Den här bjuder jag på...

...årets fulaste julgran! Vi brukar alltid ha så fina täta & stora kungsgranar hemma hos oss. I år när mannen åkte iväg & skulle handla gran, så var alla granar frusna & grenar var formade uppåt efter att de varit transporterade i nät. När granen sedan stod & tinade upp i vardagsrummet, såg vi hur grenarna sakta lyste med sin frånvaro!! Ja, jag fattar inte hur det kunde se ut som en tät & fin gran innan, för nu är det verkligen en av de fulaste granar jag någonsin sett. Försökte få mannen att åka tillbaka med den, men det gjorde han ju såklart inte! Båda barnen kom in i vardagsrummet & vred sig av skratt när de såg granen. Den är verkligen helt grenlös på flera ställen. Stora sonen på 9 år sa - Den ser ju ut som ett rakat får! Har ingen aning om vad han fick den liknelsen ifrån, men om han menar att det verkligen fattas något så har han SÅ rätt!! Hade verkligen inte tänkt visa granen på bild, men varför inte... Vi kan väl inte vara de enda som har en ful gran i år? Eller? Nästa år ska jag dock vara med & handla gran & dessutom se den helt utfälld! ;-)



När ljusslingan var uppsatt, fanns det nästan inga andra grenar kvar att hänga något på. Några av grenarna är dessutom så veka att man inte kan hänga saker i dem. I vanliga fall skyms ju sladdarna från lamporna inne bland grenarna. Så är inte fallet nu... Ni kanske tycker att jag borde hoppa över att ha gran i år, men det vill jag absolut inte. Det luktar ju så otroligt gott, så plastgran är inget alternativ.



Granen från sidan. Ja ni ser, nästan inga grenar strax under toppen, mitt på & längst ner!






Några av kulorna från WWF & Kina.




Det tillkom lite röda detaljer efter hand. Måste försöka få uppmärksamheten till något annat är självaste granen...


Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 21 december! LYCKA TILL!





Kommentarer:

1 Henricks tankegångar - Inredning Design & Trädgård:

ja vad säger man. Hahahaha, den har ju sin charm helt klart!! / Henrick

2 Martina - Har en tävling hos mig, Välkommen:

Fniss, men den var ju lite söt ändå ju!

3 Proforma - Irene:

Ovanlig gran om man säger så! Just den modellen är ni ensamma om... :)

Kram

4 Reb:

HAHA, jag ÄLSKAR granen!!! Den gör mig så glad.

5 Bokmalen:

Oj, oj... Vad säger man!?? Förstår om ni känner er lurade. Men granen får i alla fall mig att dra på smilbanden.

Undrar hur den som högg granen tänkte!??

Kramen, Maria

6 Jenny Frisk:

Så himla uppfriskande med en blogg som har hemmabilder som inte är helt perfekta. För precis så är ju livet, det blir inte alltd som man har tänkt sig men det blir rätt bra ändå :-)

7 CC:

ja, vad ska man säga...mer än att den som högg och bestlutade att sälja den inte har god smak eller bara ville tjäna pengar....Nu vet du tills nästa år att det bara kan bli bättre i alla fall. Alltid något!

Fast å andra sidan ingen är ju perfekt så varför måste en gran bli det? den hade kanske inte planerat att bli julgran utan bara en vanlig gran i skogen!

8 Annette:

Tack för dagens första skratt. :-) Den var verkligen .... hrmm annorlunda :-) Men den sprider glädje. Byt inte ut den mot plastgran. Ha en fin jul!



Kram Annette

9 Anna-Karin:

jag lovar att genom åren så blir det här den gran ni kommer minnas bäst av alla :-D

Kommentera här: