Styline - jag gör gärna plats för er!

Idag när jag öppnade senaste numret av Plaza Interiör, såg jag köksmaskinerna med stort K! De vi har idag är på upphällningen & köptes i vår blåa period, då allt i vårt hem var blått. Det är dock samma märke - Bosch - på våra köksmaskiner, men dessa nya Styline är så grymt mycket snyggare. De finns i vitt eller svart, men eftersom vår Tassimo & Aqvia är i svart, så blir det snyggast med svarta Styline.



Sladdlös vattenkokare som rymmer 1,5 liter. Det finns fyra val av vattentemperatur 70°C, 80°C, 90°C & 100°C. Dessutom finns det en "Keep Warm Function" i upp till 30 min. Styline vattenkokaren blev en riktig favorit! Teet smakar säkert godare om man kokar vattnet i denna ;-)!

Kaffebryggare 10 koppar. Kannan rymmer 1,25 liter. Den har volymautomatik, vilket ger perfekt resultat även när man brygger mindre mängder. Kaffebryggaren har en klocka med timer & minnesfunktion. Därmed finns det möjlighet att ställa in en tid när du vill att ditt kaffe ska vara färdigbryggt, exempelvis vakna till lukten av nybryggt kaffe!!



Vitt är också snyggt :-)!



Det finns även brödrostar i samma serie. Snygga!


Egna kollage av bilder från Bosch.


Nu har du chansen att vinna en kanonsnygg PURO klädhängare. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen. LYCKA TILL!




Kommentarer:

1 Carina - inspirera:

Kan bara hålla med om att de var riktigt snygga!

De svarta gillade jag bäst...

Kramen.

2 Lotta Nilsson:

WOW! Dessa har jag missat helt! Kanonsnygga ju! Vi behöver byta ut både vattenkokare & kaffebryggare. Nu vet jag vad jag vill ha! TACK för tipset!!

Kommentera här: