Boosthelg

Nu är jag hemma igen efter en helhelg i Stockholm med tre tjejkompisar. Så mysigt & härligt att bara få rå om varandra! Vi har pratat, pratat & pratat. Shoppat i massor, fikat, druckit bubbel, skrattat, ätit god mat, gått på musikalen "Förklädet", skrattat lite till, gått & gått, åkt tunnelbana & missat rätt station, långa hotellfrukostar... Två dygn med ren energiboost. 
 
 
 
Vi bodde på Clarion Hotel Sign. Perfekt gångavstånd både till tågstationen & till centrum. Fräscha rum. Dock lite för mycket folk vid frukost...
 
 
 
Många mysiga fikan blev det. Madelbiscotti & skål med olika i glasen/muggarna på Café Belmondo på Drottninggatan, gigantisk bulle på Café Egoiste i Mood Gallerian, kaffe & kanelbulle på Vete-Katten.
 
 
 
Champangeskål i Champagnebaren i Mood Gallerian. En tradition vid lunch på våra tjejhelger en gång om året.
 
 
 
Middag på häftiga & unika Koh Phangan på Södermalm. Vi fick vänta 70 minuter på ett bord, men det var det värt. Måste vara mysigaste restaurangen i SoFo & det var riktigt gott. 
 
 
 
 
Efter middagen blev det musikal "Förklädet" på Göta Lejon. Stjärnspäckat på scenen. Björn Kjellman gjorde en fantastisk insats som berättare. Maria Lundqvist var fasligt roligt. Men i övrigt en ganska alldaglig tillställning.
 
 
 
En hel del shopping hann vi med & det var svårt att få igen väskan på vägen hem... ;-)
 

Kommentera här: