Pojkrum nr 2 - före & efter!

Häromdagen visade jag stora sonens rum. Han har valt rött som accentfärg. Här kommer nu minsta sonens rum. Han har valt grönt istället. Båda barnrummen är i stort sett identiska - fast spegelvända. Dock har garderoberna olika platser pga att skorstenen går genom stora sonens rum. Eftersom sönerna är ganska nära i ålder har de i stort sett samma önskemål & de önskar sig oftast samma saker. Så möblerna är exakt detsamma - bara accentfärgen & favoritfotbollslagen som skiljer rummen åt :-)! Även i detta rum saknas garderobsinredning samt garderobsdörrar. Det träfärgade närmast det stora fönstret ska bli vitt & jag önskar innerligt VITA dörrar! Fick önskemål om lite större bilder på rummet - så denna gång kommer det! Här är nu en rundvaring i rummet. Första bilden är det som är precis när man kommer in i rummet & sedan följer fotona med runt om. Jag kan lova att det inte alltid ser så här välstädat ut. Oftast är det nåogt legobygge på gång på mattan. Eller ritande vid skrivbordet. Musik står alltid på numera - i båda barnens rum!

Ser på fotona nu att jag glömt fästa fast sladdarna.... ;-)







Min tanke med den svarta väggen var att den verkligen skulle vara svart. Så sänglampan smälter in bra. Den syns i stort sett bara när lampan lyser. Tavellisten är också svart & man får nästan känslan av att ramarna hänger fritt. Dagisfoto, ordmoln, en krukgubbe samt en sparymålad bokstav från Panduro står på listen. Även i detta rum en fotbollshängare - det ser ut som att fotbollsgubbarna hänger fritt i luften. Riktigt kul detalj!

              

Hur såg det då ut innan? Snacka om att det var överbelamrat! Barnen har själva rensat bort allt de inte använder längre... En hel del som är väck som ni ser. Hade knappt rensat bort babygrejerna... Klicka på de små bilderna för att få dem större.

     

Så nu börjar jag redan drömma om nästa renovering :-). Men det får vänta till åtminstone efter sommaren.

Kommentarer:

1 Therese:

Jättefint det här killrummet också!

Förstår att du måste ha två nöjda killar där hemma nu när mamma fixat klart ;-)



Visst är det så att när man börjar renovera och fixa, så vill man bara fortsätta överallt sen!

Det är ju så himla roligt :-)



Ha det så bra!

2 Bubbelrummet:

Rummen är ju jättefina!

Jag gillar det lilla fönstret i det ena rummet som är ganska lågt.

Kram!

3 Mari:

Lika snyggt här! Kul att ni äntligen fått färdigt!

Trist med alla sladdar som ska fästas, sånt man gärna förtränger, kan rekommomendera kabelkanaler, snyggare och enklare.



Kul dina "gubbar" blev....och härlig accentfärg.



Man får verkligen mersmak....sitter här och rullar tummarna och vet inte vad jag ska hitta på att göra inne. Är ju färdig i princip om man nu kan bli det.



Du kan inte ha ett snyggt svart draperi med öljetter i ist för garderobsdörrar? IKEA har ju roliga tyger eller hur?

Bara att hänga en stång längst upp, bara en idé jag fick om det är svårt att få tag i dörrar.



Kan förstå dej ang. furudörrarna. Fram med rollerna och sätt igång...nej det är nog för mycket att ge sej på kanske. Fast tror att det skulle funka men med din arm/armar kanske det inte är någon bra lösning. Var sak har sin tid!



Kram och ha det så gott!!

4 InneoUte-Malin:

Vilken upphämtning. Kul att se! :-) Väldigt bra jobbat. Gillar verkligen det lilla fönstret bredvid sängen - och så krokgubbarna såklart. :-)

5 Carina - inspirera:

Det är så snyggt! Avskalat och tilltänkt...

Jag förstår att de trivs - alltid skönt att rensa ut sådant som man inte använder!

Kramen.

6 HUSnrNIO:

Härligt killrum även detta.

7 pysseliten:

Det vart lika fint i detta rum med :) Dörrana fixar ni lätt bara att måla ,vi har målat alla våra som förut va bruna :) Ha en bra dag du med snrt väntar jobbet sen hem och fira 19 åringen :)

8 Designtjejen:

Vad snyggt det blev! Jätte bra!

Kramar

9 Anna:

Ännu ett jättefint barnrum! Vilket bra jobb du gjort med sönernas rum! Jag gillar också att den svarta väggen är så pass mörk och att du valde svart lampa och tavellist.



KRAM KRAM

10 Malin Inspiration & design:

Wow vad snyggt! Bra med lite större bilder. :) Vad fin det gröna E:et var!! :) Vad glada och nöjda pojkarna måste vara för sina rum. Och vad glada de måste vara för att ha en sådan pysslig & duktig mams. :)



Kram & sov gott!

Kommentera här: