Ännu mer ändrade planer...

Vart har alla hederliga skrivbord tagit vägen? De med en hurts med 4 lådor på varje sida??? Som fanns på 80-talet då jag gick i grundskolan? Idag finns i stort sett bara databord eller med skåp. Förstår INTE varför? Behovet av skrivbordslådor som är större än A4, måste ju vara stor efterfrågan på. Eller? Äntligen hittade vi ett skrivbord (på IKEA såklart!). De har en helsida med ett sådant skrivbord i senaste IKEA-katalogen. Hittade det inte på hemsidan idag när jag skulle kolla om varhuset närmast oss hade det inne. Så jag ringde & frågade & då har det UTGÅTT ur sortimentet! Redan! Det enda som har fyra lådor.... Jag fattar inte! En ny variant har kommit istället, men då är det hål som handtag, vilket gör att damm kan komma in. Jag vill ha helt stängda lådor. Är jag petig då??? Har kollat runt på webben - men hittar verkligen ingenstans några sådana hurtsar jag är ute efter.


Den hurtsen som VIKA TORE (bilden ovanför) har ersätts med heter VIKA ALEX (bilden nedanför). Jag vill ha två st VIKA TORE!!!


Idag hade målaren målat en vägg svart i barnens rum. Vi hade bestämt att två väggar skulle vara svarta, så det måste ha blivit ett missförstånd. Men det var ett bra missförstånd! För det kändes himla bra med bara en vägg som svart. Det kanske blir för mörkt annars, när möblerna kommer att vara svarta. Ibland är det bra med ändrade planer... :-) Fondväggen i hallen är uppe - kommer bilder på den... :-) Riktigt nice!!!


Kommentarer:

1 Mrs. b:

Nä du, tyvärr har jag ingen aning om var man kan hitta såna skrivbord. Lustigt att det ska vara svårhittat, det borde ju finnas överallt kan man tycka.



Vad spännande med fondväggen i hallen, den ser jag fram emot att få se lite bilder på!

2 Helen:

Vi skulle ha ett litet skrivbord till lillkillen och det fick till slut bli ett litet i furu från Jysk. Alla IKEAs var så himla stora.

3 Emma:

Vad tråkigt när det man vill ha inte finns, håller tummarna för att du hittar något bra som passar=) Ser fram emot bilder!!! Ha det bra, kram emmsan

4 fru Sätterlund:

Hoppas du hittar på rätt sorts skrivbord. Vad spännande det ska bli att se hallen :)

Barnens rum kommer ju bli superfina, vilka fina möbler de har valt!

Ha det gott,

Kram Therese

5 || p e r l a n:

Så typiskt., men du hittar säkert rätt till slut!

Svara på din fråga.. nää, jag mår inte alls bra idag.. faktiskt.. om jag nu ska vara ärlig :) Mår illa som tusan så vissa stunder undrar jag vad jag gör här på jobbet.. Men trivs man som fisken så härdar man ut :)

kram kram kram

6 Synne:

Kolla på IKEA över hela landet. Så kanske det finns någon annanstans. De kan beställa hem eller så beställer du på nätet. Då får du de hemkörda.

Nej, det där med skrivbord idag är en hel vetenskap.



Skulle vilja se rummet med den svarta väggen. Lät så härligt.

Ha en bra dag nu ialla fall.

Klems Synne.

7 Synne:

Kom att tänka på en sak. IVAR på IKEA då? Där kan ju får både lådor och hurtsar och skåp som du vill. Kolla IVAR.

Klems igen.

8 K:

Ja var har de tagit vägen?? Vi har återanvänt ett 50-talsskrivbord. Funkar fint.

Ha de gott!

Kram!

Kommentera här: