Mingel på Designgalleriet

Efter Formex-mässan i fredags var vi bjudna på vinmingel på Designgalleriet (Odengatan 21 i Stockholm). Det var Trendgruppen med Stefan, Karin & Hans i spetsen som bjudit in oss inredningsbloggare från FormForum. Efter en lång & innehållsrik dag på mässan, var det otroligt trevligt att avrunda med härliga samtal & diskussioner med likasinnade i en fantastikst inspirerande miljö! Tack snälla Trendgruppen för initiativet till detta mingel!

Just nu pågår en inspirationsutställning med bestickföretagen Mema/GAB och Gense. Två fräcka dukningar, den ena i retrotrenden & den andra i ateljétrenden, är uppdukade i galleriet. Besök gärna Designgalleriet för att själva se denna läckra utställning. Carl Philip Bernadottes bestick är en riktig favorit för mig. Och det fantastiska R:et i retro/industriell stil!



Stefan från Trendgruppen berättar om Designgalleriet & om de båda dukningarna. Här står han bredvid retrodukningen.


Genses salt, pepper & sockerströare mitt på bordet fick vi med hem som present. Riktigt snygga! R:et är Stefans privata, men bara sååå coolt! Skulle gärna ha ett sådant i mitt hem! Att dekorera med grönsaker & frukt är helt i tiden nu. Det märktes verkligen av på Formex-mässan också, då väldigt många montrar/företag hade anammat detta. Dessutom ska man helst veta fakta om ex grönsakerna på bordet eller i maten & gärna berätta för gästerna om det! Helst när- & ekoodlat såklart :-)! Besticken de använt i denna dukning är Genses Nobel Steel samt Focus de Luxe.



Den andra dukning är Trendgruppens tolkning av ateljétrenden. De blandar gammalt & nytt, blankt & matt samt fokuserar på silver & gjutjärn. Besticken i denna dukning kommer från MEMA/GAB & består av Carl Philip Bernadottes bestick CPB 2091, Olga samt Den Officiella Bröllopsseriens bestick.








Så till sist lite mingelbilder :-)!



1. Bella & Henrick 2. Stina, Annika, Veronica & Åsa.
3.  Sandra, Maja, Emelie & Jannice 4. Annika & Emelie.


Klicka gärna in på alla länkar ovan & se vad övriga bloggare har skrivit om Formex. Ja, om allt annat med förresten! Superfina bloggar allihopa!

Kommentarer:

1 InneoUte-Malin:

Vad kul det låter. Jag hade inte möjlighet att åka den här gången heller. :-(



Dukningarna ser riktigt inspirerande ut.

2 pysseliten:

Kul att se retrodukningen var ju frän mannens mamma har ju den serien hemma :) Jag får be att låna den när jag ska duka någon gång .

3 Anna:

Efter en hektisk helg har jag nu äntligen tid att sätta mig ner och ta del av all inspiration från Formex. Vad många härliga bilder du bjuder på! Jag gillar retrodukningen massor och det där med orange och cerise i kombination som du skrev om i ett tidigare inlägg låter jättespännande. Jag undrar om jag vågar mig på något sådant?!



Jag antar att du kan leva länge på din superhärliga fredag?! Ha en bra start på nya veckan! KRAMISAR I MASSOR

4 Maja/Cactusvit:

Jag borde flytt fältet, det där med att vara med på kort är inte min starka sida! =)



Ha det gott, kram Maja

5 Synne:

Hjärtat slog en volt när jag såg den karotten med gröna blad. Den servisen hade min mor hemma när jag var liten.....

Nostalgitripp.



Härligt mingel tycker jag. Fina bilder på mycket som var fint. Läckert att använda frukt och grönt samt runda knäckebröd i taket. Snyggt...



Kramen Synnöve.

6 Jannice:

Ja skicka gärna bilden :)



Kram kram

Jannice

7 Inspirera Mera:

Det var verkligen roligt att träffas på minglet!

Kram Sandra

Kommentera här: