Amerikanska verandor!

Många av mina drömmar kretsar kring en stor altan & en veranda med tak. Vill egentligen ha en lite modernare variant, men eftersom vi bor i ett hus som är ett sekelskifteshus till modellen får det ju anpassas lite till övriga huset. Men än så länge är det bara drömmar. Vet inte om jag kan få ihop både altan & veranda under tak - men får jag bara en sak så småningom så blir jag glad. Hittade lite fina amerikanska verandor på RemodelingCenter.








Kommentarer:

1 Härligheter enligt Erika:

Hej!

En veranda att drömma om... hur har ni tänkt bygga?=) Jo, boleron är ifrån Espirit.

Kramar Erika

2 fru Sätterlund:

Amerikaner kan bygga altaner de ;) Jag jobbar nästan hela sommaren tyvärr... Är ledig v27 men annars jobbar jag. Jobbar dock som per.assistent så jag jobbar ju inte så många dagar/vecka då jag jobbar långa dagar när jag väl jobbar :)



Ha en under midsommar! Lyckost dej som har sommarlov!

Kram Therese

3 InneoUte-Malin:

Superfint på rätt hus - som på de du visar. Skulle gärna ha ett sommmarställe med en schysst veranda. På vårt funkishus skulle det nog mest se komiskt ut... ;-)

4 Proforma - Irene:

Det drömmer jag också om... en amerikansk veranda och sedan skulle jag hänga en sådan där hängsoffa där. Det ser så mysigt ut!

Framför allt skulle jag vilja ha ett tak över någon del av altanen. Nu ska jag kolla in fler verandor via länken :)

Kram

5 Helen:



Hejsan. Verkligen fina villor. En sådan vid havet vore ju kanon. Plus att solen kom fram över vårt våta land skulle ju också kännas helt okej. Ska midsommar vara så här?

Glad midsommar och ta väl hand om er. En fika nästa vecka?

Kram. Helen

6 Mia:

Här har du ett fan till! Åh amerikanska hus à la the south är helt underbara.



Haft en bra midsommar?

Stor kram

Mia

7 Anonym:

Tips! WINSOME säljer super läckra Amerikanska fönster bla. spröjsade skjut- fönster som skjuts uppåt och nedåt. För info maila: [email protected]

Kommentera här: