Kronor!

Förmiddagen tillbringade vi på Busfabriken! Vilket ställe! De gör reklam för sig att ha världens största inomhuslekställning (detta står på Barnguiden)! Stort var det!! Och roligt var det!! Men frågan är om det inte finns liknande, fast större, i USA eller någon annanstans?! Svårt att tro att Norrköping har världens största inomhuslekställning!!

Stannade till på stan & åt på McDonalds på vägen hem. Totallyckad dag för barnen! För att min dag också skulle bli lyckad behövdes ju ett inköp... (Ja, jag erkänner - jag blir lycklig av att shoppa!!). Jag gick in på CasaNova när vi ändå var i stan... Köpte tre kronor i olika storlekar! Har klämt på dem tidigare, men nu kände jag att det var dax för ett inköp! Har inte riktigt bestämt om de bara ska få stå som prydnad eller om jag ska göra något kul med dem. Är det någon som har några bra förslag??











Nu har stora sonen & mannen åkt iväg för att titta på IFK-match! Minsta sonen & jag ska ha biokväll hemma istället. Vi ska titta på film, äta chips & dricka läsk!

Kommentarer:

1 K:

så fina kronor, besök katter och Pastas blogg (länken finns hos mig om du inte känner till henne) hon har en variant på kronor som hon använt både i krukor och ljusstake.

ha de gott på "bion"

kram!

2 mirka:

Vilka söta kronor! Kanske skulle du kunna sätta någon av dem i en kruka med nån grön växt. Peperomia, ärtror-på-tråd eller kanske med en murgröna eller nåt "gräs". Har sett sådana i planteringar och det brukar alltid bli snyggt.

3 Lovisa:

Fina bilder! :)

4 Sandra/Vit design:

Vilka fina kronor! Kram Sandra

5 Mari:

Jättesöta kronor, har 3 st oxå men de är på semester nu i skåpet. Mina har botten för värmeljus. De åker fram till hösten igen.

6 Zassi - Sara:

Shit pommes frites vilken FIN blogg du har!! Din header är ju helt underbar =)

Och dina kronor är superfina. Passar ju tokbra tillsammans med en plättar-i-luften eller en hjärtan-på-tråd, eller som dom är :)

Kramkram//Z

7 Malin Inspiration & design:

dahlarna; Tack så mycket! Hehe, inte meningen att göra så du går i personlig konkurs juh. ;) Svart blir varmt, Tea satte sig på en stol häromdagen & hojtade AJ!! Sen tog vi fram dynorna. :)



Söta kronorna var! Dom är ju fina att ha bara som dom är. Jag tycker om ifall man har en sådan på något fat också tillsammans med någon blomma, vas, värmeljus eller liknande. :)



Ska bli kul å se vad du hittar på med dom.



Nu är det snart dags för bingen. :)



Kram & godnatt!

8 Ellas Inspiration:

Tack för dina härliga ord! Det värmer verkligen ändå ner till tårna.



Men vilka underbara små kronor. Så söta.



Busfabriken är så bra! Vi var i Halmstad på jullovet i deras "fabrik" och barnen stortrivdes!



Kram på dig



Karin

9 GÅRDSROMANTIK:

Dom där kronorna är så fina på ett loppisfyndat nysilverfat t ex med ett ljus och små pressglas föremål.



Kram Maud

10 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Vilka söta kronor! kram

11 Sandra:

Vilka söta, du hittar säkert något bra ställe att ha dom på. Hälsningar Sandra

12 Från förråd till gästrum - Therre:

Jag har järnkronor i krukor med blommor som liksom "väller" fram :) Annars är det ju fint att ha de på ett ljusfat kanske i närheten av blockljus - fast inte för nära ;)

13 Camilla:

Vilka söta kronor! :) ett förslag är att låta dem stå i nån klättrande växt som slingrar sig runt dem! Ha det så fint!

Kommentera här: