Lite nya möbler!

Jag har äntligen fått sålt min Akrobat bokhylla i bok! Vi köpte den när vi flyttade ihop. Det var för mycket bokhylla nu kändes det som. Ville ha något mindre, "nättare" & i vitt! Vi fick hela 2250 kronor för den gamla bokhylla på Blocket. Nu har vi köpt en ny i vitt istället! Fortfarande är det en hel del kvar som jag vill ändra i detta rum (se mer detaljer från rummet här), men detta var första steget. Matsalsmöbeln är från min farmor. Den vill jag ha kvar, men vill måla den & byta klädseln. Tänkte byta ut tavlan på väggen ovanför låga skåpet. Där vill jag tre canavas tavlor av mina egna foton. Ska bara hitta ett bra & billigt ställe som man kan beställa från först. Vill (vad mycket jag vill märker jag...) även byta ut taklampan, men kan inte bestämma mig vad jag vill ha... I fönstret skulle det passa fint med en grön Marimekkolampskärm... På den låga bänken till vänster kommer plexiglas (akryl) kandelabern stå när jag hittar en sådan!!! Vitt tak blir det när mannen går med på det... Har bearbetet honom lääänge för det nu. Där har vi inte alls samma smak tydligen! Måste även hitta lite fina saker att ha i vitrinskåpet. Men det är ju ett angenämt "problem". Här kommer lite före & efter bilder:




Nu i efterhand kan jag inte riktigt fatta att vi hade det så här!
Överbelamrad bokhylla i ett vardagsrum!!









Mannen samlar på Hard Rock Café glas från städer vi varit i. När vi skulle gifta oss, planerade jag bröllopet & mannen planerade bröllopsresan. Då passade han på att lägga upp resan efter städer där Hard Rock Café låg...
Inte riktigt så kanske, men nästan...

Kommentarer:

1 Sarah Giercksky:

Fina möbler :)

2 Emma:

Jättesnygga möbler, älskar vitt!!!=) Det är väl bra att man har mycket man vill, lite att drömma om då man ska somna, gör jag i alla fall!?=) Ha det bra och natti, kram emmsan

3 Mari:

Bänken känner jag igen. Ja just, det var hos mej jag sett den som tv-bänk. Visst är den kanon och vad dina skåp var fina. Gillar verkligen IKEA Bestå.

Hoppas du hittar din plexikandelaber.

Tycker den känns rörigt med bokhyllor, blir stressad av alla böcker men det är ju det de är till för. Har aldrig ägt en bokhylla själv faktiskt och kommer aldrig att göra det heller. Fast smaken är ju som baken......



Iaf blev det super!!

4 Designtjejen:

Gud vad fina möbler! Jätte snygga!

Jo.. tihi..en skärmdump är print screen. En liten knapp som sitter långt upp till höger på datorn. Då kopierar du hela din webbsida. Förstår du?

Kramis

5 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Åh så snyggt det blev!! Riktigt fina möbler ni köpte! Va roligt med lite förändring när ni haft möblerna länge. Ha en härlig dag! Kram kram!

6 Mia:

Rolgt att få glimta in hos dig! Kan man verkligen få för många bokhyllor? :)



Kram Mia

7 Malin Inspiration & design:

dahlarna; Vilken bra lösning du kom på och vad kul att det var så lätt. Häftade du med en vanlig häftapparat. Vi tänkte med att det skulle bli knas med tryckknappar & gubben föreslog att limma i hop (med superlim) men ditt sätt är ju med bra.



Så bra att du fick ärva en apparat, perfekt ju!

Jag får låna en av Svärfar om jag vill. Bra det med ju. :)



Angående lampskärmar. Tror du inte man kan göra på samma vis av ett lampskelett? Att du inte gör ett litet test. Det borde ju skina igenom fint på en lampskämr också och man kan ju ha lågenergi lampa i.

Lycka till om du ger dig på ett test. :) Ska bli kul att se dina andra alster sen. :) Duktig du är!!





Så fina möbler ni har köpt. Vilket lyft och vad ljust & luftig det blir. Visst är det skönt med vita möbler? :) Jag tycker att bordet och stolarna är jättefina. Och vad kul med lite "stilblandning".



Själv är jag ju väldigt svag för "rokoko-modern-stil". :)Jag ser mig en Borugie kartell lampa där i rummet. :)Det blir nog bra om du målar matgruppen också.





Det låga sideboardet gjorde sig himla bra där och lyktorna var ju som gjorda för den. :) Sen passar dom ju fint i hop med matgruppen med.



Det där kommer bli toppen! Känns det bra??





Hörs snart igen! Kramaaaar!

8 Malin Inspiration & design:

Jag menade att kronorna gjorde sig bra. Skrev fel. :)Men lyktorna blev med bra (de gröna är väl lyktor va?

Nu fattas det bara några Unnikolyktor med. ;)

9 Isabels värld:

Jättefint!!! Så vitt och fräscht! Bra att ni fick så mycket betalt på Blocket. Väldigt söta kronor!! Ha det så bra! kram Pernilla

10 Annika:

Mycket bättre, det ser större ut på nått vis.

11 Pysselprinsessan:

Det blev ju superbra! Snyggt med vitt!

Kramar

12 Sandra:

Oj vilken skillnad det blev. Blev mycket ljusare och finare efter. Och vad bra att ni fick en sådan bra slant för den gamla bokhyllan. Kram

Kommentera här: