Nya kuddar!

Idag har jag haft projekt "sy-kuddfodral". Det var allrummet som behövde (såklart att jag behövde - inte bara för syns skull...). Köpte tyg GUNILLA förra veckan på IKEA. På bara en vecka har jag hunnit förälska mig i allt orange (orange går inte att böja... Finns alltså inget som heter oranga eller orangt) i allrummet. För något år sedan fanns definitivt inte i min tankevärld, att Gunilla-tyget skulle finnas på kuddar i mitt hem. Nu tycker jag bara att de är sååå fina! Tur att smaken ändrar sig...




Tänk bort bordet... Önskar att jag hittar det där klockrena bordet till detta rum snart! Tänk gärna in vita dörrar också... Vi har lite olika åsikt mannen & jag, om de ska vara i vitt eller behålla träfärgen som det är... Ni förstår ju vad min önskan & åsikt är....

Nu är det fredagsfika för hela familjen! Så mysigt att alla är hemma till fikat - nu börjar vår helg! Ikväll blir det tacos. Jag tröttnar verkligen aldrig på det - inte övriga familjen heller som tur är! Hoppas att ni också får en supermysig fredag eftermiddag & kväll! KRAMISAR!

Kommentarer:

1 Helena-hem ljuva hem:

Snygga kuddar du sytt! Jag älskar kuddar.

Det där orang(a)! tyget är verkligen jättesnyggt!

Ja, visst är taccos en perfekt fredagsmat. Hos oss blir det thaimat ikväll. Ha en jätteskön helg! Kram!!

2 Mari:

Tror oranga sjukan härjar bland mina favoritbloggare, smittar det mån tro??



Tycker det är snyggt som fasen men vet inte om det kommer in hos mej men man vet aldrig, har varit på Village och nypt i ett kuddfodral, men bara nypt och nöp i en pläd idag på IKEA också är det så det börjar kanske???? Förresten klämde på lite tyg på IKEA också bland annat ett i sammet.

Oj, jag ligger nog i farosonen nu...............



Blev supersnyggt, lagom mycket!!



Kram på dej!!

3 Proforma:

Jättesnyggt!... blev det med orange! Oj vad det lyfte! Förstår precis vilken färg du vill ha på dörren och jag håller med dig! Innerdörrar måste ju finnas men behöver inte vara så synliga, om du förstår vad jag menar.

Trevlig helg... gott med tacos!!

4 Lisa:

Så fint! Gillar verkligen orange hos dig! Det passar inte här, för vi har röd matta.. ler

Ha en trevlig fredakväll! Tacos är nog något som går ner i många familjers magar på helgerna, vi ska ha nachos ikväll! KRAM

5 Helen:

Jättesnyggt, känns som orange är på väg tillbaka. Beställde själv orange pärlor härom dagen. Annars har orange känts väldigt 70-tal för mig (mina föräldrar hade ett helt rum med orange tapeter, till och med målat elementen orange!!) Men det orange som kommer nu är ju mycket snyggare, lite andra mönster också.

6 Anna:

Vi har också precis avnjutit tacos till middag och precis som dig blir jag aldrig less på det.



Så fina kuddfodral du har sytt! Gunilla passar ju jättebra ihop med Hedda :-) Jag önskar att jag också kunde sy några nya kuddfodral så där enkelt, men för min del blir det alltid färdigsydda.



Ha en riktigt mysig fredagkväll! Kram på dig vännen!

7 Mrs. b:

Jättesnygga blev dom! Det tyget passade verkligen jättebra som kudde - är säker på att dom kommer synas på fler ställen, när det blir så otroligt snyggt! :-)

8 Johanna:

NU är det fixat :) Trevlig helg kram Johanna

9 Maria:

härlig färgklick! Grattis till den som vann tävlingen, och stackars mej som inte vann. Får nog tröstshoppa ett smycke där ändå=D

10 Ann-kristin S:

Det blev ju så härligt ,en riktig häst färg :)

11 Mirka:

Vad piffigt det blev med kuddarna! Tänk att den där kulören fick mig att falla också!



Ha en skön kväll!

12 Rebecka:

Vad fint det blev med kuddarna, jätte fint tyg du har hittat =)

Ha en skön helg!

Kram Rebecka

13 Designtjejen:

Åh, vad fint det blev! Tihi.. du får bearbeta mannen!!!

Hoppas att ni hade en mysig tacos-kväll!

Kramis

14 Designtjejen:

Åhhh så du kommer ihåg det! Ja.. jag har en lapp som hon har skrivit på mitt kylskåp. Jag har en rätt liten familj och min mormor stod mig väldigt nära. Hon gick bort för ett år sedan men jag tänker på henne otroligt mycket. Smycket kommer att bli så fint. Jag är så JÄTTe glad!!!! Gud.. vad kul!! Förstår att du vill ha ett också!! Du skulle nästan få ett för att du ordnade den jätte fina tävlingen.. .-)

Massa kramisar

15 MissStorm:

Ja, Gunilla är verkligen snyggt! Nästan så jag börjar överväga färgen orange jag med... Och visst skulle dörrarna passa bra i vitt.



Trevlig helg!

Kram

MissStorm

16 Snusans Inredningsblogg:

Orange är ju faktiskt skitsnyggt! Vi har åxå det där bordet men min sambo har gjort egna ben till det. Rätt snyggt faktiskt och det får duga även om man suktar efter andra bord. Men dom är i en helt annan prisklass åxå. :P

Här blev det åxå tacos ikväll. Enda nackdelen med det är att man äter så man hamnar i paltkoma resten av kvällen. ;)

Ha en bra helg! :)

17 Monkan:

Kuddarna blev superfina, och jag håller absolut med om böjningen av orange, finns inte! Det är en sak att man ju skriver lite talspråkigt i blogg o mail, men såna konstiga ord? Nääääe.



Nu har jag hittat gula ljusmanschetter. "Min" affär (http://karlssonsarstider.se/) har hur många som helst, t.om framme. Jag hade tänkt fråga om hon kanske skulle kunna ha på lagret. Fast jag tycker att gula färgen på Cults websida är mycket skarpare, de jag såg var mer pastelliga, jag kanske ska fråga om artikelnumret. Ska mannen kanske hit igen snart, springa Lidingöloppet? Då kan han ju passa på att gå och shoppa lite :-)



Tack för uppvisningen av Smärt-lamporna. Nu förstår jag precis vad jag ska göra. Det är ju inte i köket jag ska ha en sån! Självklart i vardagsrummet, en eller två lampor (nr 1 eller 3), och flytta ut de nuvarande, fyrkantiga (ena eller båda) till köket.

18 Mari:

Tack o bugar, det går så bra så, själv har jag varit dålig på att uppdatera det, dax att ta tag i det nu.

19 Linda P:

But of course you can, my dear!

20 anna:

=========================================

vilken harlig farg och vilket vackert tyg. Det blev verkligen jattefint

ha en bra helg

kram

anna

=======================================

21 Number nine on Melon Lane:

Härlig höstkänsla med orange. Snyggt blev det också.

22 Angelica/Mamamekko:

Supersnyggt! Det där tyget är ju så fint... Är också sugen på orange hemma,men får väl se =)

kram

23 BlomsterDesign:

Va snyggt de blev!



Jo jag har faktiskt haft tankarna på det, men just nu är det för mycke jobb med bara butiken så tiden räcker knappt till ändå =( har faktiskt precis lagt in en liten kommentar om det på högra sidan, så är det något ni ser som ni gillar och det inte är jätte stort så kan jag skicka det till er.. . är flera som har frågat tidigare också så jag testar det gärna =)

trevlig helg! Kram elli

24 Titti:

Hej !

Visst är det fint med orange...

Har haft det i sonens rum i flera år tillsammans med svart.

Han ville ha Halloweenstämmning året runt..

Men nu när han har flyttat ut har jag turkos och svart.

Kanske blir det purpur sen eftersom jag har turkost i köket också.

Kram

25 jenny:

verkligen jättesnyggt!!! Här blir det också tacos ikväll,tröttnar inte heller på det:-)



Svar: bara kul om du vill länka:-) Gör detsamma till dig. Du har fått en utmärkelse av mig.

Kram/jenny

26 Anna:

Tack min vän för tipset! ;-) Jag kanske ska våga mig på att testa då... har faktiskt ett svagt minne av när vi sydde kuddfodral av den principen i åk 5 eller nåt. Sen broderade jag NKOTB på det, ha ha! Nästa helg ska vi ju på begravning så jag kanske ska passa på att träna när jag ändå är hemma hos mamma och kan få hjälp :-)



I dag har vi varit runt på den lilla loppisen. Den blev inte så stor tyvärr och det var inte så jättemånga här på området som verkade vara sugna att kika heller. Två fynd blev det för min del. En gammeldags sockerkaksform och ett tråg. Båda fick jag för 30 kr, så även om jag inte vet vad jag ska göra med tråget är det inte så stor förlust.



Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig kväll!

KRAMAR I MASSOR

27 Minigrisen:

Jäklar va snyggt! Hade aldrig trott att orange kunde vara snyggt om man inte hade sett dessa bilder! Vill ha!

28 Malin Inspiration & design:

Attans så läckert höddu! Gillar det orange tyget. Så fint och charmigt mönster!! Detblev väldigt effektfullt i rummet och kuddarna passar fintfint till de svarta! Hoppas du ska trivas! Själv tycker jag att orange är både piggt och varmt på samma gång.





Nu är det snart dags för bingen, trött som en lus.



Hörs! KRAMELURINGEN!!!

29 Pysselprinsessan:

Läckert! Härligt färgglatt med orange!



Ja, hjärtat. Jag vet att det finns en kod för det, men jag har brukar bara kopiera det från något tidigare inlägg faktiskt! :)



Kramar

30 Isabels värld:

Snygga kuddar!! Känner igen diskussionen gällande vitt eller träfärgat =) Lite olika smak maken och jag. Kram!!

31 Lisa Fredriksson:

Vilka ursnygga kuddar! Själv gillade jag även färgen svart/vit i samma serie.

32 Emma:

Åh titta oranget tyg, jag e ju på jakt!!!=) Snyggt det vra, får nog ta mej en tur till Ikea=) Ha det bra, kram emmsan

33 Sandra:

Riktigt snyggt tyg!

34 Ellas Inspiration:

Men så snyggt det blev!! Otroligt härlig orange nyans!



Kram Karin

Kommentera här: