Före- & efterbilder - träningsgarderob

Nu är min efterlängtade walk-in-closet för träningskläder eller träningsgarderob klar! En vardagslyx som familjen drömt om ett bra tag. Det är så mycket smidigare att ha allt på ett ställe, dessutom granne med tvättstugan. Vi är alla fyra i vår familj mycket träningsaktiva, då vi tränar de flesta dagar i veckan. Det finns fortfarande en hel del plats kvar att fylla, men vi ska känna in exakt hur vi vill ha det innan vi fyller på mer. Taket & väggarna är vitmålade. Vi behöll platsgolvet tillsvidare. Vilken skillnad det blev! 
 
 
 
Jag lovade en liten chockbild...  Här kommer den - hur det såg ut i vårt förråd innan jag tömde det. Varje sommar ordnade jag fint, snyggt & pedantisk ordning i detta förråd. Och inför varje sommar såg det lika illa ut igen... Nu är det SLUT på total oreda & allt som fanns i förrådet måste få plats någon annanstans i huset. Förvaringsboxar är inhandlade, så att allt kan placeras snyggt i lådor som går att stapla på varandra. 
 
 
 
Varmvattenberedaren står fast i detta rum & likaså en massa utanpåliggande rör. De är kvar som tidigare, men jag har anpassat hyllsektionerna efter rören, så det stör faktiskt inte på något sätt. 
 
 
 
Inredningen är på plats & nu ska det bara fyllas med träningskläder!
 
 
 
Torkställningar placerades över rören. 
 
 
 
En skohylla placerades framför rören nedtill. Här får fotbollsskor & joggingskor husera, som behöver torkas & luftas ordentligt. En pall finns också för att nå till de översta hyllorna.
 
 
 
Små krokar på kanten är perfekta för skoväskorna.
 
 
 
Barnen ville ha hängare för sina fotbollströjor, så de fick de såklart. Naturligtvis är de flesta tröjorna från favoritlagen - Manchester United & FC Barcelona.
 
 
 
 
 
Jag har en tränings- & hälsoblogg tillsammans med Lina. Kika gärna in på den för att hitta en massa nyttiga recept & få tips på träning av olika slag. Varmt välkomna till lifeinahappyway.se
 
Både @dahlarnablogg & @life_in_a_happy_way finns på Instagram
 

Kommentarer:

1 Robex Lundgren:

vackert

Kommentera här: