Äntligen Cult Design!!!

Idag har jag inhandlat mina första Cult Design produkter!!! Stor lycka!! Hittade en affär här i närheten faktiskt - som har en hel del Cult Design... Jag har suktat efter dessa produkter länge - men nu blev det äntligen dax för första inköpet. Något säger mig att det inte är de sista heller...




Kommentarer:

1 Nilla:

Vad roligt! Jag gillar verkligen deras produkter.

2 Mari:

Löv Cult! Vad fina saker du köpte, ja allt som är cult är snyggt (nästa iaf).

Se upp!! Du blir beroende jag lovar!!!



Jag fyndade en massa till 50%, köpte nästan hela lagret, bra att ha när någon fyller år fast jag har lite svårt att skilja mej från dem det är det värsta.

3 Linn:

CultDesign har verkligen fina grejer. Har en kompis som är galen i märket så det är inte svårt att hitta födelsedagspresenter där inte :)Jag tänkte tipsa om en blogg som jag misstänker görs av de som jobbar på cult http://cultdesign.blogg.se Man kanske kan snappa upp lite produktnyheter och ställa frågor i bloggen :)



Ha en bra kväll!

4 Sandra:

Så snyggt! Hihi jag har samma känsla, tror det kommer att bli mer Cultprodukter här hemma också. Kram Sandra

5 Sandra/Vit design:

Svar: Oj jag ser ju nu att jag glömde länka till sidan. http://www.lucanichetto.com under fliken hookbox. Det går nog att kontakta dom om var återförsäljare finns. Kram Sandra

6 Johanna:

Det var verkligen på tiden att du köpte din första Cult Design sak ;) hihi Åh, va roligt att du ska köpa ny kamera i veckan!! Blir det Nikon P80, som du pratade om en annan gång? Jag ska också köpa ny kamera, men har inte bestämt mig helt vilken det blir än. Men jag längtar så tills jag ska köpa den!! Ha en bra dag! Kram!

7 K:

ja deras produkter är verkligen snygga och smarta.

Har några Cult prylar bla nappburken, den är så söt=))

ha en bra dag! kram!

8 Malin Inspiratipon & design:

Fina stuffs! I lööv Cult! =)



Kraaaaaaaam Malin

9 Designtjejen:

Åh, visst är dom snygga! Jag har också dom och är överförtjust! Jag är så mycket för små detaljer och dom här är underbara!!!

Kram

10 Anna:

Vilka snygga! Du har helt rätt, har man börjat med Cult är det svårt att sluta :-D Kram Anna

Kommentera här: