Vårblommar & träffat bloggare!

Igår eftermiddag träffade jag en av mina bloggvänner för första gången! Det var spännande att få träffa en bloggare IRL. Dessutom är vi båda anonyma i bloggvärlden, så jag fick leta efter en tjej med cerise skjorta... :-)! Jag hade beställt superfina bokstäver av henne, som hon överlämnade. Bilder på vad jag har beställt kommer senare, när jag har målat dem som de ska vara. Om ni inte redan har upptäckt Pysselitens blogg, så tycker jag definitivt att ni ska besöka den. Pysseliten har funnits ett tag på Styleroom, men har nu även en egen blogg. Fantastiskt mycket fina saker som hon fixar - men sin mans sågande hjälp;-). Mina favoriter just nu förutom alla bokstäver, är Herr Gåman & Fru Gåman! Sååå fina! Vill ha!! Skulle vilja ha vår familj - stor herr & fru gåman samt två mini herr gåman!


Har nu äntligen hittat krukorna, som jag letade efter som en tok förra sommaren. Hade egentligen velat haft modellen större, men det fanns bara en kvar av denna storlek.









Hoppas att ni alla får en supermysig helg i solen & värmen! Vi får besök av mannens bror med familj. De bor norr om Stockholm, så vi ses inte jätteofta. Det ska bli riktigt kul att ha dem här idag!

Kommentarer:

1 Eva:

hehe vilka roliga lampor!!!!

2 InneoUte-Malin:

Härlig plantering! Alltid spännande att träffa människor från cyberspace IRL. :-) Ha en skkön helg!

3 Carina - inspirera:

Vilka härliga lampor...skulle jag också vilja ha!

Måste kollas in närmare.

Vilken supersnygg kruka och härliga blommor i.

Hoppas ni får en underbar helg!

Kramen.

4 Pysseliten:

Tack snälla för alla fina orden kul att läsa det

blir nästan lite snyftig:) du har fått till det så hilma fint du är ju super duktig :)

Och vow viklen himla fin kruka helt underbart fint

Nu börjar man verkligen längta till att fixa ute med ha det bra och tack än en gång för ditt fina inlägg :) måste hjlpa en kund med olja nu en annan värld ihihiih

5 Livet i byn:

Så fin krukan var, jag måste investera i några nya till vår altan i år. Få se vad jag kan hitta.



~Livet i byn

6 fru Sätterlund:

Jag har en herr Gåman men den är köpt från Ellos :) Vad fint du har planterat - snygg kruka. Vad somrigt det blev :)

Kram Therese

7 Anna:

Vilka härliga blombilder du visar! I dag hittade jag första blommorna i vår rabatt, men fråga mig inte om vilka... ;-) De har säkert varit där ett tag, men jag har inte haft tid att gå runt i trädgården på länge. I dag har vi i alla fall haft en strålande varm vårdag och kunnat vara ute i t-shirt hela dagen. Härligt!



Vilka snygga herr och fru Gåman! Jag måste absolut kika in på pysselitens blogg!



Hoppas att ni haft en trevlig lördag med era gäster! KRAMISAR

8 Emma:

Vad kul att träffa bloggare irl! Gillar lamporna skarpt, snygga och annorlunda:) Hoppas ni haft en skön lördag, kramar emmsan

9 Mari:

Va kul att träffa andra bloggare, själv ska jag ut till Mirka med bloggen http://mirkajohanna.blogspot.com/ någon dag framöver.



Lamporna är jättekul, funderade ett tag på att "klicka" hem lamporna från Ellos när det var 50 % men insåg att mitt lampbegär måsta stanna av.



Tittade på en Flos golvlampa igår och den var nästan gratis bara lite över 9000:- :)



Härlig plantering..och fina bilder som vanligt.

Har oxå fotat lite i trädgården och det tar sej med lärande....



Ha det så gott och kram!!!



10 || p e r l a n:

Supernice kruka! Har med sett sådana någonstans, men minns inte vart just nu.. Hmm..

Jag hittar inte sådana krukor som jag vill ha.. Men ska till Malmö nästa helg, och det vore väl fanken om jag inte kan hitta dom där :o) Fast... jag vet inte om sambon blir så glad om jag fyller husvagnen med stora krukor! hahaha

kram!!

Kommentera här: