Vinnaren är...

Nu har slumpgeneratorn gjort sitt & en vinnare är korad! (Önskar att det var jag själv som hade fått detta fina set ;-), men tyvärr kan jag ju inte vara med i min egen tävling...)


Petronella har bloggen Tinnar och Torn. Det är en alldeles ny blogg för mig, så det ska bli kul att få spana in den lite mer. DesignOnline kommer att kontakta dig Petronella!

Hoppas att ni alla får en riktigt bra dag! Ikväll börjar min helg :-)! Otroligt skönt! Torsdagskvällen är nog den bästa i hela veckan. Idag förskönas dessutom min kväll, med att några väninnor kommer på te & kvällsmacka! Det tillsammans med en massa ljus, kommer att göra kvällen till en riktigt mysstund. Nu värker regnet ner utanför fönstret & höstens mörker gör att lamporna måste vara tända, trots att det är mitt på dagen. Ta hand om er & Carpe Diem!

 

Kommentarer:

1 Petronella:

Jipiiie! Jösses va kul. Tack så himla mycket, har önskat mig dessa ända sen de började säljas. Tjohoooo....Nu blev jag verkligen jätteglad, tacktacktack och kramar Petronella :o) :o)

2 Sara:

Åh nej jag har missat en jätterolig tävling :( Typiskt.



Men stort grattis till Petronella :)



Kramkram/Sara

3 Mrs. b:

Grattis till vinnaren!

4 Elli:

Hejhej! Ja det är bara bra här, hoppas det är detsamma hos dig!



Ja dem finns i butiken :) jätte snygga! finns i grått grönt vinröd och plommon. Kika in på fondaco.se - höst 09 - färdigsytt - paneler - Jorun heter dem så ser du nån fler bild. Har även den gröna som kanallängd hemma. Kan skicka om du är sugen. Panelerna kostar 198 kr för en 2 pack.. Finns många andra fina på sidan också ;)

Kram elli.

5 Brunkullan med Mosipperötter:

Grattis till vinnaren:)

Susanne

Kommentera här: