Cult-shopping, bokstäver & lite till...

Eftersom vi "tjänade" ;-) pengar på våra Ellos-inköp, så var det ju bäst att spendera dessa pengar på än gång! Maken & jag var på det nya området Knäppingsborg & strosade runt. Fikade på Te & Kaffekompaniet och åt en underbart god pecannötpaj. Shoppade Cult Design samt glasunderlägg på Skapa & fina "silver"bokstäver på Vera Design & Interiör. Är så nöjd med mina inköp! Mannen var med hela tiden så inköpen är godkända :-)!


Jag fick "blodad tand" av mitt förra (& första) Cult Design inköp. Så idag blev det detta! Christina på Skapa planterade även hjärtan på snören & gjorde en fin lite kreation åt mig! Superfint!


Dessa glasunderlägg från KG Design köpte jag också på Skapa. Det blev svarta för mig, men som ni ser på bilden ovanför så fanns det massor av färger!


Visst är bokstäverna supersnygga!? Jag ska ha dem som namnskylt utanför ytterdörren!

Jag har varit ute & ätit med några tjejkompisar nu på kvällen! Så mysigt & så gott! Varför gör man inte det oftare?? Tack M, H & H för ikväll!

Kommentarer:

1 Sandra:

Vilka fina fynd och vilket snyggt blomsterarrangemang! Kram Sandra

2 Mari:

För mej är det Cultförbud eftersom jag har en hel låda i garderoben ska nog sälja av lite ist.

Underläggen har mina barn fått av mej och när jag skulle ta fram ett par strumpor häromdagen låg det två till där, de skulle dotterna fått i födelsedagspresent i februari. Bättre sent än aldrig.

Sonen använder sina flitigt har jag sett på hans bord, de ligger alltid framme, bra eftersom de inte är så hala.



Bokstäverna var superfina och billigare än de grannen köpte på IEMS faktiskt.



Kul när man kan handla lite extra för att det man skulle köpt blev så himla mycket billigare.

3 Petra:

Vilka fina inköp.

Det är vill ha, vill ha för mig.

Så fint ditt cult-set är med blommor och allt.

Underläggen var superfina, häftiga.

Bokstäverna gillade jag oxå jättemycket. Det är såna jag skulle vilja köpa och sätta på väggen som husnummer. Men Å finns väl säkert inte???? Vet du något mer ställe som dem säljs på. Lite mer söderut??



Så bra inköp och du, tänk nu hela tiden på att hade du inte handlat skorna och det där andra, hade du aldrig tjänat dem där pengarna. hihihi ibland är det bra att shoppa dyrt som blir billigt. hahahahh



ha en jättebra helg.

kramizar

4 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Ja det är bäst att shoppa upp pengarna på en gång. Riktigt fina köp du gjorde! Alla saker var snygga tycker jag! Ha en trevlig fredag och mysig helg! Kramar!

5 Livet i byn:

Oh vad mycket fint. Glasunderläggen var ju fiffiga och bokstäverna så snygga. Cult är ju verkligen en storsäljare, tycker de har så mycket fint.



~Livet i byn

6 Sandra:

Svar: Jo det var verkligen en underbar utsikt! Synd att man har varken balkong eller uteplats. Jadu, hade det varit jag som ägde huset så hade du varit varmt välkommen! :) Kram Sandra

7 Malin Inspiration & design:

dahlarna; Jo gaveln med gluggen är fin och det är bra att man kan ställa något i hålet. Sen är det ju det där med dammet, man får vara beredd att damma mer. Vill nog ha en gavel där man kan ställa något ovanpå om man vill. Vi får se hur det blir. Får spåna vidare. :)







Vilka fiiina inköp du har gjort! Gillar glasunderläggen skarpt. Har sneglat på dom jag med. :)





Kram & go helg på dig!

8 Isabels värld:

Så mycket fint du shoppat!! Ha en trevlig helg! Kram Pernilla

9 Sandra:

Vilka fina Cultsaker du har köpt. Och bokstäverna var helt underbara. Riktigt snygga. Hälsningar Sandra

10 siw:

kjempefine bokstaver, slike vil jeg og ha :)

11 Anna:

Vad mycket fint du köpt! :-) Hi hi, det låter bra att mannen godkänt dina inköp ;-) Mitt efternamn börjar på Dahl så jag skulle gärna ta dina fyra bokstäver. De är supersnygga! Kram Anna

Kommentera här: