Avalon Hotel

Nu har jag kommit hem efter en riktigt bra Coaching-kurs i Göteborg. Det var Gregor Schill som var kursledare. Var glad när jag gick därifrån & kände mig verkligen inspirerad! I morse hade jag mitt första samtal efter kursen (på jobbet) & kände att jag direkt kunde använda mina nya kunskaper! Det var en riktigt kul & häftig känsla.

Jag hade turen att få åka med en nära kollega & vi hade riktigt trevligt. Min kära lillasyster R förgyllde vår måndagskväll & även en stund på tisdagseftermiddagen innan tågresan hem. :-)! Kollegan & jag fick möjligheten att bo på superläckra hotellet Avalon vid Kungstorget i centrala Göteborg. Detta var en riktig höjdare! Häftig design & allt var verkligen genomtänkt.

Den röda läckra fåtöljen stod precis utanför hissdörren på vårt våningsplan. Det fanns bara en & den stod verkligen mitt i gången. Coolt! I kanten av hotellkorridoren var det typ grön ryamatta, som en gräskant utmed hela väggarna. Kanske inget jag skulle ha hemma - men riktigt läckert & annorlunda här! Det var ganska mörkt i korridoren, men en otroligt snygg lampa lyste upp & bildade vackert mönster på väggarna & i taket!

Ett mycket smakfullt inrett rum, med fantastiskt sköna sängar. Duntäckena var dock lite för varma. Sköna & läckra fåtöljer samt ett litet Fritz Hansen bord emellan. Det fanns tv & dvd-spelare samt några filmer på rummet. Nu hann vi inte med detta, men det tycker jag är en bra service! Dessutom fanns det en design bok & några inredningstidningar. :-)

Grymt fräscht badrum! Gillade framförallt med färgskiftande mosaikväggen, det stora duschmunstycket, handdukshängaren som var fäst på spegel, bvlgari-tvålen samt blandaren till handfatet. Den enda konstiga med detta badrum var nog dörren dit, en skjutdörr i glas som var frostad. Svårt att stänga helt & definitivt inte ljudisolerande.

Frukostbuffén blev det inget foto ifrån, men den var en höjdare den med. Det fanns det mesta! Gott, fint upplagt & läckert porslin. Hit vill jag definitivt tillbaka med min man någon gång! Då kanske det blir en simtur i takets pool också... Så nu hoppas jag att triss-lotten med många nollor snart kommer att skrapas av mig... ;-)

Kommentarer:

1 Proforma:

Det är så läckert, det hotellet. Har aldrig varit inne i rummen och lär väl aldrig få sova där någon natt eftersom det är min hemstad.

Kul att kursen var givande!

Kram

2 Mari:

Härligt ställe, jag bor aldrig på hotell var nog årtal sendan. Gott att du kunde använda dina kunskaper direkt det tyder ju på en bra kurs.



Och hemmet har överlevt utan fru Dahlarna hoppas jag? Väggarna klara osv?



Ha det så härligt och kram!

3 Camilla:

Vad härligt att bo på hotell, och vad superhärligt att du kunde använda dina nya kunskaper i jobbet!



Hoppas du får en bra dag! :)

4 InneoUte-Malin:

Oj, så häftigt det ser ut! När jag ser det där längtar jag nästan tillbaka till jobbet. :-)

5 isabels värld:

Vilket läckert hotell!! Kul med kurs också med lite ny inspiration. Ha en härlig dag! kram Pernilla

6 martina:

Vad roligt!!! Jag har alltid undrat hur det hotellet ser ut inuti. himla fint! :)



Kram!

7 pysseliten:

detta ser ju inte så dumt ut :) Skönt att komma hemifrån ibland . Kolla dina tårtor det var det finaste jag sett :) gud vad du är duktigt !!

8 J o h a n n a - Inredning och pyssel:

Det lät ju riktigt härlig! Och det såg det ut att vara också! Hoppas allt är bra! Kramar

9 Livet i byn:

Välkommen hem, det verkar då inte ha gått någon nöd på dig. Så fint!!



~Livet i byn

10 Anna:

Åh vilket tjusigt och smakfullt inrett hotell! Jag förstår att ni njöt massor :-) Vad kul att kursen var givande också. Det är så skönt när man känner att man har nytta av sin fortbildning. Tyvärr har vi blivit erbjudna allt för lite av den varan på sista tiden.



Här laddar vi inför en födelsedagshelg, det är maken som fyller år. Visst har ni också ett födelsedagsbarn snart men i form av ena sonen?



Jag önskar er en jättetrevlig helg!! KRAMISAR I MASSOR

11 Mrs. b:

Åh vilken lyxig hotellvistelse ni haft, är inte alls avis! :-)

12 fru Sätterlund:

Låter som att du har haft det riktigt bra :) Vad lyxigt det såg ut. Kul med ett lite "trendigare" hotell. Nyttigt med en coaching-kurs också :)

Kram Therese

13 Malin:

Kul att få bo på ett så fint hotell! Jag bor för tillfället också på hotell men det är långt ifrån lika fint som de ni bodde på. Kul att kursen var givande!



Malin

Kommentera här: