Fått en ny utmärkelse! :-) + en till... :-D

Jag har fått "I love your blog" av en ny bloggvän, som jag "lärt känna" via FotoTriss! Counseler Pia - besök gärna hennes blogg om du inte gjort det innan. Hon är kurator precis som jag... :-) Uppdatering! Fick dessutom denna utmärkelse av Proforma den 5 december! Tusen tack! Du gjorde min fredag mycket bättre! Proformas blogg besöker jag varje dag! De har byggt om ett gammalt eternithus till ett fantastiskt fräscht & fint hus! Hur kul som helst att se före & efter bilder från deras hus!

Jättekul & jag blev sååå glad för denna utmärkelse. Så här skriver Counseler Pia på sin blogg angående utmärkelsen: Dahlarna för jag gillar din stil och dina foton. Proformas motivering till alla sina "nominerade" är: Jag tycker helt enkelt om att hälsa på hos dom!

 

Reglerna är som följer:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

Jag tycker det är såååå svårt att välja ut bara 7 bloggar. Jag brukar alltid hålla mig till reglerna & för en gångs skull gör jag inte det! (Nu blev det busigt igen, som min son pratade om härom morgonen) Jag kan helt enkelt inte välja ut bara 7. I love så många bloggar! Så alla ni som får kommentarer av mig - vet att ni är värda denna utmärkelse!! Så ta åt er & skriva gärna på era bloggar att ni har fått den av mig - trots att jag inte namngett er! Vill ni följa reglerna som står ovan, så ska ni självklart göra det. Jag har följt reglerna alla andra gånger jag fått utmärkelser, men kände idag att jag faktiskt fick vara lite busig & inte göra det...

KRAM TILL ER ALLA!!!

Kommentarer:

1 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Grattis!! Den är du verkligen värd!!!! Va roligt! Men så busig du var! Det smittar av sig från sonen märker jag hihi ;) Men jag har också varit busig några gånger när jag fått en utmärkelse.

Va gullig du är som lagt till mig som favorit. Har inte testat den sidan, men kanske får ta och göra det. Kul att hitta bloggar i närheten.

Har en utmaning till dig inne på min blogg: http://inredning.webblogg.se/2008/december/8-utmaning-4.html

Ha en riktigt härlig fredag och mysig dag! Kramar!

2 Mirka:

Du är verkligen värd utmärkelsen!



Emil hittade inte några lampor sedan. Tyvärr... han borde väl ryckt ifrån de där lamporna från kunden :)



Kul att du lagt till mig där. Jag använder mig inte av bloggpotalen särskilt mycket, men det ska det bli ändring på framöver.



Hoppas du har en riktigt härlig fredag. Själv är jag nyvaken och Sigrid är pigg som en solstråle som vanligt:)

3 Proforma:

Då får du ännu en av mig! Ha en bra dag!

Kramar

4 Lena:

Grattis! Alltid kul med uppskattning och du har en inspirerande blogg :)

Kommentera här: