Krukgubben!

Idag fick jag min fina vinst från Mari med bloggen MariLiteAvVarje! TUSEN TACK snälla du! Och tacka din kära granne för att hon drog min lott! :-) Den är faktiskt finare i verkligheten än på bild! Barnen blev tyvärr (!!) stormförtjusta i den (jag vill ju ha den för mig själv - eller iallafall i ett rum där jag ser den ofta. Man blir så glad av den!). Så jag får nog hålla hårt i den för att den inte ska försvinna in på någon av deras rum! Men för rättvisans skull måste jag ju ha en till i så fall - eller två så att jag får behålla en! Så är det någon som vet var man kan köpa dessa härliga krukgubbar, så hojta till! Jag vill köpa två! Fick mersmak!! Tack Mari för att du förde in krukgubben i våra liv! ;-)

Tyvärr hamnade blixten mitt i pannan på gubben, så det är inget kastmärke ni ser...

Hade tänkt att ha denna söta lille krabat på en nyinköpt vägghylla till köket. Men när jag skulle sätta upp hyllan idag, såg det alldeles för trångt & inknött ut. Där föll min tanke med krukgubben & mina fina chokladböcker som jag ville ha här :-(! Här är inlägget om nymålningen i köket! Så tillsvidare får gubben stå på en av tavellisterna i sovrummet!Kommentarer:

1 Mari:

Så bra han har det...........förstår att det önskar fler. Vet att de haft på Citygross, hade åf:s adress och fick svar av dem vart de fanns häromkring men har visst tagit bort den ur mina favoriter. Nu kom jag på http://www.baroness.se/ ring eller mail så svarar dom garanterat, de kommer att finnas i lime och någon mer färg sa de i Hjo där jag köpte mina.

Inte kan han vara ensam.....har fyra kvar nu och de får nog hålla ihop!!Gott att de kom fram helskinande....Kram och ha det så gott!!!

2 Helen:

Han är ju urgullig! Förstår att barnen ville ha den!

3 Emma:

Så söt han e, älskar de små gubbarna!=) Jag åker ju till Hem&Hobby i Hjo titt som tätt, om du vill kan jag köpa två stycken till dej nästa gång jag åker dit?? Kostar 30:- st!!! Snyggt det blev i köket, kanon!

Ha det bra, kram emmsan

4 Sarah:

Jag har sett dem på Mique i Norrköping, köpte två st före jul. Har för mig att de hade dem i skylten för bara någon vecka sedan

5 Lucia:

vilka underbara krukor, vart har du köpt dem?

6 jenny:

dom krukorna är roliga, jag köpte en vit och en svart för lite mer än ett år sedan, toppen krukor :)

Kommentera här: