Vinn en Acapulcostol!

Idag fyller min stora son 11 år! Det måste ju såklart firas!! Så förutom att han firar genom att ha sitt kalas på Nya Parken & hejar fram IFK Norrköping till seger med sina kompisar, så startar jag en finfin tävling här på bloggen i samarbete med Acapulcostol.se.

Acapulcostolen tillverkas av en mexicansk hantverkarfamilj i Puerto Escondido. De gör allt för hand & materialet kommer från Acapulco. Läs gärna mer om tillverkningen här.

Vinsten är en Acapulcostol i valfri färg (vit, svart, mangogul eller turkosblå). Stolen har en stomme av lackade metallrör & sitsen är i UV-beständig pvc. Jag skulle gärna ha en i varje färg :-)!Så här enkelt är det att tävla:

Tävlingen går ut på att du svarar på nedstående frågor samt "gillar". Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ditt svar till dahlarna@hotmail.com.

1. Vad heter familjen som handtillverkar dessa stolar?
2. Var ska du placera din Acapulcostol om du blir den lyckliga vinnaren?
3. Gå in & "Gilla" Acapulco stolar & Dahlarna Blogg på Facebook. Om du inte har Facebook, så skicka istället ett mail till fem vänner & tipsa om tävlingen.

Vill du hjälpa till att sprida tävlingen så får du mycket gärna göra det. Det är självklart tillåtet att använda bilden ovan. Det spelar alltså ingen roll om du har en blogg eller inte - alla är naturligtvis lika välkomna att tävla!!

Var noga med att fylla i namn & din mailadress (den ser endast jag), så att du kan kontaktas om du vinner! Tävlingen pågår till söndagen den 20 maj kl. 22.00.

VARMT LYCKA TILL!


 

Kommentarer:

1 Kim F:

1. Den händiga familjen heter Curz

2. Blir jag den överlyckliga vinnaren skulle jag smyga hem till mina föräldrar och placera den i deras kök. Dom har på ålderns höst själva renoverat köket och dom har slitit som djur. Både för att ha råd med material och sen har dom gjort det mesta själva. Nu är köket äntligen klart och där finns en hörna där stolen skulle passa perfekt! Dom älskar 50-tal och den här skulle dom ÄLSKA!Jag gillar på facebook, såklart!

2 Helene Langborg:

Familjen heter Cruz

Min stol kommer placeras på vårt entresolplan, bibliotek/kontor.

Perfekt att slå sig ned i och läsa i en egen hörna.Jag gillar på Facebook och länkar i min högerspalt.

Kram Helene

3 Titti skarp:

1 Familjen Cruz

2. skulle bli så bra i vårt vardagsrum en jätte fin möbel en riktig färgklick skulle pryda rummetgillat på fb

hoppas så på tur

Titti

4 Anna:

Vilken kanontävling!

Jag har gillar på fb.

Familjen heter Cruz och stolen skulle jag placera i vårt fina burspråk i vår hall! Väggarna är putsade och golven grålutade. Precis invid har vi en stor turkos byrå som vi fått inflyttningspresent. Stolen skulle bli pricken över i:et. Där skulle jag sitta och njuta av utsikten över våra ägor. Lovely!

5 Helena i Uppsala:

1. Cruz

2. på min altan. Igår fick jag veta att bostadsrättsföreningen hade slängt allt jag hade på altanen, så nu är det tomt.

7 Saija KryptoNell:

Familjen som gör de fina stolarna heter Cruz och om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag nog sätta den i vår nyrenoverade hall (som är helt tom för tillfället). Dels som en perfekt plats att sitta på då man ska sätta på skor mm men även för att ALLA kommer att se den snygga stolen! :)Har gillat er båda på FB!

8 Theres:

Familjen Cruz är svaret på er fråga.Jag skulle vilja vinna en gul stol att ha i hallen. Jag vill att mina gäster ska mötas av en fin detalj i en fräsch kulör och att detta skall bli det första dem fäster blicken vid.

Jag kanske även en gång för alla kan ta död på uttrycket "gult är fult" Den gula fåtöljen är nämligen det läckraste jag sett på länge!

9 Erika:

curz

Jag skulle ställa den på vår uteplats där det i sommar kommer hhänga en hängmatta. Har iinte varit såå mycket där eftersom vi har 2 uteplatser. Men nu så. Om jag vinner stolen. ;)

gillar på fb

10 Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias:

Dom tillverkas av familjen Cruz.

Den skulle få sin plats i vårat vardagsrum! :)

Gillar båda på facebook - Caroline AnderssonHåller tummarna! :)

11 Anna:

Fantastisk tävling!! Du har verkligen alltid klass på dina tävlingar!!1. Familjen heter Cruz

2. Jag har en underbar plats vid en stor syrénbuske! Där skulle jag placera min vita Acapulcostol & ett litet bord & njuta av kaffe & en god bok under lediga stunder!!

3. Jag har mailat flera vänner & tipsat om tävlingen.Nu håller jag tummarna!!

12 JenniP:

1 = Familjens efternamn är Cruz

2 = En ursnygg turkos Acapulcostol skulle få stå på min uteplats som håller på att växa fram - men i fantasin skulle jag befinna mig i Mexiko med jämna mellanrum!

13 JenniP:

3 = Har tipsat

14 lolla:

hejsan

1.Familjen heter Cruz

2.Jag skulle ha den snygga Acapulkostolen på vår nya inglasade altan och jag skulle sitte i den och dricka hallonsaft och läsa en bra bok heeeeela sommaren.

3. gillar på FB såklart

kram: lolla

15 Linda Ericsson:

1. Familjen Curz

2. En stund i solen i denna stolen

På vår framsida den skulle stå

och mina stunder i den blir inte få.

3. Gillat16 1: familjen heter Cruz.:

17 Anna Arnesson:

1. Familjen heter Cruz som tillverkar stolara.

2. I vår nya fina pérgola kommer stolen att få sin placering. Där kommer man kunna sitta i den och avnjuta långa härliga frukostar i morgonsolen. Eller varför inte en bra bok under grönskans svalka en varm eftermiddag.

3. Gillat på FB.

18 Kristina:

Jag är gärna med och tävlar!1. Familjen Cruz

2. Den skulle bli en fin färgklick i vårt vardagsrum!

3. Gillar på FB (mitt fullständiga namn kan du se i min mailadress)

19 Ingrid - Mamma till Zelda:

Jag är jättegärna med och tävlar!1. Familjen som tillverkar dessa snygga stolar heter Cruz.2. Jag skulle ställa en svart eller mangogul härlig Acapulcostol i min dotters rum! Där tillbringas många timmar om dagen, och det vore skönt med en skön stol att mysa ner i när hon vill somna i min famn.3. Jag gillar båda sidor på FB (Ingrid Sahlqvist)Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/may/jag-tavlar-om-en-acapulcostol-i-valfri-farg.htmlKram, Ingrid

20 Fredrik - ung pappa till son:

jag är med!1. familjen heter Curz2. Jag skulle vilja ha en vit eller en svart, vill vinna en till min flickvän. Hon är mycket för inredning, vi har ny tapetserat så denna stol hade jag gett till henne i present och jag vet att hon hade lagt den i vår sons rum och läst sagor. =)3. Har gillat på fb (Fredrik Eriksson Brännström)Håller tummarna hårt!

21 Fredrik - ung pappa till son:

*Länkat i min blogg: http://deadbyapril.webblogg.se/2012/may/acapulcostol-205.html#commentHåller tummarna

22 Susanne:

1. Familjen Curz2. Ååh jag skulle placera den på hedersplatsen på vår nybyggda altan. Sedan skulle jag sitta där med min gravidmage och gotta mig med en bok hela sommaren. I september får jag väl slita mig från stolen för att föda barn men när vi kommer hem från BB flyttar jag in min Acapulco till det nyinredda barnrummet där jag sedan sitter och ammar några månader.

3. Gillar på FB!

23 Frida Svahn:

1. Familjen Curz

2. Min turkosa Acapulcostol skulle på sommaren stå mitt på gräsmattan, på vintern som en färgklick i vardagsrummet! Som en fröjd för öga och själ!

3. Klart!

24 care69:

1. Svar: familjen Curz

2. En svart stol skulle gärna få pryda min hall här hemma. På sommaren skulle jag låta den stå på altanen där jag sitter och njuter i solen.

3. FB: C Care Regn

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/20-maj-vinn-en-acapulcostol.html

25 Sara:

Hej!

1. Familjen Curz!

2. En gul stol skulle passa alldeles utmärkt på vår stora inglasade balkong. Där skulle den få stå på fårskinnen, i min lilla djungel!

3. Mailat och klart!

26 Christian:

jag är med!1. familjen heter Curz2. Jag vill vinna denna till mig själv, dom är sjukt häftiga och något jag vet är att dom hade passat in på min altan, har halvt inglasat den. Lite härlig färg skadar aldrig , den ser grymt skön ut! =)3. Har gillat på fb (Christian brännvall)Håller tummarna hårt och hoppas hoppas! :)

27 Christian:

4) Den turkosblå hade jag allt velat ha! :)Nu håller jag tummarna!

28 Jessica Hellström:

1. Familjen heter Curz

2. Min övervåning är nyrenoverad med ljust ekgolv och vita väggar och tak, den turkosblå stolen skulle verkligen bli en färgklick och utgångspunkten för resten av inredningen. Superfin!

3. Har gillat på fb (Jessica Hellström)

29 susanne bergh bertius:

30 susanne bergh bertius:

1. Familjen Cruz tillverkar stolarna.

2., Jag skulle ställa stolen i den lugna delen av altanen under tak. När hösten kommer skulle den få flytta in i min hall som en härlig färgklick att glädjas över när jag kommer hem.Har gillat på fb.31 Gerdan:

! Familjen heter Cruz

2. Om jag har turen att vinna väljer jag en svart stol som ska stå i min läshörna. Där ska jag tillbringa många njutningsfulla stunder i min härliga stol med mina favoritförfattare. Då och då ska jag låta blicken förirra sig ut genom fönstret mot den underbara utsikten över Karlskrona skärgård.

3.Gillar båda på fb.

32 Amanda:

1. Curz heter familjen som tillverkar de fina stolarna!

2. Jag är precis i tagen att göra iordning vår nya prinsessas sovrum (som hon förhoppningsvis snart ska kunna flytta in i). Jag önskar så att hon kunde få en vit Acapulcostol i sitt rum, en tidlös, stilren stol som hon kommer kunna ha med sig i all framtid. Kan se många fina sagostunder framför mig i den!

3. Gillar såklart på facebook! (Amanda Hesselgard)

33 qat:

Familjen heter Curz och jag ska givetvis ställa den på balkongen där den passar heeeelt perfekt. (Både till namn och utseende). Försöker nämligen skapa så mycket "medelhav" som möjligt där och den där stolen är verkligen pricken över i:et. :)Jag gillar din blogg på FB sen förut och så gillar jag såklart Acapulcos sida (ana nordlander lund)

34 Martina:

1. Familjen heter Cruz i efternamn.2. Om jag vinner skulle jag placera stolen under vårt stora päronträd som står i trädgården. Det skulle vara en perfekt plats att bara sitta i en mysig stol och filosofer och tänka på livets små mirakel! :)3. Har gillat både ”Acapulco stolar” och ”Dahlarna Blogg” på fb (Martina Tindberg).Jag har även tipsat om tävlingen på min blogg:)

http://minotroligaresa.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-en-acapulcostol.html

35 liselotte:

Är gärna med och tävlar

1. Cruz

2. Skulle ha den i vårat allrum, där fattas något fint att sitta i.

3. Har gillat båda på facebook, liselotte andersson

36 Marie L-m:

Hej!

1: Familjen heter förmodligen Cruz, men namnet Curz,

står också på hemsidan.2: Denna ursnygga stol kommer att placeras på vår

inglasade balkong! Där kommer den att få heders-

platsen, nu under vår/sommar säsongen.

Sen får den helt enkelt flytta med in till

vardagsrummet, under den tråkiga höst/vinter

säsongen. Men eftersom jag önskar mig den i

mangogult, så kommer den att lysa som en sol

varhelst jag placerar den...

Gillar dig redan på fb, och har nu även gillat

Acapulco stolar på fb (Marie L-m)

Ha det så fint önskar Marie

37 Emma:

1. Cruz

2. Om jag vinner så ställer jag stolen på altanen och njuter av solen och en drink i den!

3. Har gillat på FB (Emma Elliott)

38 Maria=):

1 Familjen Curz

2. På altanen,så snygg!

3. Gillar mkt,trevlig helg alla ♥

39 Lena Ringstad:

1: hantverkarfamiljen Curz!

2: Den turkos acapulcostolen skulle vara sååå fin på vår nya altan på landet. Vi har turkost kakel i köket, skulle vara kul att plocka med den färgen ut med hjälp av denna läckra stol!

3: Gillar gör jag x 2

40 Magdalena:

Hej!

1. Familjen Curz tillverkar stolarna.

2. Skulle självklart ha stolen på den snart färdiga altanen :-)

3. Har gillat, den ena sedan tidigare....

Kram

41 lolla:

halloj

1. familjen heter Curz (har kollat in deras sida)

2. Absolut på vår nya altan i solen!!!

3.Gillar sedan förr

kramen lolla

42 Cassandra:

Hejsan!

Väldigt intressant sida, har nu läst igenom den och ser att familjen heter Curz.Jag skulle placera den på min balkong där jag spenderar större tiden av min fritid, men tyvärr har jag bara en hård trästol så man får ju träsmak SGillar såklart på FB (Cassandra Hs)Kram Cassandra

43 Anita:

1. Familjen heter Cruz.

2. Om jag skulle vinna en stol skulle den få plats på vår nyrenoverade inbyggda altan. Skulle användas flitigt varje vardag efter mitt arbete att sitta och ta en liten tupplur i.

3. Har gillat Acapulco stolar på FB, och dig gillar jag redan. ;-)

44 Linn:

1. Familjen heter Cruz

2. Jag skulle placera den turkosblå stolen på altanen utanför vårt kök. Där skulle jag sitta i godan ro och läsa en bok, bli serverad något gott att dricka av maken som fixar middag i köket samtidigt som jag har god uppsikt över barnen när de leker i gräset. För säkerhets skull köper jag en stol till så att maken kan göra mig sällskap när grillen blir varm.

3. Ska genast gilla på Facebook och tipsa på min blogg.

45 Lina Johansson:

1, De heter Cruz2, Ja du, i lördags flyttade vi in i vårt hus så den läckra stolen får hemskt gärna flytta hem till oss :) Den hade fått en fin plats i "finhörnan" i vardagsrummet. En stark färgklick är precis vad rummet behöver :)3, Gillar båda sidorna på facebook - Lina JohanssonHa en fin kväll !

46 Elisabeth McCann:

1. Cruz.

2. Jag skulle välja en svart stol och ställa den i min tonårssons rum :-)

3. Jag har gillat på Facebook.

47 Annika - drömmen om 11 barn:

1. Stolarna tillverkas av den mexicanska hantverkarfamiljen Curz2. Jag skulle väldigt gärna bli ägare av den turkosa stolen. Den skulle få bli min färgklick i vårt "nya" vardagsrum. Jag ska inreda en liten läshörna där, och där ska denna stolen få stå. På sommaren kommer den dock få flytta ut på den altanen som beräknas bli färdig i sommar. Jag har precis fått hem min hängmatta, stolen skulle få stå bredvid - skulle vara underbart både för rumpan och ögonen!3. Jag blev nr 79 som gillar Acapulco Stolar och nr 171 som gillade din sida. Annika Nilsson Pettersson heter jag :)Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

48 Filip:

1.Cruz2.Jag skulle placera den längst fram i fören på min lilla segelbåt och sätta mig likt en majestät och vinka till alla förbipasserande, som undrar var någonstans jag fått tag på en sådan bekväm och läcker stol.

3.gillat och delat

49 Annika:

Familjen heter Cruz!

Lägenheten är uppsagd och snart flyttar jag! Vart vet jag inte till 100% men det känns bara spännande, det ordnar sig ju alltid! Stolen skulle få hedersplatsen i lägenheten, hur lägenheten än kommer att se ut! Garanterat! Jag älskar den!!

50 Paola:

Som Paola Al på Facebook jag Acapulco Stolar & Dahlarna gillar.

Älskar stolens enkla design som ögonen förvillar.

En vit skönhet mitt badrum skulle få smycka;

där skulle jag sitta och slappa i min morgonrock och uppleva ren lycka.

Hantverksfamiljen Cruz tillverkar stolen sedan många år,

kvalitet och 50-talskänsla man med denna möbel får.

Tack för en härlig tävling med underbart pris,

jag håller nu tummarna och hoppas på alla vis!51 Kiki:

Hej!1.Cruz2. Jag skulle ställa den såå läckra stolen på min altan, och sedan sitta däri och bara njuta av livet! <3Gillar & Delar på fb såklart! :)

52 Annika Nilsson:

Hej!

ÅH, vill jätte gärna vara med och tävla!

1) Familjen Cruz

2) Vi har precis flyttat till ny lägenhet och fått ett jätte härligt burspråk med fina glasrutor. Där, i den lilla hörnan, skulle jag vilja sitta i den härliga Acapulcostolen och njuta av solen som strömmar in från fönsterna!

3) Jag har självklart gillat på FB! (Annika Nilsson)

53 Sofie L:

1.) Familjen heter Cruz2.) Ute i trädgárden har vi en liten pool,

vid sidan av den skulle jag ställa denna fina stol,

och njuta med en god bok när det är sol,

när inte vädret tilláter fár den vara inne,

där jag kan fortsätta i den njuta för varje sinne3.) Gillar báda sidor pá FB med namn Sofie Lindholm

54 Marcus Mackan Larsson:

1. Familjen heter Cruz

2. Jag skulle placera den på uteplatsen på husets framsida, så alla som går/åker förbi kan se vilken fin stol jag har :)

3. Har gillat båda sidorna och har även delat tävlingen på facebook.

55 Annika Andersson:

Familjen heter Cruz.Jag skulle sätta den i vår skogsdel av trädgården där det är svalt och skönt att tillbringa varma sommardagar.Jag har gillat båda sidor och delar även tävlingen på facebook såklart!

56 Jerker Nilsson:

Har gillat på Fb! :)Cruz heter familjen.Den kommer att stå på vår altan, den delen som inte är inglasad, till fröjd för både människor och katter nu när hammocken rasat ihop helt... :)

57 Maria P:

Gillat på FB. Familjen heter CruzDenna stol skulle pryda vår punchveranda. Jag skulle sitta i denna stol och amma min nyfödde och se ut över ängarna vid gryningen.Håller alla tummar jag har!!

58 Mia:

Hej!

Jag är gärna med!:) Super läckra stolar ju! Familjen heter Curz.Har gillat sidorna Acapulco stolar & Dahlarna Blogg på Facebook.Jag skulle välja färgen turkosblå till vardagsrummet tror dottern skulle "paxa" den rätt snabbt,så vi skulle nog turas om! ;-)59 Hengameh:

Familjen Curz. Jag skulle placera den på mammas veranda för därifrån kan man sitta och se solnedgången med en kopp varm te och en smörgås.Hengi Hengameh på FB

60 Hilde J:

1. Familjen heter Cruz!2. Vi har precis köpt hus och kommer att få ganska mycket plats jämfört med hur vi har det idag:)

Så stolen kommer att få en hedersplats i vårt nya stora vardagsrum! Va häftigt det skulle vara:)3. Har gillat Dahlarna blogg på Fb ett tag, och nu även Acapulco stolar! Båda med namn Hilde Jensen♥Hoppas♥

61 annica la sundström:

gillar på fb

Cruz är namnet

Sonen har flyttat och hans balkong är tom och trist

det vore skoj att få överraska med en läcker stol som verkligen har något visst

62 Angelika:

Lott 1: Går man in och kollar på sidan så heter familjen Curz om man kollar på tillverkningen, och går man och kollar på sidan detaljer heter familjen Cruz.Lott 2: Hade jag vunnit så skulle den turkosblåa stolen stå nere i vår renoverade hall som mysstol för sagostunder till lilla Liam och bebis som kommer inom en månad.Lott 3: Jag har gillat båda på Facebook, blev nr 89 på Acapulco stolar och nr 178 på Dahlarna blogg - Angelika BryngelHar länkat på bloggen: http://www.devote.se/_pgs/blog/blog_edit.php?a98f13708210194c475687be6106a3b84

63 Lisa Magnusson C:

1 Familjen heter Cruz i efternamn!2 Jag hoppas vinna en mangogul Acapulco!

Mangogul vilken underbar färg, bara namnet gör att jag blir sugen på att sitta i den på uteplatsen och sippa på en mangosmoothie i solsken såklart!

På vintern skulle den få flytta in och sprida solsken i vardagsrummet istället!3 Jag gillar redan Dahlarna på fb och nu även Acapulco!!!

64 Mikael Gustafsson:

1. Familjen heter Curz.

2. Den kommer passa alldeles utmärkt på altanen. Jag kommer sitta och njuta i solen och koppla av hela sommaren om jag vinner den sköna stolen.

3. Har gillat Acapulco stolar & Dahlarna Blogg på Facebook.

65 jenn:

Dom tillverkas av familjen Cruz

Jag har gillat på Fb med namnet barbados jenn och om jag hadde turen att vinna skulle den få hedersplatsen på min mysiga inglasade balkong dar skulle jag få många lungna stunder i sommar med en bra bok och en rykande varm kopp te!

66 anette eriksson:

1. Familjen heter Curz

2.Jag skulle placera den på min inglasade altan

3. Gillar båda sidorna på FB

67 Camilla Thåström:

Hej!!! Det är familjen Cruz som tillverkar stolarna och har jag turen att vinna en turkos så skulleden stå i min stora hall i hörnet jämte bokhyllan där kan man ta en liten siesta, Gillar och delar på min fb sida :)

Soliga hälsningar Camilla Thåström

68 Elga Holm:

1. Familjen heter Cruz

2. Jag skulle ha den hallen precis mittemot ytterdörren. Vackert blickfång när man kommer in och så skööönt att kunna sitta ned och ta på och av skorna. Vit, svart, gul eller turkos, alla skulle passa bra.Vad svårt det skulle vara att välja, men en svart skulle nog vara allra snyggast just där.

3. Gillat båda sidorna.

69 Elga Holm:

Oj, jag kastade om bokstäverna i efternamnet, familjen heter Curz.

70 Emma H:

1. Familjen heter Cruz/Curz (står båda stavningarna ;-))

2. Under vårt rosablommande äppleträd skulle jag vilja sitta en härlig Acapulco stol & svalka mig i skuggan med en kall rabarbersaft.

3. Jag har inte FB, men har mailat 15 vänner.

71 Anneli Larsson:

1. Tillverkad av familjen Cruz

2. Jag skulle placera den i våran hall... Jag tror att många med mig som kommer in genom dörren skulle bli mycket glad över att se en färgglad härlig stol pryda hallen:) jag själv skulle utnyttja hallen på ett helt annat sätt genom att sitta där och mysa;)

3. Har gillat och delat alla sidor

72 emma rudbeck:

Hej

Jag vill vara med o tävla o helst vinna förstås.

1Familjen heter Curz men det står även Cruz

2 Jag skulle placera den i vardagsrummet under vintern och på sommaren skulle jag ställa den på balkongen så kan jag sitta där o gotta mig en blå skulle jag nog välja.

Gillat båda sidorna på fb och delat tävlingen på min fb emma rudbeck

Nu hoppas jag på tur emmar23@hotmail.com

73 Kicki Wisell:

1) Curz

2) I vardagsrummet e klart! Den passar in med sin strikta med samtidigt roliga form!

74 Camilla Almen:

1. Familjen Cruz, men det står även Curz så jag skriver båda efternamnen för säkerhets skull.

2. Bredvid mitt jordgubbsland skulle jag placera stolen. Där kan jag sitta i det otroligt fina stolen som jag skulle välja i turkos om jag vinner och mumsa på egna jordgubbar!

75 DAHLARNA:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tack för alla tävlingsbidrag både hä direkt på bloggen & via e-mail! Inom kort kommer vinnaren att presenteras! Lycka till alla!!

76 Rebecka:

Neeeeej. Jag missade!! Grym tävling!

77 Barnrum:

Jag är mycket mer likvärdig inför! hedrar Klanen som gör dessa chichi stolar titeln Cruz. Jag stöder skulle sätta ett hopplöst eller mangogul härligt Port inlägg i min flickas väg! Det spenderade umteen timmar om dagen, och det skulle vara Prissy att bonk hemtrevlig kaj för att koppla in när hon skulle vända sig domnade i min ackumulering. Tierce Jag liknar båda sidor om I någon som avses här.

Kommentera här: