Juligt strössel, muffinsformar & chokladformar!

Vill du göra advent eller jul lite extra festlig? Med enkla medel kan du få det där lilla extra! Jag har nu förmånen att erbjuda lite juliga produkter från mitt lilla företag. Har äntligen kommit över en liten sändning med strössel, muffins/bull-formar & chokladformar.


Det amerikanska strösslet är inte lika sött som det svenska. Man kan exmpelvis ha det till glass, dekorera bordet eller en tallrik till jul eller dekorera muffins/cupcakes eller en tårta! Strösslet finns i tre olika varianter - snöflingor, julgranar & pepparkaksgubbar. Strösslet kostar 38 kr/burk.







Det finns även rött färgat socker. De kostar 38 kr/burk.

Muffins/Cupcakes formar, som såklart även kan användas till bullar. Det är 50 bullformar i en förpackning & de kostar 28 kr. Dessa formar är lite större är normalstora bullformar i Sverige.

Chokladformarna är riktig kul & enkla att använda. Man smälter den choklad man vill ha & håller det i formarna. Sedan in i kylen ett tag för att stelna. Chokladgranarna kan man ju använda som fin dekoration vid dukning, som en "present" på tallriken, toppa en cupcakes, dekorera en tårta eller lägga i godispåsen eller på ett fint fat & ställa fram till fikat. Det är alltid roligare att bjuda på något man själv har gjort!! Chokladformarna kan användas om & om igen och de diskas förhand. De kostar 38 kr.




Alla bilder är tagna av mig, utom sista bilden på granar som kommer från Wilton.

Vill ni göra en beställning, få större bilder skickade till er mail eller bara ställa en fråga, så maila till:
[email protected].

Porto tillkommer enligt Postens tabeller. Julsändningen var tyvärr liten denna gång, så det är först till kvarn som gäller! Är ni intresserade av andra tårtdekoreringsprodukter så hör gärna av er! Jag har en hel del andra muffins/bullformar, chokladformar, strössel, dekoreringstrianglar, tårtdelare, ljus, spritspåsar & tyllar, godispåsar & toppers.

Hoppas att ni får göra många roliga julbak!


Kommentarer:

1 Lidingömamman:

Strösslet var ju hur häftigt som helst. Jag älskar de där små sakerna som gör en stor skillnad. Tänk att få en cupcake med pepparkakssmak, vit glasyr och sedan detta strössel på toppen. Julen är räddad!

2 Anna:

Jag hade ingen aning om att du har ett litet företag... Då kanske min utmaning till dig kan passa?! Anta den om du har tid och lust!



Det vore jättekul med lite annorlunda och roligare strössel, så jag ska absolut fundera på om jag vill beställa något ;-)



Vad trist att du inte är bra i halsen än... Jag skickar massor med bort-med-bacillerna-kramar!!! STOR KRAM

3 Mirka:

Jaha, nu blir man lite sugen på att baka kaka igen. Jag tycker att det röda sockret är underbart. Eller den där med pepparkaksgubbar i...men men..jag ska nog ta en riktig funderare på detta nu. Jag skulle hålla i plånboken, men kanske, kanske kan man köpa bara liiiiiite... Jag återkommer eventuellt efter en diskussion med mitt egna samvete.

4 Mari:

Tur man aldrig bakar annars hade man haft ett dilemma att välja......



Kram!

5 Sofie:

Tack så mycket för dina gratulationer! Ja det är en helt underbar lyckokänsla.

Vilket häftigt julbakstillbehör. Nu längtar jag till det årliga julbaket hemma hos oss med vänner och familj. Vi har inte stort kök så det blir trångt varmt och härligt och mycket glögg och lussebullar. Ha en bra vecka!

Kram

6 Isabels värld:

Nu har jag gjort en beställning. Ha en bra dag! kram Pernilla

7 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Åh, så sött det var!! Riktigt fint med snöflingor, granar och pepparkaksgubbar i strösslet! Hoppas det är bra med dig och att du får en riktigt bra dag! Kramar!

8 Livet i byn:

Nä men du!! Så himla läcker alltihopa :0)) Jag måste nog fixa ihop en lite beställning på en gång.



~Livet i byn

9 NUmber nine on Melon Lane:

Vilka härliga juldekorationer till julbaket.

Kommentera här: