Awsome :-)!

Min härliga bloggvän Anna (Tomteboanna) har gett mig en awsome-award och det blev jag såklart jätteglad för. TUSEN TACK snälla Anna! Så här fint skrev Anna om mig :-)! Tänk vad härligt det är att man via bloggen kan finna nya vänner som ger en så mycket! Underbart! Hoppas att vi snart träffas irl Anna!

Dahlarna, som är en en oerhört varm och inspirerande bloggvän.




Med awarden följer en uppmaning att berätta tio saker om sig själv. Här hittar du Tomteboannas 10 saker. Nedan finner du tio saker om mig - Dahlarna!


♥ Jag skriver listor & älskar att stryka saker på dem! Kan inte packa en väska eller gå & handla utan en lista. Då fattas det definitivt saker både i packningen & handlingen!

Kan inte leva utan min mobil. Har alla mina kontakter i den & sms är nog ett av världens bästa påfund! :-)

Älskar att ha ordning, samtidigt som jag är världens slarver & samlare. Det går inte riktigt ihop sig. Så det blir "brandkårsutryckningar" med jämna mellanrum här hemma & då kastas det kan jag lova!

Jag får ångest varje gång jag ska backa, då jag blivit påkörd & backat in i andra flera gånger.

♥ Jag förlovade mig med min man på en bal på slottet... (Min examensbal på Örebro Slott 1997)

♥ Jag var ett vilt barn - har sytt fyra gånger i ansiktet! (ser dock inte ut som Börje Salming...)

♥ Har ett litet företag som säljer tårtdekoreringsprodukter. Jobbar mest med hempartyn (där jag även lär ut enkel spritsteknik), men har även lite försäljning hemifrån. Drömmen är att någon gång öppna en egen liten butik med detta.

Min farfar var med i Svenska truppen som ledare & vann VM-GULD i ISHOCKEY 1962 i USA!

♥ Jag smygäter alldeles för mycket godis & tror att jag lurar min omgivning... Men lurar såklart bara mig själv... Favoriterna är Anthon Bergs Marcipan bröd med mörk choklad, M&M Peanut, Toblerone, Marabou Dark Raspberry, After Eight & Julskum ("gummitomtar" som minsta sonen kallar dem!). Som ni ser har jag många favoriter & äter alltså alldeles för mycket...

♥ Jag älskar att resa & har besökt 33 länder & 5 världsdelar.

Det var lite onyttig info om mig... Nu ska jag ju föra vidare denna awsome-award till tre kära bloggvänner. Det är ju alltid lika svårt att välja ut bara några få. Det är ju så många jag vill ge en award till & så många jag vill få lite roliga onödig & nödig information om ;-)! Men här kommer iallafall tre bloggar som jag läser dagligen & som jag gärna vill veta lite mer om:

Furnish - en underbart fin & inspirerande blogg. Blir tyvärr alldeles för köp- & inredningstokig varje gång jag läser på hennes blogg.

Proforma - en fantastiskt inspirerande blogg. Jag fick även nöjet att träffa Irene på Bloggträffen Formforum! Jag hoppas verkligen att vi snart får möjlihet att träffas igen Irene!

Sara vill fara - en superhärlig blogg som inspirerar! Även Sara hade jag nöjet att träffa under Formforum! Jag hoppas även att vi ses snart igen!


Vi ska snart iväg & titta & heja på minsta sonen som ska spela fotbollsmatch! Sedan blir den lördagsmys i tv-soffan. Ha en härligt skön lördagseftermiddag & kväll! KRAM!




 

Kommentarer:

1 olatidman:

trevlig kväll:)

2 amelia:

Vilken mysig blogg ! Ja man får lite kontakt med annat folk inom blogg världen.

3 Proforma - Irene:

Tack snälla, vad gulligt av dig! Det är alltid kul med uppskattning, det gör mig väldigt glad!

Ja, det var roligt att träffas på FormForum och jag hoppas verkligen att det blir flera gånger!

Ha en fin andra advent!

Kramar

4 Monkan:

Grattis till utmärkelsen, och kul att läsa din 10-lista. Ah, packlistor och juleskum, ooooh yeeessss. Övriga godiset är inte heller några dåliga alternativ :-)



Så orättvist att ni inte har nån Village, här i Stockholm har vi ju några stycken, de kunde gott flytta en till dig. Det var ju faktiskt ett par plågsamma år som vi också var utan och nu finns det två inne i stan, det känns lite orättvist lyxigt.

5 saravillfara:

Tack söta du, för att du tänkte på mig. Du får nöja dig med 5 heta avslöjanden, hoppas det går bra ändå. :)

6 Anna:

Du var en given kandidat för mig när det gällde vilka jag skulle ge awarden till :-) Jag är så glad att jag lärt känna dig via bloggandet! Vad kul att du antog utmaningen att berätta tio saker om dig själv! Ha en bra början på veckan! KRAMISAR I MASSOR

7 FURNISH.etc inredningsblogg:

Åh, vilken ära! TACK TACK TACK vännen! Så glad njag blev för dina fina ord om min blogg, värmer! Gjorde hela min dag. Tack! Kramar Emmy

Kommentera här: