Mitt liv ur tre olika vinklar

Idag har jag druckit mitt livs dyraste "drink". Den kostade 300 kronor - för ett glas!!! Eller drink & drink var kanske att ta i, men det smakade lite hallon... Jag drack Dukoral, inför Kina-resan. Ska dricka en lika dyr "drink" nästa vecka, även då kostar detta innehåll i glaset 300 kronor! Så nu hoppas jag innerligt att det verkligen hjälper!!!  Det ska ge ett bra skydd mot kolera & magsjuka.   

Pernilla med bloggen Isabels värld har startat sin första fotoutmaning! Jag har fått äran att föra denna utmaning vidare! Jättekul initiativ Pernilla!

Så här står det på bloggen om utmaningen:
Jag kallar utmaningen Mitt liv ur tre olika vinklar. Så här tänkte jag:

Välj ut en valfri plats i ditt hem och fotografera åt tre olika håll. Lägg ut bilderna med en liten beskrivning på din blogg och skicka sedan vidare utmaningen till sex olika bloggar. Länka till dessa bloggar och bloggen du fått utmaningen från. Gå in på min blogg
Isabels värld och lämna en kommentar när du gjort utmaningen.

Här kommer tre olika vinklar från plasten jag drack mitt förmiddagskaffe på, i vardagsrummet. Först ut är kaffekoppen & den härliga boken jag läste under tiden. En gratisbok som man kan skicka efter från Trivselhus. Riktigt trevlig läsning :-).



Bakom mig ligger listerna från hallen som plockades bort när det nya golvet lades in förra veckan. Nu har vi det underbara roliga jobbet att ta bort alla spikar kvar ;-). Listerna är specialfrästa för just detta hus, så vi vill ha kvar dem. Med lite ny målarfärg blir de som nya igen.



På andra sidan bordet där jag nu sitter, ser jag vårt låga sideboard. På den står de fina påskliljorna jag fick i namnsdagspresent häromdagen, min älskade plexiglaskandelaber & två av mina Marimekkoskålar med lördagsgodis i.





Jag utmanar i min tur dessa bloggar:
Anesas-Bildblogg, Hundra kvadrat, Inredning & pyssel, Moderna 2:an, Mrs. b & co samt Tomteboanna.

Kommentarer:

1 Snusans Inredningsblogg:

Ja den drinken är dyr den. Och den är inte ens speciellt god. :P

Kul att se dina bilder i utmaningen.

Kram!

2 annette:

Ja, Du den drinken var dyr, men vad jag hört väldigt effektiv drink;)

Kul att se Dina bilder på fotoutmaningen, då jag inte klarar att sitta för länge vid datorn med "armen" så avstår jag, tar för lång tid just nu att länka fram och tillbaka, vill hinna lite annat.



Ha nu en skön Helg!



annette

3 Mari Malm:

Det var en dyr en det, måste påminna sonen om att ta sej en drink eller rättare sagt två....han åker ju om 3 veckor tror jag det är.



Grattis till vinsten!! Så kul!! Du som är Cultfantast då hamnade vinsten verkligen rätt!



Nu ska jag krypa till kojs, jobb i morgon!



Ha en bra fortsatt kväll, antar du väntar in Fototriss, tyvärr får det nog vara för min del denna gång men man vet ju aldrig!!



Kram och ha det så gott!!

4 Helena-hem ljuva hem:

Ja det var en dyr drink. Hoppas att den hjälper!

Om det kunde uppfinnas någon dryck/piller eller något som till 100 % var ett skydd mot magsjuka skulle jag nog betala nästan vad som helst för det så att jag säkert skulle slippa!! (-: Så hemskt tycker jag att det är!

5 Mrs. b:

Rolig utmaning - ska anta den så fort jag bara hinner.



Och grattis till vinsten också!

6 Malin:

Den tål att kluras lite på... Mitt bidrag kommer vilken dag som helst!

7 MissStorm:

Vet precis vad du menar. Jag drack samma drink förra veckan. Som tur var räckte det med en refill för mig.



Ja, inte ser listerna ut att vara mycket för världen när de ligger så där. Men som du säger, det blir säkert bra när de kommer upp igen!



Kram

MissStorm

8 Mrs. b:

Till slut har jag hunnit med denna utmaning, finns nu inne hos mig!

Kommentera här: