Etch ljuslyktor

Idag börjar mitt sportlov! Nio dagar utan väckarklocka!! Lycka!
 
Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Dock växer den hela tiden. Jag är varken en "mässings- eller koppartjej", men ändå så lockar dessa Etch ljusstakar från Tom Dixon fram ett stort vill-ha-begär. De kostar dryga 550 kr per ljuslykta. Tyvärr lite för dyrt, men de är verkligen snygga både släckta & tända. En i varje färg hamnar i allafall på önskelistan.
 
 

Mässing, koppar & rostfritt stål. Väldigt snygga ihop! Ska jag dock önska mig bara en så hamnar den i rostfritt stål högst upp på listan.
 
 

Härligt sken från lyktorna! Det gör sig verkligen i en liten grupp.
 
 
 
 

Bilderna kommer från lannamobler.se, malmomodern.se samt turbosquid.com.
 

Kommentarer:

1 Nilla Tankebubblor:

De är jättefina! Jag har en i rostfritt. Jag gillar de här med prickigt mönster. De ska komma i ett nytt mönster nu som ser ut som trä-ådringar. (Se bild i mitt senaste Collage.)

Svar: Träådringar, det låter som det skulle passa mig!
Dahlarna

2 Frida:

Koppar är så snyggt så jag får slag. Gillade lyktorna ihop med det gråa. Skitfint.

Håller på och ska bygga hus som är både snyggt och funktionellt för mig i rullstol. Jag gled in här för lite inspiration och oj, vad mycket snyggt! Tack för det.

/Frida
http://livetmedtresinnen.wordpress.com

Svar: Vad härligt att få bygga ett eget hus. Det är min dröm... Så skönt att få möjlighet att bygga helt efter egna behov & önskemål. Härligt att du hittar inspiration här :-)!
Dahlarna

3 Linsan:

Har alla tre och älskar dem! Har sett kopior på Jysk om man vill ha ett billigare alternativ dock inte lika fina så klart. Kram L

Svar: Lyckliga du som har alla tre Linsan. Jag vill ha original... Kram V
Dahlarna

Kommentera här: