Formex - en liten sammanfattning

Stockholmsäventyret för denna gång är över & jag sitter nu hemma i soffan & försöker landa i alla tankar som virvlar runt i huvudet. Temat på vårens Formex var Glorious Mix. Jag måste ärligt säga att det var ett läckert tema, men jag såg inte mycket av det i utställarnas montrar. Höstens tema som var Happy syntes mer eller mindre i nästan varje monter. Då genomsyrade temat hela Formex. Saknade även skyltar utanför Stockholmsmässan om att det var Formex. Det har det varit på de två tidigare mässorna jag varit på. Nu syntes det knappt någonting alls utanför.

Jag tillbringade dessa två dagar tillsammans med bloggvännen Åsa. Vi hade även lyxen att få sova på hotell & då kunde vi prata av oss ordentligt om dagens alla intryck. Vi avslutade fredagskvällen på hotellets restaurang där jag åt min dyraste räkmacka någonsin! Men temat för Formex var ju lyx & flärd, så det passade ju bra med en sådan avslutning på kvällen. Det var bara champagnen & jordgubbarna i choklad som saknades... Jag hann även träffa flera av min bloggvänner vilket var otroligt kul. Härligt att få umgås & prata om inredning. Klicka gärna in hos Annika, Charlotte, Henrick, Annika, Petra, Anne, Emmelie & Helene för att läsa deras tankar från årets Formex.

Entréutställning är gjord av Jan Rundgren & den är som en sammanställning av Formex. Produkter från många olika utställare blandas för att ge en liten sammanfattning av innehållet för Formex våren 2011. Enligt Formex websida: I utställningen är inredningen raffinerat lyxig kombinerad med en lite galen twist. Färgskalan på utställningen består av vita nyanser som bas. Jan Rundgren blandar med både blanka & matta ytor. Sedan tillkommer såklart lite av Glorious känslan med en glad palett med aquatoner som sedan kombineras med gult, ametistlila & guld.
























Kommentarer:

1 Susanne [Snusans inredningsblogg]:

Kul att se dina bilder. Jag hann inte se mycket av mässan tyvärr så det är kul att se er andras betraktelser.

2 Petran på DesignInsight:

Så kul att se bilder! det uppskattas när man själv inte kunde åka...

3 Helene Langborg:

Visst var det kul att vara där, tyvärr fick jag fruktansvärt ont i mina fötter. Tål inte att gå och stå så mycket/länge, men hoppas varje gång att det ska gå.



Tycker dock inte att det var så mycket nytt :-(.



Ska försöka sortera mina bilder och få in dem i ett par inlägg.



Kram Helene

4 Designtjejen/Emmelie:

Jätte kul att ses!! Vad bra du sammanfattade det med. Hoppas att du har haft en skön söndag hemma!

Kram

5 Husprojekt Drömhus:

Jättekul att se på bilder från flera håll, delar också med mig bilder från mässan, hur kul som helst att ta del av alla nyheter, inspiration & en stor portion vårkänslor! Kram & ha en mysig söndagskväll, Tiina

6 Anna:

vad roligt med Formex! verkar som om du haft en riktigt bra helg! Gillar din fina blogg! Hit återkommer jag gärna!

Kommentera här: