Dare to be Square!

Magnus Tyrén, VD på Cult Design, var med & grundade företaget tillsammans med chefsdesigner Marita Lord våren 2001. Man kan klart säga att det var ett otroligt lyckat samarbete! Ni som följer min blogg vet ju om min lilla kärlek till Cult Design. Naturligtvis besökte jag Cult Design på Formex. Vi två tillfällen faktiskt, både själv & sedan med rundvandringen med bloggvännerna. Vi båda tillfällena pratade vi med Magnus Tyrén, som berättade om höstnyheterna. Det är flera nya serier - Tattoo Chic, Vintage, Rose, Minimonster & nya köksserien Square Kitchen. Dessutom har Cult i samarbete med Pelle Vävare tagit fram snygga & härliga handdukar. Flowerbox (krukor) har också fått en del läckra tillskott i sin serie. Enda nackdelen med alla nyheter, är att önskelistan blir alldeles för lång & plånboken tom ;-)! Ojoj så många fina saker! Mina önskedrömmar är framför allt Outdoor Change för marschaller, Change tre i glas med metallmanschetter, röd-lila handdukarna, Changemanschetter i jultema & Tattoo Chic samt Flowerboxkrukor i olika modeller & storlekar.



Magnus Tyrén, Röda Square Kitchen, Cult-Pelle Vävare handduk, jultemat Ritsch Ratsch samt Flowerbox.



Så coola krukor. Vill ha dem allihopa & mixa. Skulle vara riktigt fint i våra stora köksfönster.



Dessa stora Outdoor Change är riktiga favoriter! Jag hoppas innerligt att minst en sådan snart står på vår veranda!



Mums! Denna kombination är verkligen en fröjd för ögat. Kanske skulle ha årets adventsljusstake i liknande tema?







Nya Square Kitchen. Riktigt smart keramisk kvarn, där man kan ställa in storleken från fint till grovmalet. Dessutom sitter kvarnen på ovansidan av en kryddburk, så det blir inte en massa kryddsmulor på bordet. Det är lätt att flytta kvarnen från kryddburk till kryddburk om man vill. Nytt för i höst är också att det inte står instansad text i kryddburkar, diskmedel, tvål etc. Istället medföljer det små klisterdekaler med text på. Då väljer man själv om man vill ha text på eller inte. Klokt! Detta är ett steg i Cult Designs satsning utomlands. Just nu pågår det lansering i USA.






Vintage har mosaikkänsla & finns i två färgsättningar. Vill ni se Cult från mitt hem, så har jag en egen kategori här som heter Cult Design (Dahlarna). Hittar ni några nya favoriter?

 

Kommentarer:

1 Åsas formaliteter:

Kryddkvarnarna gillar jag! Men det där med klisterdekaler vet jag inte om jag gillar riktigt. Hur länge sitter de kvar liksom, med avtorkning/diskning och så? Jaja, snygga var de i alla fall.



Kram Åsa

2 Anna:

Jag blev också superinspirerad av våra besök i Cults monter. Det nya setet med stringfatet och mosaikmönstrade pumpen är helt klart nya favvisar ;-) En ny kruka från Flowerbox-serien finns även högt upp på min önskelista. Hoppas du haft en bra första dag på jobbet min vän! KRAMISAR från Anna

3 Magnus T:

Hej Åsa,



Etiketterna sitter fast ganska bra. Det är inga problem att skölja av och diska för hand funkar också, bara man är lite försiktig och inte gnuggar hårt direkt på etiketten.



MVH

Magnus T

4 Snusans inredningsblogg:

Jag gillade minimonstrena. Så coola att det nog måste flytta in ett litet monster i barnrummet här hemma. :)

5 Lotta:

Ja, de har verkligen så snygga saker!

Jag är också "cult-älskare", och har en hel del hemma. På min önskelista står Outdoor change just nu högst upp! kram

6 Pysseliten:

Jag var och klämde på dom rutiga . Dom tyckte jag var rätt så snygga . Men alla är fina ,önska med en hel uppsätting av dom . Men har ju den jag fick av dig och Helen :) Och den kommer fram nu i höst .

7 Linda:

Jag sällar mig också till "Cultälskare-skaran"! Av höstens nyheter gillar jag Flowerbox, kryddkvarnarna och Vintage (i den svart/grå färgskalan). Det sistnämnda kom jag nyss hem med en massa olika delar av. Svårt att låta bli ... lätt att "förköpa sig" ... ;-)

8 Rebecka:

Vilka dagar du haft syrran! MASSA KRAMAR

9 Helena [room and serve]:

Vilket fantastiskt arbete du lagt ned och det blev superbra. DU skulle passa som bloggare för Cult - definitivt!

Kommentera här: