Pojkrum - före & efter

Nu är barnens rum i stort sett klara. Det som saknas är rullgardinerna i båda fönstren samt garderobsdörrar + inredning dit. Rullgardinerna är inköpta & nu väntar jag på en hjälpande hand från mannen... Garderobsdörrar spanar vi fortfarande efter. Kanske får det bli ett draperi istället??? Här kommer stora sonens rum. Har har själv valt rött som accentfärg!




I hörnet till vänster var först tanken att ha en typ Fatboy eller saccosäck. Den idén kvarstår - men tid & pengar har lagt den planen på is än så länge. Har även spanat in Vänö fåtölj på Ikea. Den finns i både rött & grönt, som är de färgerna barnen valt som respektive accentfärger. Nu pryder lego-skapelser & Microstars fotbollsgubbar hörnan istället.

Lampan i stora fönstret är en Lack från Ikea. Den träfärgade biten närmast fönstret ska målas vit i sommar. På mittenbilden, så skymtar man en svart sänglampa på väggen. Det blev faktiskt riktigt snyggt att den inte syns så mycket, utan bara när den är tänd. På tavellisten står en spraymålad bokstav från Panduro, en ordmolnstavla från Wordle, ett klasskort samt en afrikansk mask från Kenya som mormor & morfar köpt till sonen. Passar ju perfekt in med färgerna! Under tavellisten är fotbollshängaren! Både sonen & föräldrarna är nöjda - så det blev en lyckad renovering! :-)

Jag hoppas att ni har sett tävlingen som just nu pågår på min blogg! Fantastiska vinster från Cathis Design! Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!



Kommentarer:

1 Sophy - What U See Is What U Get.:

snyggt med fondväggen!

2 Bokmalen:

Riktigt snyggt!! Förstår att ni är nöjda!! ;)

Kramen, Maria

3 pysseliten:

Jätte fint :) vilken skillnad det blev på fönstret såg knappt att det var ett förut. Kanon bra jobbat förstår att ni är nöjda :)

4 Marie:

Jättesnyggt! Stor skillnad. Vad du jobbat på i huset!!

5 Livet i byn:

Åh men ni måste ju vara jättenöjda med den här renoveringen. Så fint det blev!



~Livet i byn

6 Therese:

Jättetufft killrum!!

Visst är det roligt när man blir nöjd med det man har gjort, och det tycker jag med all rätt ni ska vara också ;)



Ha det så bra!

7 Ulrika:

Fint inrett pojkrum, har själv gjort detsamma ganska nyss. Vårt är inrett i liknande färger så här kände jag att jag kunde hämta ideér. Framförallt krokarna med fotbollsgubbarna var häftig. Tack för titten.

8 InneoUte-Malin:

Wow- vilken skillnad! Superbra fixat! :-)

9 Johanna:

Snyggt!

10 Emma:

Riktigt snyggt, röd var ett bra val av accent:) Ha det bra, kram emmsan

11 Mari:

Snyggt arbetat....härligt med svart och rött. Ser riktigt "manligt" ut för nu börjar han ju bli stora mannen:-)



Hoppas dina dummar armbågar är bättre?



Kläderna är från Lindex...vilka priser. 149 kr koftorna är ju som hittat. Unnade mej en Espri klänning för ett tag sen som jag älskar.



Ha det så gott!!

12 Carina - inspirera:

Det är verkligen supersnyggt! Jag förstår att ni är nöjda - svart blev ju så bra...

Alltid kul att se före och efter bilder - vilken skillnad!

Kramen.

13 HUSnrNIO:

Vilken skillnad! Det blev ju bara så bra.

14 Anna:

Åh så snyggt han fick det! Jag tycker han gjorde ett mycket bra val som ville ha rött som accentfärg :-) Den svarta fondväggen med bland annat fotbollshängaren är ju för läcker. KRAM KRAM

15 Mrs. b:

Vad fint ni har fixat! Förstår att både han och ni är nöjda! Rött som accentfärg är fint, sonen har också det i sitt rum.

16 Malin Inspiration & design:

Nääe, vad FINT han har fått!! Bra jobbat! Känns skönt att det mesta är klart nu va?! :) Han måste vara superdupernöjd ju. :) Jag skulle gärna vilja se mer närbilder. Kanske du kan lägga upp större bilder någon dag? Men bara om du orkar. :) Då ser man detaljerna lite bättre. :) Coolt med vitt svart & rött. I lajk! Vill du kan du ju göra en röd sänggavel till honom. :) Kanske av mdf och tyg eller med röd dekorplast. Göra som en gavel. Men det är fint som det är nu också, bara en idé som poppade upp. :)



Hoppas ni är nöjda allihopa. :) Kram kraaam

Kommentera här: