordet "förevigt".

Länkar också: http://niini.blogg.se/2008/september/halsband-1.htmlHoppas verkligen jag vinner nu!

164 Elin:

Åh, så FINA!

Jag skulle vilja ha ett smycke med hjärta och så vill jag att det ska stå Thomas.

Hoppas jag VINNER!

Kram Elin

165 Malin:

Skulle gärna vilja ha namnbrickan med ett hjärtmotiv på, med min älsklings namn TIMO.Tävlingen i min blogg:

http://malinlenajohanna.blogg.se/2008/september/smycke-fran-cathis-design.html#comment

166 Maria:

Jag har aldrig varit här förut men hittade hit nu och vill självklart vara med å tävla om detta underbara pris. Vinner jag så vill jag ha ett smycke med ordet "hope" på. För det är hoppet som har tagit mig igenom den mörka tunneln och visat mig vägen till det som kallas liv.

Lägger in ett inlägg i min blogg om denna tävling.

Länken till inlägget är http://mariamalmgren.webblogg.se/2008/september/vackra-smycken-att-vinna.html

167 Karin:

Vilken bra tävling! och underbart fina smycken.. svårt att välja vilket man vill ha.

Jag hade nog valt ett med ordet Carpe diem.. då jag borde bli bättre på att " fånga dagen".

Eller skulle min underbara sambo fått ett där det stod "För evigt"Tack för en bra blogg!

168 Rosita:

Vilka fina smycken. Klart man vill vara med på tävlingen. Om jag vinner så vill jag ha ett med ett hjärta med mina barns namn.....Marcus och Martin. Håller tummarna så dom domnar bort:)

169 ulrika_m:

Vilken härlig tävling! För mig är det helt självklart - jag ska veckopendla ett år framöver och kommer att sakna mina två barn varje dag jag är borta hemifrån. Om jag hade deras namn och ett hjärta runt halsen så skulle de kännas lite närmare en stund!

170 henol:

Om jag vann skulle jag vilja ha mina barns namn ingraverade. De har flyttat hemifrån och bor långt från oss. Deras namn är Anna och Johan.

171 ingegerd:

hej!det är första gången jag är på din blogg,vet ej hur jag hammnade här?men det gjorde ju ingenting!!fin blogg du har och så fick jag se denna tävling!!vad glad jag blir,lite svag för smycken!!

skulle jag nu mot förmodan vinna så vill jag ha ett hjärta med texten ex anime..!! jo och så har jag gjort en länk från min blogg till din,bara för att de ska få se de fina halsbanden!!

172 MissStorm:

Vilket otroligt fint pris! Klart jag vill vara med och tävla om det! Om jag vann skulle jag gärna vilja ha ett hjärta och min älsklings namn (isf kan det vara värt att släppa lite på anonymiteten... :) ).Kram

MissStorm

173 Jessica Lindgren:

Vad kul, jag vill vara med såklart!

Om jag vinner vill jag ha ett smycke med ett hjärta och mina 2 barns namn på: Felix och Alva.

174 Helena Örnehed:

Jag har precis hittat din blogg från någon annan blogg som länkade till din tävling. Jag tyckte det var jättefint här, du har så många vackra saker. Så jag kommer länka till dig från min blogg och lägga upp den här som en favorit.Ja och så till tävlingen. Det var ju många som ville vinna ett så fint pris naturligtvis och människor har alla möjliga vackra anledningar. Men hur som helst, om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett smycke med två ord, orden SILK och SOUL (gärna den som finns som bild 81.jpg). Anledningen är lite speciell, jag går igenom en ganska jobbig period just nu och känner att det här på något sätt symboliserar vad som är viktigt för mig.Tack för en otroligt generös tävling, och en fin blogg!Helena

175 Monica Carlsson:

Vilka mysiga smycken. Tänk att få vinna ett sådant!!!! Jag skulle då önska ett där det står mamma o mormor. Har två små ljuvliga tvillingbarnbarn, tänk att få bära ett sådant smycke!

176 Livet i byn:

Namnmsyckena är fantastiskt fina. Jag hade ju gärna haft en med mina barns namn på.~Livet i byn

177 Malin i Orsa:

Men vilka fina! Jag skulle gärna vilja vinna ett med mina barn namn(alla verkar vill ha sina barns namn)och jag har länkat från min blogg.

/Malin

178 caroline:

sv: Det ska jag ha :) Ha en mysig helg du med

179 Josefine:

grymt fina smycken :) ja gvill vara med!

jag skulle vilja ha ett hänge med ett hjärta och mitt namn (josefine) :)

ha det bra!

180 Sofia:

Jag skulle vilja ha mina djurs namn... Lovis, Kelda och Sacha=)

Mina djur är det finaste jag har.

181 Babara Sandberg:

Jag är förälskad i dina fina smycken, tack för att jag hittade hit! Jo, för länge sedan när jag skulle välja kod till mitt bankkort, tog jag mina barns initialer, AMKE. Sen blev det nya kort o nya koder. Fortfarande sitter detta namn i mitt hjärta! Mina barn är min stolthet mitt stöd o min glädje!Så dessa bokstäver önskar jag på ett hjärtehalsband om jag har lyckan att vinna. Direkt då min nya blogg blir färdig länkar jag till dina såå fina smycken. Lycka till!SeptemberHälsningar från Lund

182 Helena:

Oj så många vi är som tävlar! Jag har lite dille på namnsmycken och vill gärna vinna ett halsband med mina barns namn på. Eftersom det inte har namn som har någon gemensam bokstav, så får det väl bli en "variant" på det mamma-mormor smycket som visas... eller så kanske man förresten skulle skippa barnens namn och ge ett halsband till mamma/mormor i julklapp...? Vinner jag så lovar jag att jag ska bestämma mig... :-)

http://nuharjagskrivitmin.blogg.se/2008/september/tavling-om-namnsmycke.html#comment

MVH

Helena

183 annette:

Hej, vilka fina smycken skulle vilja vinna ett med mina barns födelseår på 1983 och 1987. Hälsningar Annette

184 linda:

vilka fina smycken skulle vilja vinna ett med min pojkväns namn på han heter peter. // linda

185 Linda Ö:

Åh va härliga smycken, klart jag vill vara med och tävla. Min mamma fyller snart 50 år, tänk om man kunde ge henne ett halsband med mitt och mina två syskons namn på! Det hade ju varit helt underbart! Klart man är med och tävlar. En brick med ett hjärta och namnen Linda Sandra och Mikael hade inte suttit fel. Jag är helt såld för på dess smycken och kommer nog beställa något när jag bestämt mig för vad av allt man ska väla!

186 Linda Olofsson:

vilken fantastisk tävling, klart man ska va med!!!något som jag önskar är ett smycke med hjärta och texten TRO.skulle vara roligt att ha ett smycke att byta med, istället för att bara ha korset.

187 Anna Carin:

Självklart vill jag vara med och tävla, och självklart länkar jag hit!

http://mum.blogg.se/?tmp=07084128Jag skulle vilja ha ett halsband med mina barna barns namn på! :-)

188 Raija:

Visst vill jag vara med och tävla om dessa fina smycken, för jag vill vinna ett hängsmycke med en stjärna och texten ALLT ÄR MÖJLIGT, vilket är mitt motto.

Och jag har länkat hit på min blogg, som länken visar.

189 Roxana:

Vilken härlig blogg du har! Hittade den via Sköna Hems hemsida...

Vill så gärna vinna ett smycke!

Brickan med en stjärna och mina döttrars namn på Eila & Adela....så fin!

Ha en härlig höst!190 Sara:

Hej! Vilka fina halsband, skulle så gärna vilja ha den med hjärtat och texten "ex animo" på, SÅ vacker!Tack för en fin blogg!Kram :)

191 LottaM:

Mina barnbarns namn Axel & Ella skulle det stå på det och då på hjärte-smycke.

Om jag nu händelsevis skulle vinna något, men turen har aldrig varit på min sida.Ha de gott!

192 LottaM:

Nu har jag oxå gjort en länk till din tävling eller utlottning.

Ha en fin dag!

193 Maria:

Jag vill ju också vara med och hoppas på tur!!

194 Caroline:

Jag skulle gäna vilja vinna detta smycke och om jag skulle göra det så skulle jag vilja ha ett med ett hjärta där det står tro, hopp, kärlek. För detta är något som har fått mig att klara alla motgångar jag har haft i mitt liv och det är den del. Min tro har fått mig att orka, hopp om en bättre framtid har fått mig att se ljuset, kärleken till min foster mamma, pappa, bror och fästman har fått mig att kunna leva vidare. Så dessa ord är något som verkligen representerar mig.

195 Caroline:

Roligt med tävling!!

Jättefina smycken... skulle gärna vilja vinna ett barnsmycke till våran lilla Skatt. Det barnsmycket med en liten fot på med namnet Inez på.Lägger ut tävlingen på min blogg: http://bloggen.lanjelin.se

196 Anna Söderberg:

Hej, jag skulle jättegärna vilja ha ett halsband med namnet Nathalie på. Gärna ett hjärta också.

Kram från en av dina bloggläsare :)

Anna

197 Pysselprinsessan:

Klart jag vill vara med!:) Om jag vinner skulle jag vilja ha en bricka med hjärta och 2 namn! (Som den längst upp till höger med "Oskar och Josefine".)

Jag skulle vilja att det stod:D

Tina

v

i

dKramar Tina aka Pysselprinsessan

198 Pysselprinsessan:

Oj, det blev ju lite konstigt när jag publicerade... Jag menade ju alltså David lodrätt och Tina vågrätt med ett gemensamt a! :)

Kramar

199 Nina:

svar:Tack så mycket =)

Jag det hoppas jag oxå!

Kram

200 leopardia:

mja, lite ego som jag är skulle jag gärna vilja ha ett med stjärnan på och att det stod Leopardiahttp://leopardia.blogg.se/2008/september/vinn-halsband-hos-dahlarna.html

201 Kristina:

Jag skulle bli jätteglad om jag vann! Skulle isåfall vilja ha en bricka med hjärta på och med texten Amor Vincit Omnia eller om det inte får plats Tro hopp kärlek

202 Anonitota:

Åh, vilka vackra smycken!

Jag skulle gärna vinna ett namnsmycke med namnen: DANIEL, ANITA och HANNAH på.

203 uve:

Eftersom jag blev tokkär i smyckena så vill jag gärna vara med och tävla. Jag skulle gärna vilja ha en stjärna med texten "3 girls rules". Ja maken (CHOCKO + HOLIC) grymtade väl lite, men det är vad jag skulle vilja att det stod på smycket.

204 josefina:

Skitsnygga halsband! Vem vill inte vinna ett sånt! Eftersom inte båda mina barns namn får plats så vill jag ha ett hjärta och med ordet "BELIVE"... Håller tummarna!

205 Mia:

Oj så många som anmält intresse för att delta i tävlingen! Det är förstås inte så konstigt med tanke på det fina priset.Ett hjärta med texten Tro, Hopp Kärlek skulle jag vilja ha.Jag länkar dig också!

206 Mia:

Oj så många som anmält intresse för att delta i tävlingen! Det är förstås inte så konstigt med tanke på det fina priset.Ett hjärta med texten "Tro, Hopp, Kärlek" skulle jag vilja ha.Jag länkar dig också!

207 My:

Hej! Älskar tävlingen! Väldigt fina halsband, hittar aldrig halsband jag vill ha, men här har vi verkligen ett!!Jag skulle iallafall vilja ha något med ett hjärta, ej stjärna, bild nummer 2 är rätt fin! Vill att det ska stå "Dennis - My 05/09/05" Skulle vara fint att ge i 3 års present, dock en försenad. Hoppas jag blir den lycklige! ^^Jag la in en bild och länk till din tävling på min blogg. Du kan kolla upp det här: http://bauulife.blogg.se/2008/september/jattefint-och-personligt-smycke.html

Ha det så jättebra!

208 Marit:

Åhh, vad fina halsband. Som så många andra så skulle jag bli oerhört glad för ett halsband med mina barns namn på, Emma & Svante. Och så ett hjärta förstås... Länkar givetvis till tävlingen på min blogg! Kram, kram!

209 Ida:

Hej. En fot med ordet "farmor". Ska i så fall bli till svärmor som längat i flera år. Hon fyller år 4:e november och ska få veta då!

210 bantarbritta:

Om jag vann ett smycke skulle jag vilja ha ett med hjärta på och texten MOR, till min mamma som precis har kämpat sig igenom en jobbig period med cellgifter och strålbehandling efter en elak cancer.Fantastiskt fina smycken!

211 bantarbritta:

Glömde skriva att jag givetvis har länkat från min blogg. :)

212 kullervilla:

Ja vem vill inte vinna :=) så underbara smycken…

Om, om inte fanns skulle det vara enklare… eller?

Men om vi vinner så går tanken till dottern, ett smycke med texten crea diem …

Lever på hoppet

Hitta din sida genom fototrissen, tittar in igen.

Kramiz//kullervilla

213 Stella:

Vilka supersöta smycken!Om jag vann skulle jag önska ett smycke med hjärta och mitt och min underbara man namn! Skulle passa så perfekt då hans namn slutar på samma bokstav som mitt börjar på!

214 Erica:

Åh vilka underbara smycken! Älskar annorlunda och personliga smycken. Jag vill självklart vara med och tävla. Om jag vinner vill jag gärna ha smycket med ett hjärta och med namnen Erica och Marek. Vi har varit tillsammans i 5 år snart och jag älskar ju honom över allt annat :)Finfin blogg by the way :)

215 Therese:

Helt underbara smycken! Jag skulle vilja vinna ett med ett genombrutet hjärta, och naturligtvis skulle min dotters namn SVEA pryda halsbandet i all sin enkelhet. Har tipsat om tävlingen i min blogg: http://lurans.blogg.se/2008/september/namnsmycken-tavling.html

216 Anna:

fin blogg=) Skulle vilja vinna den tävling och om jag har turen skulle jag vilja att det stog min son namn ELIAS!bjarstiganna@hotmail.com

217 Lillmonster:

Här var det många kommentarer. :) Men jag gör ett försök i alla fall....

Först så vill jag tala om att jag länkat till din sida.Smycket då. Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett till mig själv med ett hjärta. Texten jag vill ha är mina barns initialer: SLTSLWMMJag har länge funderat på att tatuera in just deras initialer men jag är lite för feg - det gör ju ont. Så då är det här ett bra förstasteg tänkte jag. ;)

218 Jeanette Larsson:

Vilka otroligt vackra smycken, så självklart vill jag vara med och delta i den här roliga tävlingen.

Givetvis lägger jag till dig under min blogg också. Dessa smycken va ju inte bara vackra, roliga och härliga utan din sida är också rolig att få ta del av.

Vinner jag ett smycke skulle jag vilja ha en liten fot på och med mina barns namn på Albin och Alicia.Lycka till med din blogg!

219 Malin:

Åhh, vilka underbara smycken! Självklart vill jag vara med och länkar med en gång!

Jag skulle vilja ha en bricka med ett hjärta på där det står Du & Jag! Maken har nämligen ett smycke där det står just så. Så det vore mysigt om jag att ett med samma text!

220 Helene:

Hej! Trevlig blogg! Kul tävling! LIVET, tror jag att jag skulle vilja att det sto på min :)

221 Laila:

Oj vilka helt underbart vackra smycken -blir helt mållös!!!Klart jag vill vara med i tävlingen. Skulle jag ha tur och vinna ,skulle jag vilja ha brickan med hjärta och orden Våga vara . Kramar Laila

222 Johanna och Stina:

Hej! Såå galet passande! Fick en underbar liten dotter för ca 4 månader sedan, har länge letat en perfekt födelse/dop present till min lilla tös, och önskat att finna något sådant liknande. Jag skulle verkligen vilja vinna ett halsband med de tre orden (namnen) Stina Vilhelmina Amalia, hennes tre namn som hon ska döpas till den 20 september. Håller alla våra tummar för att vi vinner, ska lägga in bilder i vår blogg nu inatt, så alla får alla se vad fina saker du gör, och kanske inspireras till fler halsband i doppresent till min älskade Stina! Kramar Johanna och lilla Stina

223 Laila:

Hej igen! Jag har faktiskt aldrig hört talas om Jana Söderberg eller hennes kurser men försöker leva efter Våga vara, själv. Kul att du nämnde henne så jag blev tvungen att "googla".Hon verkar jätte intressant- ska absolut gå på förelsning ifall hon kommer i närheten av där jag bor! Kramar Laila

224 j:

jag vill gärna tävla!

Skulle vilja tävla om ett kedjan med namntags och hjäärtat. Gud vilka underbara smycken!

225 © A N N I S P A N N I S:

ååååh vilken fin tävling.Jag och min pojkvän firar 2 månader tillsammans den 20 september.

Jag skulle såå gärna vilja ha ett halsband som det stod :Hampus

20/7-08

<3


på, jag hade varit så lycklig om jag kunde visa min kärlek till honom på ett sånt gulligt sätt.

Snälla låt mig vinna!Länkat:

http://akolan90.blogg.se/2008/september/jag-ar-med-och-tavlar-1.html

KRAMAR!

226 Linda Ö:

Hejsan! Nu har jag länkat till din tävlig!

227 Jennyfi:

HejJag skulle vilja ha en bricka med 2 namn och silverkedja. På brickan vill jag att det ska stå Luleå 2007. Tyvärr kan jag inte berätta varför då personen som jag vill ge detta till läser min blogg. Kort och gott handlar det om ny vänskap som förhoppningsvis ska vara för resten av våra liv.Mvh: Jenny

228 Janna:

Mycket fina smycken, fin blogg också :)

Om jag skulle vinna vill jag ha en stjärna där det Står först 1998 och två namna Janna och Emma.Hade guld :) <3

229 Roxanna:

Är detta sant?! :o Jag som alltid velat ha ett halsband där det står mitt och mitt pojkväns namn! :) Och så ser jag denna tävling, den är som gjord för mig! :) Om jag skulle vinna vill jag ha ett hjärta där det står Kristoffer och så datumet då vi blev tillsammans, 12/10-07.. snart ett år alltså, skulle vara helt perfekt.. Måste bara säga att din blogg var kanon den också, fortsätt så. :)Länkat: http://rrroxanna.blogg.se/2008/september/jag-ar-med-och-tavlar.htmlKramKram!

230 tess:

skulle vilja ha halsbandet med hjärtat. vill också att det ska stå 11/2-07 :)

231 sara:

vilka otroligt fina smycken!!

jag skulle vilja ha det med fotsteget där det står HAMPUS!!

232 Maria:

Herrsmycket med två brickor: Miss Perfect vill jag att det skall stå på dem.

233 Jennyfi:

Nu har jag satt upp på bloggen också :)

234 matilda andersson:

Halloj Tjejen! Fick du syn på de snygga ugg-liknandeskorna? Du kanske tom har beställt ett par! ;) Måste även tipsa om gojeme.com (jag tror sidan heter så) Skit snygga skor till otroliga priser! =DKram matilda

235 carra:

Jösses vilka fina!

Skulle bli superglad om jag vann ett med mina två barns namn på. Det har jag läääänge önskat mig av min sambo, men icke... ;)

236 Carro:

ååh vad jag vill villa den här tävlingen!

jag skulle vilja att det stod Caroline och Linus på var sin sida av ett hjärta på halsbandet om jag vann. :)här har jag skrivit om tävlingen. :)

http://carroheterjag.blogg.se/2008/september/tavling-1.html

237 Sarah:

Åhh vilka fina smycken!!! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha ett hjärta med mina barns namn, Edvin och Hanna, på var sida.

Nu är det bara att hålla tummarna!!!

238 Linnea:

Shiet, detta är precis vad jag har letat efter i hela mitt 14 åriga liv! Så fina!! Jag skulle skrivit "praise" för det är mitt absolute motto i livet. Praise him!

239 LIFE BY Marielle:

Åh, jag skulle vilja vinna ett halsband med ett hjärta där det står Minna, min systers namn. Hon gick bort för tre år sen, hon älskade också hjärtan och med denna skulle jag påminnas av henne som person.. kram!

240 Erica:

Trodde jag redan skrivit här men ser inte att jag finns med så jag gör det igen ! Vill naturligtvis vinna ett underbart fint smycket med namn på man och barnen på ! Jag har länkat på min blogg !

241 Maria:

JÄDRAR va många som skulle vara med!!!! Anyways så är jag med i tävlingen nu, en liten annons är med på min sida=)

242 Mia:

Vill gärna vara med och så vill jag självklart vinna ett hjärtsmycke med mina barns namn på :)Länkar i min blogg.

243 kattis:

Hejsan! Vilken tur att jag hittade hit. Jag är givetvis gärna med och tävlar. Hjärtesmycket med mina killars namn på skulle passa runt halsen:)

Håller tummarna/kattis244 Sofia:

hej! jag skulle vilja ha en inofficiell kärleksförklaring mellan mig och min sambo eftersom förlovning inte är att tänka på än, men vi har snart varit i hop i 3.5 år så något litet med våra namn på skulle vara sött:)

245 Linda:

Mamma gick nästan bort för två år sedan, i oktober. Nu är hon hemma från sjukhus efter (vad vi hoppas är) sista operationen. Skulle vilja ge henne en bricka med hjärta om namnen på oss två döttrar hon har, Camilla & Linda <3Vore en fin present att visa vad hon har i sin kamp.. :)

246 Cissi:

Oj, vilken tur att jag kom in på denna sida just idag! Å vad ser jag om inte halsbandet jag önskat sååå länge men tyvärr inte har möjlighet att införskaffa, å så kan jag vara med å tävla om det ~ Kan det bli bättre?!Länkar såklart hit på min hemsida och hoppas att jag har chans på vinst.Skulle önska ett hjärta med min sons namn på; Elias<3247 Josefine:

fin blogg :D

248 Anne:

Ett sådant smycke med hjärtat på ena sidan och med texten SINNESRO.

249 Marie:

Ja så underbart smycke! Min mamma har gått en hård kamp efter sin stroke dec 03 och 5 stora hjärn operationer så jag skulle hemskt gärna vilja glädja henne med smycket med hennes 2 barnbarns namn på, Albin och Norah. Det skulle glädja henne så mycket samt att hon skulle få mera kraft att kämpa på, alla dagarna är inte en dans på rosor och vi älskar verkligen henne...Mvh Marie S

250 Marie:

Ps! Jag lägger givetvis en länk inne i min blogg också, mvh Marie

251 Helena:

Ja ett sånt här fint smycke vill jag gärna vinna och ge till min kärlek.

En bricka med ett hjärta och ordet kärlek.

252 Catja:

Jag har ingen snyfthistoria att vinna på. Tycker bara att smyckena är väldigt fina. Ett hjärta +mormor vore fint. Eller "I" hjärta emellan "Saluki" då jag äger sex saluki. :) Eller... "Catja hjärta emellan "Anders". Får väl ha med gubben på ett hörn också. :D

Jag länkar hit till tävlignen från min hemsida!/Catja

253 Storjägarn´:

Kul med den här tävlingenoch så fina smycken.

Vinner jag så ska det vara en stjärna och stå på latin:

Alis volat propriisHon flyger med egna vingar :-)Jag har länkat på min blogg...

254 Helena:

Oj vilka fina smycken! Jag vill vinna halsbandet med hjärta och där det står kärlek. Kärlek betyder så mkt i mitt liv. Både att ge och få!Jag har även länkat hit på min blogg.

255 Linda:

Hej! Vilka vackra smycken! Solklart att jag också vill vara med och tävla. Jag skulle önska mig en bricka med ett hjärta och ordet KÄRLEK.256 Linda:

Denna chans kan jag ju inte missa... självklart länkar jag från min blogg.Då hoppas vi på lite tur nu då.

257 pia:

Jaaaa! Jag vill vinna ett barnsmycke med hjärta o namnet LUNA, ge mig tur denna gång!!!kram

258 Anonym:Samla poäng jättelätt och byt sedan poängen mot en massa gratis saker (dvd

filmer, godis och en massa annat) http://www.pointshop.se/?ref=1987304 helt gratis såklart! :D

Glöm inte att man måste aktivera sitt mobilnummer för att kunna göra något på sidan :P

259 jenny:

Jag måste ju bara vara med o tävla. Så klart!Om jag mot all förmodan skulle vinna, så villl jag ha ett namnsmycke med mina barns namn: Emmie och Wilma. Och ett hjärta såklart!Jag har länkat i min blogg: http://www.mammanochkidzen.seKraaaam!

260 matilda andersson:

Idag är det äntligen dags!! Nu har jag kikat runt och kikat runt , överallt! Jag kom fram till att Cathis har absolut de snyggaste namnsmyckene, i särklass! Nu hoppas jag att jag får äran att ha mig och min älskling runt halsen! Jag håller tummarna! =D

261 Lena A:

HejSnygga snycken.

Skulle vilja ha den med en fot på med namnet Pontus bredvid foten

262 Linda-Marie:

Hej!Denna tävling kunde jag ju inte motstå. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett smycke med ett hjärta på, och bredvid skulle det stå "Roger". Det är namnet på min blivande man. Japp, ni läste rätt, vi har alldeles nyss förlovat oss, och firar just jubileum också. När han friade så sa han så fina saker om hur vår kärlek skulle övervinna allt. Jag skulle bli otroligt glad om jag fick ha ett halsband med hans namn på.Jag har länkat till tävlingen i min blogg, på denna adress,

http://fotohornan.blogspot.com/2008/09/tvling.html

263 Frida Håkansson:

Hejsan!Jag skulle vilja den med ett hjärta med bara ett ord: Faith. Som för mig betyder att ha tillit till mig själv, mina nära & kära och livet!

264 Rose-Marie Meijer:

Vilken fin blogg! Underbart trevlig att läsa! Och jag vill gärna vara med och tävla om ett smycket! Har svårt att välja med jag tror jag fastnat för den med ett hjärta och text mamma, mormor. Passar mig bra - eftersom jag är både och. Väntar med spänning...

Ha en bra och vacker höst!

//Rosie

265 anna.lena:

Åååh! Tiden är snart ute... Om jag har tur det stå "nisse" och vara ett hjärta på halsbandet. De var så himla fina!!

(nisse är min kära gubbe)

/aell

266 Malhin:

Åhhh va fina... Underbara smycken

Givetvis vill jag vara med och tävla..Jag skulle vilja ha ett herrsmycke med texten "pappa"... att ge till min underbara sambo som snart ska bli pappa (bf + 4 idag). Detta för att han står ut med mig under graviditeten och för att han kommer bli en underbar pappa tillvåra barn.. =)

Lägger in sidan på min blogg också =)

267 Linda -:):

Guuud va fin sida , :) och o´jj vad mmånga komentarer :O

268 Evalinda:

Superfint!!! ett hjärta och ordet Hope.

269 Anna Nilsson:

Åh, vad vackra smycken!! Jag skulle vilja ha ett med barnens namn, eller (om det blir för långt) Carpe Diem! De är verkligen underbara!heffaklumpen86@hotmail.com

270 Lissen:

Vackra smycken och jag skulle gärna bli ägare till ett!!! Om jag skulle ha turen.... så kanske får fundera lite!

Ha det gott

271 Caroline Rydell:

Hej på er!SÅ orginella och unika smycken. Jag skulle så himla gärna vilja ha ett utstansat litet hjärta i mitten och Mindi på ena sidan om det och Patrick på andra sidan om det. Dotter och make. Mindi<3PatrickVACKERT VACKERT!

272 Skepparfrun:

Halloj!

OM turen faller på mig...hm...ett halsband till min goa mamma med mitt och mina barns namn..med ett litet utsågat hjärta...DET skulle göra både henne och mig väldigt glad.

Camomilla

Kommentera här: