Jordgubbar - doppade
Nu är det verkligen jordgubbstider! Underbart med svenska jordgubbar som smakar svensk sommar! Jordgubbar är ju fantastiskt goda som de är, utan någonting till. Men vill man festa till det lite extra inför midsommar, så kan man doppa dem i olika saker. Snyggt som en dekor på bordet & gott att äta som dessert eller tilltugg.
Jordgubbar doppade i vit choklad, några med extra chokladränder & någon med kokos.
Jordgubbe doppad i mashmallow fluff & sedan grillad över en eld. Läckert.
Halva jordgubbar doppade i mörk choklad. Snyggt.
Amerikansk variant inför 4 juli. En jordgubbe doppad i vit choklad & sedan är toppen doppad i blått socker. Här kan man ju göra hur mycket varianter som helst med doppad choklad & sedan doppa toppen i vad man nu önskar.
Doppade jordgubbar i grekisk youhurt & sedan har man frusit en liten stund. Servera hela eller delade.
Imorgon slutar tävlingen. Så skynda er att lämna ert bidrag! Vinsten är en grön Prisma Butelj Vas från Cult Design. Lika underbar med en egenplockad sommarbukett, som med köpta tulpaner i februari. Lycka till!!