Coola designmöbler!

Jag började dagen med att "powerwalka" kl. 07.00. Otroligt skönt faktiskt. Dock var det otroligt hett redan då. Sedan har det verkligen varit växlande väder: gassande sol, störtregn, åska & blixtar - för att bli sol igen. Lilleman & jag har slutfört projekt städning av balkong & veranda. På hans initivativ!!! Har försökt få verandan lite mysig idag med saker jag hade hemma. Bilder kommer imorgon.

Frederik Roijé
 är en nederländsk designer, som formger intressanta & häftiga möbler & inredningdetaljer. Jag tyckte att några olika produkter var speciellt intressanta. Men det finns många fler coola saker på hans websida.


Här ovan är lamporna Landscape! Riktigt läckra tycker jag!


Och här är hyllorna Longlegs. Annorlunda & fräcka.


Till sist kommer Triple Objects. Tanken här är ett multifunktionellt objekt - där en stol, ett bord & en lampa sitter ihop som en enda möbel.

Bilderna kommer från Frederik Roijés nyhetsmail samt från hans websida. Jag har sedan gjort egna kollage av några bilder.


Kommentarer:

1 Carina - inspirera:

Vilka coola möbler!

Longleggingarna tyckte jag mycket om - kul med annorlunda design!

Ser fram emot bilderna på ert jobb :)

Kramen.

2 Blogg by Maliin Stoor:

Fina, stilrena och roliga saker!!



Ha en trevlig helg



Maliin

3 fru Sätterlund:

Vad duktig du är som powerwalkar 7 på morgonen...! Mycket fina saker du visar i kollaget, gillade lamporna. Men de kostar garanterat alldeles för mycket för min tunna plånbok :D Möblerna var också coola!

Idag ska jag iväg och fota ett bröllop, än så länge ser vädret bra ut men det ändras fort just nu...

Vi hade världens åskskur här igår kväll!

Trevlig helg!

Kram Therese

4 FURNISH.etc:

Wow vilka läckra produkter! Lamporna var helt fantastiskt snygga.



Du är inte dålig som är uppe klockan 7 och powerwalkar, tänk om man hade sån disciplin ;)

Önskar er en kanonfin helg!

5 Inspirera Mera:

Imponerande att vara ute och promenera så tidigt!



Svar:

Tack, jag håller med dig. Kuddarna i soffan kommer från Sofie Sjöström Design (som jag är säljare åt), hennes kuddar finnas att köpa hos bland annat Inneonline (http://www.inneonline.se/textil/kuddvar-sofie-sjoestroem-design/prod_873.html). Kram Sandra

6 Designtjejen:

Vad duktig du är!! Jätte duktigt! Jag har tränat på tok för dåligt i det sista. Har fått så ont i höften när jag har sprungit.. och det är det jag gör mest.. och när man inte kan det så falerar liksom allt.. uff...

Hoppas att du har en bra lördag!

Kramis

Kommentera här: