Dahlarna har ny tävlingsblogg!

Det är så otroligt mycket roliga & fina tävlingar på bloggarna. Jag tycker att de försvinner lite i mängden av alla andra inlägg, så därför startar jag nu en tävlingsblogg - Dahlarnas Tävlingsblogg. Här kommer dock bara tävlingar som jag själv deltar i & som jag tycker om, att vara representerade. Så då kan ni förstå att tävlingarna handlar om inredning, foto & bakning etc.


Just nu pågår tävlingar från Fru Sätterlund (bräda med text), Inspirera Mera (presentkort på Designonline samt Marimekkoskål), Fyra huset (Cupcakes produkter från Lagerhaus), Kronblad & Lantliv (Kusmi te) samt Casa de Sabina (egendesignat väggord).

Om jag är en lycklig vinnare, kommer jag dock att presentera det både här på denna blogg & på tävlingsbloggen. Ska du ha en tävling med inriktning på inredning, foto, hem, bakning... så tipsa mig gärna. Om jag har egna tävlingar framöver, så kommer de dock att presenteras i båda bloggarna. LYCKA TILL i alla tävlingar :-).

Lägg gärna till bloggen på


 

Kommentarer:

1 Proforma:

Bloglovin direkt...

Kraaam

2 Mari:

Såg när jag hade tävlingen att det var många som hade tävlingsbloggar och kan nog tycka att det är lite trist, men som du säger försvinner inläggen bland de andra. En del var nog med i alla tävlingar vare sej de var intresserade eller inte....sånt gillar jag inte. Man ska precis som du tävla om sånt man verkligen vill ha...

Fick en kommentar om sexleksakstävling men den kommentaren tog jag bort direkt(kunde faktiskt inte hålla mej för skratt).



Kram och ha det så gott!!

3 Änglahår:

Det var en bra idé. Jag kan hålla med Mari i ovanstående inlägg. Inläggen kan försvinna. Själv deltager jag aldrig om det inte är saker jag verkligen vill ha.

Tror du du skulle gilla Picknick boken jag lottar ut ;-)



Trevlig Helg!

/Änglahår

4 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Så smart med en tävlingsblogg! Hoppas att du får en riktigt härlig fredag och trevlig helg! Kramar!!

5 isabels värld:

Åh vilken bra idé!! Då ska jag hålla span på den bloggen =) Hoppas allt är bra med dig och ha en jättemysig helg! kram Pernilla

6 Maria berg:

Skull verkligen uppskatta om du vill lägga ut min tävling,



http://alltkangronska.blogspot.com/2009/02/tavling-vinn-en-forstoring.html

på går till 31/3!

/Maria Berg, MB

Kommentera här: