Cooee Design

Akryl eller plexi kan anses som plastigt, billigt & fult. Jag tycker precis tvärtemot!! Ni som läser min blogg regelbundet, vet att jag är ett stort fan av detta material & har visat produkter här på bloggen många gånger. Jag blev alldeles lyrisk när jag upptäckte Cooee Designs monter på Formex. Det var ett okänt företag för mig. Cooee Design är ett svenskt företag med rötterna i Lagan i södra Sverige. De började med att vara ett inredningsföretag, men har med tiden även inriktat sig på smycken. Det är framför allt inredningsprodukterna som föll mig varmt om hjärtat. Träden i olika storlekar är ju såklart en riktig favorit, för en "trädtok" som jag. Vill ha en transparent i varje storlek!! Smyckesträden finns i två storlekar & sedan finns det en stor golvvariant. Alla träd finns i transparent & i rökfärgat. Cooee Design har även riktigt läckra ljusstakar, som ni kan se på bordet i den sista bilden i ett tidigare inlägg.














Snygga & stilrena bokstäver som berlocker. Vill mycket gärna ha initialerna till hela vår familj. Jag gillar när det är transparent - man ser att det är något, men ändå är det diskret & oerhört snyggt.


Kommentarer:

1 Åse - Interiörguiden:

Själv är jag väldigt förtjust i akryl så det här tyckte jag var jättefint!

2 Helene Langborg:

Trädet gillar jag!

Våra belysningar från ISABEL är i plexiglas.

De lyser så snyggt!



Kram Helene

3 Carina - inspirera:

Riktigt tjusigt!

De fina bokstäverna gillade jag skarpt...

Kramen.

4 Elin:

Läckert! Dalahästarna och berlockerna blev mina favoriter... Lite roligt är det att du skriver "Lagan i södra Sverige". Jag som bor i Skåne tycker det är halvvägs till norra Sverige. ;) Trevlig fredagkväll!

Kommentera här: