Vinnaren är...

Nu är det äntligen dax att tala om vem den lyckliga vinnaren är, i tävlingen tillsammans med Nicsam! Vinsten är en PURO klädhängare i valfri färg (värde 2995 kr). TACK för alla fina bidrag. Ojoj, så många olika bra förslag ni har på nya färger. Jag kan avslöja att två nya färger är på gång, vilka får ni se senare på Nicsams websida. För att se vinnaren i Tomteboannas tävling klicka här.



Anna, ett e-mail väntar snart i din inbox :-)! STORT GRATTIS! "Puro skulle gärna få finnas i aubergine/lila för den färgen ligger mig varmt om hjärtat sedan en tid o det skulle passa snyggt i sovrummet som snart ska piffas upp. En Puro borde vara standard i alla hem;)!"

Erbjudande! För alla som har deltagit i tävlingen finns det nu ett förmånligt erbjudande, om ni vill köpa PURO eller PURO mini. Ni får 30% rabatt på valfri PURO eller 20 % rabatt på valfri PURO mini. För att rabatten ska gälla, måste ordern göras via e-mail alternativt att ni ringer till Nicsams kundservice. Rabatten tillgodoses ej via webbshopen. Klicka HÄR för att komma direkt till Nicsams sida.

 

Kommentarer:

1 KAROLA:

GRATTIS till den lyckliga vinnaren!

Kommentera här: