♥ Smycken med gott syfte ♥

När man kan få känna sig fin & samtidigt kunna bidra till något gott, då känns smycket extra värdefullt! Det finns en hel del fina smycken som har just denna kombination ♥! Jag blev häromdagen en stolt ägarinna av ett Give Hope halsband. Det är otroligt fint & av de 500 kronor som det kostar, går 200 kr till Barncancerfonden. Jag har en banner i högermenyn här på bloggen, där man kan klicka sig direkt till Give Hope-sidan.


Mer smycken med värdefull betydelse:


Åh, jag vill ha dem allihopa! Överst från vänster är först ett armband från Unicef som heter "För varenda unge". Kanonfint!! Vill gärna ha ett med rosa band. Det finns även i svart & blått. Det kostar 435 kr. Under armbandet finns halsbandet "För varenda unge". Det kostar 660 kr. Högst upp till höger är halsbandet "Ge plats åt ett litet hjärta" till förmån för Rädda barnen. Man får välja valfri bokstav. Kostar just nu endast 250 kr. Efva Attlings halsband "Angels" är till förmån för Röda Korset & är strax under. Det kostar 890 kr & 500 kr går direkt till Röda Korset. Nederst är "Rädda Barnens Hjältearmband". Jag har faktiskt precis klickat hem båda två armbanden! Otroligt stilrena & fina. De kostar endast 100 kr/st & hela 54 kr går direkt till Rädda Barnen.


Överst till vänster är Plan-smycket! Detta gav vi till alla barnens fröknar i julas. Ett otroligt fint halsband, med ett fint syfte - att minska våld & övergrepp i skolan på Malawi. Smycket är designat av Dangerous Goods till förmån för Plan & deras arbete. Det kostar 399 kr. HÄR har jag skrivit ett inlägg om det tidigare. Till höger högst upp är ett silverhalsband för "Världens Barn". Det kostar 395 kr & 40 kr går direkt till Världens barn. Guldfynd hade tidigare ett liknande halsband, men det hittar jag inte nu tyvärr (det gav vi till förskolefröken för några år sedan). Detta halsband tillverkas av Gaby Art Design. I mitten finns ett armband "Lev din dröm" från Ungcancerfonden. Det kostar endast 90 kr. De två nedersta smyckena är båda från Dangerous Goods. Halsbandet "Not for sale" är ett led i kampen mot människohandel & kostar 200 kr. Även armbandet "Not for sale" har samma syfte. Det kostar också 200 kr.


Alla bilder är lånade av respektive organisationer & säljställen som det är länkat till.

 

Kommentarer:

1 pysseliten:

KUL att se jag tipsa sonen om ett idag till hans tjejs födelsedag .

2 Johanna på UNICEF:

Vad härligt att du bloggar om alla "värdefulla" smycken! Tack :-)

Kommentera här: