Nu är renoveringen igång!

Nu är det gamla lekrummet på nedervåningen tömt. Igår kom golvet & fondtapeten till blivande ungdomsrummet hem med leverans. Idag kom snickaren & tog bort de platsbyggda garderoberna. Imorgon kommer målaren. Nu är vi verkligen igång! Som jag har längtat!! 
 
Barnens tidigare lekrum & vårt gästrum har tapeter & golv från husets byggår, 1981. Alltså 35 år gammalt. Kvalitén har varit kanon, eftersom det har hållt så länge, men definitivt inte min stil. Det bruna plastgolvet ska bytas ut mot ett Marmoleum Click golv i färgen Volcanic Ash, likadant som vi har i köket. En vägg ska få en efterlängtad fondtapet, Manhattan från serien Destinations hos Mr Perswall. Resten blir vitt. Det har varit platsbyggda garderober utmed en hel vägg. De är idag borttagna & där ska fondtapeten vara. Detta rum ska nu bli ungdomsrum med tv, tv-spel & soffa. Det ska även fortsätta att vara gästrum. 
 
Nu vill jag bra trycka på en knapp & vips så är allt färdigt... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tur att golv, väggar & tak ska fixas, för det var lite annat bakom garderoberna. Nu är rummet städat till målaren som kommer imorgon! 
 
 
 

Kommentarer:

1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Åh så spännande :D.

Kommentera här: