Rosa Rosa Rosa

Nu är det oktober månad & därmed numera även en Rosa månad. Bröstcancerfonden satsar extra just denna månad för att samla in pengar till forskning för bröstcancer. Jag startade själv förra året en egen insamling hos Bröstcancerfonden i mitt bloggnamn - DAHLARNA. Pengarna går såklart direkt till Cancerfonden & namnet på insamlingen är för att jag vill känna ett större engagemang & hjälpa till att samla in pengar. Tyvärr är jag själv nära drabbad, då min mormor, min moster & min mamma har haft bröstcancer. Den enda som lever idag är min mamma! Jag & mina systrar har dessutom en förhöjd risk, så att samla in till denna fond känns oerhört viktigt även personligen för mig. Många företag passar denna månad på att producera rosa produkter, där en stor del av intäkterna går direkt till Bröstcancerfonden. Tillsammans är vi starka & kan hjälpa till så att världen blir till en bättre värld! STORT TACK på förhand för att ni hjälper till! 


Detta är min insamlingsbeskrivning:

Jag vill med hjälp av min blogg samla in pengar till Rosa Bandet! Min mamma, min moster & min mormor har haft bröstcancer. Den enda som lever idag är min mamma! Jag & mina systrar har en förhöjd risk att få bröstcancer, därav känner jag mig extra engangerad & berörd av detta. Jag hoppas att många med mig vill skänka en slant - för att forskningen ska gå framåt & att man ska hitta ett botemedel mot denna tyvärr numera ganska vanliga, men farliga sjukdom! Insamlingen håller på till min födelsedag den 12 november! Är jättetacksam för alla era bidrag, stora som små! TACK FÖR DITT STÖD!

Klicka HÄR för att komma direkt till min insamling hos Bröstcancerfonden!!


Kommentarer:

1 Bokmalen:

Jo, visst är det viktigt att stötta forskningen. Har redan inhandlat flera rosa produkter å jag kommer att stödja din insamling oxå. Är det ok om jag länkar till din insamling å lånar bild + text??? Tänker att det är bra att sprida budskapet...

Kramen å trevlig helg!!

Maria

2 Oddmarlene:

good job please keep on the good work

Kommentera här: