TisdagsTema - Nära!

Äntligen funkar det att ladda upp bilder igen!!! Som jag har försökt med detta inlägg hela dagen... Idag är både minsta sonen & jag hemma med feber! Det har varit en lugn dag med tv, sömn, spel & varma drycker!

Nu har nedräkning till jul verkligen börjat på allvar. Det är ju extra kul nu när barnen har adventskalendrar - så otroligt tydligt med nedräkningen då! Barnen har varsin LEGO-kalender i år. En Lego City & en Lego Castle. Dessutom har de varsin Spindelmannen chokladkalender. De ska spara chokladen i en skål till på lördagarna har vi bestämt gemensamt - men minstingen råkade stoppa in den direkt i munnen igår morse, trots att han själv hämtat en skål... Han glömde bort sa han & blev jätteledsen. Men inte kan man bli arg om någon råkar... Då fick ju storebror också äta sin choklad innan skolan såklart. Lillebror sa - "Mamma det blev en busig morgon!" & log samtidigt som en tår fortfarande rann ner för kinden! Av någon anledning så älskar jag sådana stunder - kommer leva på denna härliga stund länge...

Dagens TisdagsTema är NÄRA! Jag passade då på att fota några av våra adventsljusstakar på nära håll. För det är verkligen bland det bästa jag vet nu i december!


Imorgon är sista dagen för tävlingen som pågår på min blogg! Där ni kan vinna superfina Almedahls-produkter från webshoppen Swedish Details. Perfekta julklappar till nära & kära eller en extra lyx till sig själv! Hela tre priser delas ut! Klicka HÄR så kommer du direkt till tävlingen. Tävlingen avslutas 3 december kl. 20.00.



Kommentarer:

1 Ellas Inspiration:

Så mysiga bilder! Ja, det var inget vidare med strulet idag. Hoppas att ni snart kryar på er!!



Kram Karin

2 Pialotta:

Så kan det gå, men vad det var roligt när ungarna var små och vi såg adventskalendern var morgon eller kväll tillsammans.. då var det riktigt bra val av kalendrar.. nu vet jag inte precis.. såg första avsnittet i går här bara för att se hur den är i år.. inget i min smak precis men kanske passande för dagens småttingar:-) Väldigt nära bilder och det är fint det att sätta på macron ibland:-)

Ha de gott

3 Helena:

Snyggt! Vilket sken det blev från smålamporna. Påminner om eurovisions skylten i TV.

Fin tolkning.

4 Lissen:

Njut av stunderna och lägg dom i en särskild minnenas ask! Härliga bilder av "ljuset" som vi uppskattar så mycket den här tiden på året!

Ha en skön kväll!

5 Gunvor:

Härliga bilder på temat nära.Visst är det härligt med alla ljusstakar!

6 Mirka:

7 Mirka:

Oj, jag råkade skicka en kommentar utan text:) Vad jag egentligen ville få fram var att du gjort en superfin tolkning av dagens tisdagstema!

8 Caroline:

Det var fina närbilder på ljusen!



/Caroline

9 Kurator Pia:

Mysiga när-bilder!! Må gott och lev väl!

10 Carro5344:

Fina foton. Vackert med alla ljus som tar bort det mörka

11 fru Sätterlund:

Vilka mysiga fina bilder du har tagit!

Kram Therese

12 jeanette:

Jätte fina Nära bilder.

13 maria_6909:

Vilka fina bilder du har tagit! Hoppas att du har haft en bra dag! =) /maria_6909

14 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Vilka fina bilder! Det är så mysigt med alla stjärnor och ljusstakar i fönstrena!

Men åh så sött av lillebror! Klart att man inte kan bli arg på honom då. Och jag förstår honom som råkade stoppa in den i munnen, de dras ju till munnen av någon konstig anledning. ;)

Hoppas att ni mår bättre idag! En stor krya på er-kram från mig!! Ha en mysig dag! KRAMAR!

15 Anna:

Ja, det är ju så lätt hänt att chokladen slinker in. Vilken söt liten kille ni har med sina rara kommentarer!



Som vanligt bjuder du på jättefina bilder!



Kul att du gillade mina och Emmys chokladgranar. Det där med pyntgelén var faktiskt hennes idé, så det verkar lite lovande på pysselfronten för den tjejen :-)



Hoppas du får en bra onsdag vännen! KRAMISAR

16 En Autografsamlares Värld:

Snygga bilder & en härlig tolkning =)

Kommentera här: