Jag har köpt... :-)

Nu har jag precis klickat hem en alldeles egen dator :-)! Det blev en Dell Inspiron 15. Åh, jag vill ju ha den på än gång!!! Är så lycklig att jag ska få en egen bärbar.



Bilderna kommer från Dells websida.

Lite irriterande var det dock att man inte kan få redan på när den ska levereras innan man betalar. Man måste kunna ta emot den på vardagar kl. 8-16 & då måste jag ju såklart uppge jobbets adress. Men tänk om den ska levereras på jullovet, då är det ju hemadressen... Så nu hoppas jag innerligt att den hinner komma till nästa vecka. Man kan dessutom inte ändra leveransadress i efterhand... Hallå - lever vi inte på 2000-talet? Jag vet alltså fortfarande inte hur lång leverans det är... Någon som har beställt en Dell på deras websida? Hur länge fick ni vänta?

Ikväll har vi varit på ett superfint luciatåg med barnens skola. Det var barn i F-2 som sjöng för oss i en kyrka. Så proffsigt & så bra (personalen har verkligen gjort ett kanonbra jobb!). Tårarna var inte långt borta när stora sonen startade upp allt med att läsa en vers utantill! Jag hade inte fått höra versen innan & trodde att han skulle prata alldeles för fort. Men oj så duktig han var & oj så rörd mamma Dahl blev :-)! Morfar var med & filmade hela tiden, så det ska bli jättekul att titta på senare. Lilla sonen brukar aldrig sjunga med & tittar ofta ner i marken vid så här lite större tillställningar. Nu sjöng han med hela tiden & tittade upp! Härligt att se hur barnen har vuxit under sin tid i skolans värld!

 

 


Kommentarer:

1 Proforma:

Nej, men inte är jag avundsjuk, inte! JO!!! Den jag sitter vid är stationär, inte alls fel men jag skulle gärna vilja ha en bärbar så jag kan sitta lite varstans... t.o.m. i sängen :)

Kram!



2 pysseliten:

Kul hoppas den kommer rätt :)

jag har knappt lärm mig min än och fick den i sommras :))) är inte så haj på data än kan nog aldrig lära mig .

Men sitter oftas med den nu och det funkar perfekt

kul att ta med den om man sitter i olika rum :)

3 InneoUte-Malin:

Grattis. Börjar också känna mer och mer att jag behöver en egen. En dator är för lite... Nu blev jag inte mindre sugen... :-)

4 Anna:

Lyckliga du! :-) Jag längtar också efter en egen bärbar dator. Vi har länge pratat om att köpa en, men alltid prioriterat annat... Jag hoppas att din nya vän hittar rätt och att den kommer snart. Då kanske vi kan få ett omdöme här på bloggen också?! Då har jag lite koll, utifall att jag skulle få för mig att slå till framöver ;-)



Ha en jätteskön ledig fredag min vän! KRAMISAR

5 fru Sätterlund:

Jag har en Dell Inspiron 1525 som jag köpte i april förra året. Jag är jättenöjd och rekommenderar den varmt. Har den med mig jämt om jag åker bort. Använder den flera timmar om dagen, både i jobb och för surf/blogg.



Supporten är bra, ring dit om du har funderingar om leverans. Jag fick jättebra hjälp och de snabbade på leveransen så att jag skulle hinna få den innan jag åkte bort. Hoppas de kan hjälpa dej också :)



Trevlig helg!

Kramar Therese

6 Ulrica:

Grattis - hoppas att den kommer snart

Kommentera här: